66

Е

преди 3 години

Това е краят!Закривай!

65

Хмм

преди 3 години

Тоя съм го чула покрай жена му. А пък нея, щото можела да крепи чаши вино на задните си части. Успели хора

64

Анонимен

преди 3 години

а бе кейни, а бе уест, ти не беше ли фалирал по едно време. вземи управлявай като в замунда бате, тая уаканда според мен никога не е съществувала. замунда му е майката. даже няма нужда да си правите торент сайт щото ние сме ви направили. няма нужда да ни благодариш.

63

До63

преди 3 години

А да....сега разбирам защо половината Кардашиан искат да стават президенти също. Успели хора. А и интертеймъна ще върви ..

62

Додо

преди 3 години

До Джедай: И ти приятелю ще си загубиш ника - вече нищо с мастер не може да бъде използвано - мастер бедрум в бизнеса с имотите, мастер кий, в бизнеса с ключарството и т.н., защото това била подсъзнателна конотация в бизнеса. А що се отнася до свръх-държавата Уаканда - реално, джогърите могат да имат силна и развита държава и изобщо общество на висока култура само и единствено на кино, в някоя пропагандна холивудска пУмия. В реалния живот стават за строят коптори от л**** и кал.

61

Анонимен

преди 3 години

До КироМай, Юни..., ама опашките пред американските посолства за визи не намаляват, ами стават още по-големи.

60

Джедай Мастър

преди 3 години

Между другото ако сте гледали "Черната пантера", измислената държава Уаканда е невероятен пример за расова дискриминация и шовинизъм. Уаканда е изолирана африканска държава, която презира всички чужди държави, тъй като арогантно смята, че е по-напреднала и по-цивилизована от останалия свят. В останалия свят се включват впрочем и всички останали афроамериканци, афроафриканци, афроевропейци и пр. черни хора. Концепцията, че ако не си афроамериканец, си расист, става мегатъпа вече, честно.

59

Киро

преди 3 години

Май САЩ ще станат ЮАР 2.0!

58

Додо

преди 3 години

Днеска иска да е президент. Утре може да иска да става бяла жена.

57

Анонимен

преди 3 години

Кадърен, предприемчив, популярен, изградил бизнес за милиарди... Защо да не е президент? Нашият например е бил цял живот хрантутник на държавна заплата, ама е го на - избрахте си го.

56

Идиокрация

преди 3 години

САЩ е новия ЮАР на Американския континент. Скоро белите АнглоАмериканци ще се молят на баб си Елизабет за визи и гражданство .САЩ щели да станат като Уаканда......... това същата Уаканда ли е с която САЩ имаха действащ търговски договор декември миналата година , докато инжинер от НюЙорк не им обясни че тя съществува само във вселената на Марвел.А когато преди 2 г. Тръмп похвали здравната система на измислената държава Намбия.... ахахахха . Съединени Уакандийски Щати......

55

Poeblo

преди 3 години

Този е по-зле даже и от Обама. ...

54

ГАДОРЯН

преди 3 години

Корейците си имат Ким и хамериканосите ще си имат Ким хахаха.

53

Смешник

преди 3 години

Още един ке.леш с мерак за власт. Републиканците много ясно , че от сега имат един кандидат - Тръмп. А празнодумко кание само вдига пушилка. За него само неуките необразовани thugs ще гласуват.

52

Анонимен

преди 3 години

Понеже антрацитите са набрали инерция...време един истински гето-герой да оглави САЩ и да се свърши тая мъка! :) за две три години ще стигнат нивото на Зимбабве, и ще са си супер щастливи да си живеят в кочинката. Америка на белия човек е анахронизъм. Време е за един стабилен регрес... да извадим мачететата и калашниците да се развихрим...

51

цъкам лайк

преди 3 години

Ние сме за канието, преставям си жена ми как ще се снима гола из белия дом с големите бидони. америка е велика държава

50

Светозар

преди 3 години

А Канието що не се върне в прародината си Уганда и да управлява, както иска ?

49

Анонимен

преди 3 години

Той и Робърт Мугабе така искаше да управлява Зимбабве, като една черна африканска утопия, където няма да има бели и всички (нали без белите) ще са равни и ще живеят като в една комуна. И изгони белите. Обаче само за година разбра, че всъщност само белите фермери произвеждат храна и без тях и черните ще изчезнат. Сега в Зимбабве се чудят как да върнат преди всички да са измрели от глад.

48

Анонимен

преди 3 години

Тури го на майка му, давайте Кимито за президенша, пък Канчето за първия мъж. Е това, ако успеете да го сътворите в краварника и 4 години всеки ден ще се събуждам с див смях. Бати пародията!

47

Бай х

преди 3 години

Само толкова невеж и посредствен човек може да си помисли, че може да бъде президент. Човека има проблем с психиката, а се знае, че често влиза в психиатрии за това. Чудя се как правят толкова пари тия посредствени ***