119

Анонимен

преди 3 години

И холандските мошеници ще ни пуснат ей така... Много наивно наистина. Ако стане то ще е като с тираджиите- задължително да си обменяме на три седмици еврата в левове и после обратно...

118

Анонимен

преди 3 години

До докато всички измремот коронавируса на Герб!ако си ходил вчера да ближеш зaдникa на *** кво ти е крив ГЕРБ?

117

j

преди 3 години

До16Ех, сигурно ти се иска да приемем рублата, а? Кой търсиш в Германия, като си против еврото? Що не идеш при мужиците в сибир или маскве

116

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов- И ТВОЯТА ОПОРКА ХРИСТОВ Е НАПРАВО БРОДИРАНА В БЯЛО ТА СЕ ВИЖДА И ДРАЗНИ- КАЗВАШ БЛАТОТО БГ САМО В ЕВРАЗИЯ, А НЕ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ- ЕХ АРМАНЧО НЕ ТИ ВЪРВЯТ ОПОРКИТЕ, ВРЪЩАЙ МАНГИЗИТЕ ДЕТО СИ ВЗЕЛ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ СТРОЕЖИ, РЕВОЛЮЦИИ И БУНТОВЕ- НЕ ТИ СЕ ПОЛУЧАВА И СПОНСОРИТЕ МУСТАКА И ЧЕРЕПА ЩЕ СИ ИСКАТ ВЛОЖЕНИТЕ ЗА БУНТОВЕ МИЛИАРДИ.

115

Анонимен

преди 3 години

115- ТАКА Е- БНБ ЗАГУБИ НЕЗАВИСИМОСТТА СИ КОГАТО ВЛЯЗОХМЕ ВЪВ ВАЛУТЕН БОРД ЕСЕНТА НА 1997Г- СЛЕД СМАЗВАЩОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ- 1995Г/1997Г- ФАЛИРАНИ 16 БАНКИ, МИН ЗАПЛАТА 1.8ДЛ, 1 ДЛ- 2965ЛВ, ИНФЛАЦИЯ НАД 1000% И СЕГА ЕДНИ 24 МИЛИАРДА ЕВРО СТОЯТ И ПОДПИРАТ ВАЛУТНИЯ БОРД- ЧЕРВЕНИТЕ СА В АМОК КРАЙ НА ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ФАЛИРАТ БАНКИ , НАМАЛЯВАТ ЛИХВИТЕ ПО КРЕДИТИТЕ- ТУК ВЪВ ФОРУМИТЕ НИ УБЕЖДАВАТ КОЛКО Е УНИЩОЖИТЕЛНО АКО ВЛЕЗЕМ В ЕВРОЗОНАТА, А ЩЕ ЦЪФНЕМ В ЕВРАЗИЯ- НЕЩЕМ ТАМ ДРУГАРИ!

114

Христо Христов

преди 3 години

До Връзката е, чеЯ кажи как случая с кравата пенка или онуй момиче дет го намериха в термания потвърждава тезата ти за добре охраняваните граници?!И защо ердо праща тълпите към Гърция, а не към България?! Дали не е защото боко подкрепя неоосманизма му?Куцат опорките, куцаат....

113

до Калеко Алеко

преди 3 години

Почакай да дойде еврото и тогава ще коментираме заплати и цени. Освен това България ще плаща за дълговете на Италия и Испания. Запитай се защо по-развити от България страни като Чехия, Полша, Унгария не желаят да се присъединят към ЕРМ 2 и към Еврозоната. Поздрави от Германия, където имаме вече горчив опит с нагаждането на цените от ДМ към Евро. Все пак бъди оптимист, по-добре е от песимист, но най-добре е човек да бъде реалист.

112

Христо Христов

преди 3 години

До 106Вързани сме донякъде с ецб заради ес... индиректно с еврото заради курса.Приемането на еврото превръща БНБ формално във филиал на ецб по отношение на паричната политика.Край на независима централна българска банка демек..

111

афсдф

преди 3 години

До Връзката е, чебългария добра в границите ? абе ти добре ли си?

110

Анонимен

преди 3 години

Те някой приеха отдавна еврото в шкафчетата си

109

Христо Христов

преди 3 години

До Връзката е, чеПърво, сам казваш, че причината е политическа, а не икономическа.Потвърждение на това, освен централноевропейците е и ненатискането на Румъния да приеме еврото.Не се връзва с опорките май?!Второ, как еврото, с единствен плюс ниските лихви, ще вдигне доходите? Дан'би хората у нас при тази инфлация да не са теглили кредити заради високите лихви?

108

Ф.С.В.

преди 3 години

Хърватия може да си позволи приемане на еврото- Минималната заплата там е 900лв и до 1-2 г ще е над 1200лв - А НИЕ къде сме- Жабата искала да се качи на гърбът на Орела за да се повози!!

107

Калеко Алеко

преди 3 години

И година-две по-късно да стане пак ще е добре и ще е напук на тези дено ни плашеха със скъпото Евро, с джендърите ... с двойните стандарти и различните скорости и с останалите "Евроге.йски ценности" ... В крайна сметка България следва своя европейски път, въпреки тези от Бузлуджа и яз.Копринка, беквокалистите им от "Дондуков 2" и сдруженията и непревителствените им организации ... !!!

106

Анонимен

преди 3 години

как е написано само - най-рано обаче да звучи като най-късно, нещо като обещанието "ще видим"

105

БДЖ София

преди 3 години

Еврото да се приеме супер,ГЕРБ да подават оставка да се махат.Без тези чекмеджета и хунти.

104

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 78За тия ентелегенти с високо IQ, който викат, че си губим независимоста и сигурно, че по бай тошооу било по убаво. да прочетат какво е валутен борд и да да преосмислят кой и как ни докара до валутен борд в ония "мъжки" години. Подсказка, същите тия дето му бяха партийци на бай ви Тошо и управляваха с него.

103

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовВалутата ни е вързана към еврото и посредством това политиките на ецб. БНБ в случая са доволни защото може да си грамотен колкото редактор на този прекрасен сайт и пак да си бачкаш и да си вземаш една заплатка за нищо свършена работа.

102

Анонимен

преди 3 години

Да нека влезем в еврозоната тогава когато икономическата криза заради вирусчето е в разгара си. ***, идеот, партиец, толуп до толупа в едно светло бъдеще в което медиите не пускат за тва как едни 1000+ човека излязоха пред президентството барабар с президента и поименно почнаха да викат против Доган и Прасчо.

101

Анонимен

преди 3 години

Кво евро кви 5 лева?!Поне 10 години ще стоим в чакалнята.

100

като си казал А,

преди 3 години

До Връзката е, чеКожи и Б - Хайде сега обясни как ще бъдем в топ 10 на развитите с масови заплати по 500 евро?