78

Анонимен

преди 3 години

Театър.

77

Анонимен

преди 3 години

Престъпник си е Флойд, донякъде съм съгласен че прекалено се политизира убийството му....Проблема в случая е, че афротата са тъпкани и до днес, затова е врявата! Белия човек е жертва на едни 00000.1 % от световното население, които тъпчат всички, не само чернокожите, както виждате имаше и бели които протестират в полза на афротата :)

76

Анонимен

преди 3 години

Тез утрепаха един престъпник доказан и вече го направиха светец...

75

Анонимен

преди 3 години

Не змам този свят кретенезира ли се? Вадят го от колата му! Дотогава калаустофобията му си е траела. Да не говоря, че видео показва как преди да дойдат полицайте две хлапета се навъртат около спрялата кола. Вземат нещо от Флойд и озъртайки се се отдалечават! Виновни са тези дето, дето нададоха вой още пъвия случай, когато тлъзт афро умря борейки се с полицай на улицата при опит да го задържат за незаконна търговия! От тук на татък всеки очаква, че като е черен и окаже съпротива ще му се размине.

74

Хм

преди 3 години

Защо никой не пише за 24 годишното бяло момиче,застреляно от група БЛМ протестъри на улица в Индианаполис за това,че казва Всички животи имат значение?

73

Шопо

преди 3 години

Във вана страда от клаустрофобия,а в собствената си кола не...А тя е значително по- тясна от полицейския ван...

72

Додо

преди 3 години

И още нещо, въпреки, че случят все повече се доказва като режисирано активно мероприятие на ония, ако все пак теоритично предположим, че е истински, то въпреки всичко аджендата отново прозира! Защото, както ако Флойд беше бял, така и ако полицаят беше черен, то тогава не бихме чули и вопъл по темата! Нямаше дори да се знае, че такова нещо се е случило!

71

Анонимен

преди 3 години

За 20 фалшиви $ можело и да не се съпротивлява толкова.

70

До 82

преди 3 години

Нима одобряваш липсата на противодействие върху престъпността?Що за анархист си?А този нещастен случай е доста прекспониран.

69

KAG2020

преди 3 години

Айде сик..тир с тоя май..мун сте ни занимавали, най-обикновен ПРЕСЪТНИК! Голяма тъга за един рецидивист, голямо нещо, чак и герой го изкарахте. Правите лоша услуга с тая либерастичната мантра, ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТРЪМП. След като станаха свидетели колко ниЗко могат либерастите да паднат през последните 4 години, не само аз, но и повечето ми приятели ще гласуват за Тръмп. Само да не почнете да режете либерастки вени и да ви излиза пушек от ушите.

68

Kozela

преди 3 години

Заплатите на полицаите са различни в зависимост къде работат но не са им малки над 85,000 долара годишно.Това са добри пари за нормален живот в Америка а на пенсионерите са от 12,000 до 16,000 долара годишно.НА това се казва мизерни доходи а не на полицеиските заплати.

67

Додо

преди 3 години

Последните думи на Джордж Флойд 20 пъти е казал, че не може да диша===========Пълна лъжа - човек, който се задушава от липса на въздух, не би могъл да крещи една и съща фраза нито веднъж, да не говорим цели 20 пъти... нещо като с 6-те милиона. Тази работа май ще се окаже поредното режисирано събитие, както 11 септ., стрелбите в училища, гей-клубове и Лас Вегас. Вече е доказано, че учителката от 2 клас на Флойд (по-скоро набедената за такава), е кризисен актьор, участвал в Орландо и Вегас!

66

Анонимен

преди 3 години

Долни *** които се опитват да ни противопставят, не става. Всички сме БЪЛГАРИ. А вие ПРЕДАТЕЛИ

65

Деян Стоилов

преди 3 години

Хайде стига с тоя Флойд де. Аман от тая ***.

64

Анонимен

преди 3 години

Ейййй, когато бият нашите никакви ви няма. Еничари

63

Анонимен

преди 3 години

Джукестият ако не беше се правил на отворко, сега щеше да е жив. Платил с фалшиви пари и какво точно очаква, да го поканят а на кафе и рахат локум?Каквото търсил-това и намерил.

62

До 86

преди 3 години

Мюсюлманите са враг. Отворете си очите

61

Краде им се на

преди 3 години

Комунистчетата

60

Анонимен

преди 3 години

До 81 Ами не го чети не момче! Има и които Ни интересува за реалната ," демокрация" прехвалена! Въпреки че се оказва е същност,Че е жива ПОлИЦЕЙЩ ИНА в тази измислена държава! Лицемери!-:(

59

българин

преди 3 години

Полицейска долна държава измислена! И претендира за " демократична"?! Лицемери!