21

Конникът с везните

преди 3 години

Конникът с везната ТРИ ПЪТИ мери ЗА бедни,а на богати дава и в излишък.ЗАЩОТО ТАКА КАЗА БОГ-ВАШИЯ СЪЗДАТЕЛ И ТАКА И СТАНА. И ЕТО ИИСУС СПРЯ ДА ОБРЪЩА СВОЯТА БУЗА И ПОГЛЕДНА КЪМ САТАНИСТИ, ОКУЛТИСТИ, ВЕЩЕРИ, УБИЙЦИ, КРАДЦИ И БЛУДНИЦИ. И ВСИЧКИ БЯХА ПОСТАВЕНИ В ЕДНА КАТЕГОРИЯ.И ЗАБРАВИХА ДА СИ СМЕНЯТ ПОЛА, ДА ИЗНАСИЛВАТ ДЕЦА И ДА ПРОМИВАТ СЪЗНАНИЕТО ИМ.АМЕРИКА, ЕС... ЦЕЛИЯ СВЯТ... БОГАТИТЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ТОВА, КОЕТО ЛЪВА КАЗВА, ЗА ДА МОЖЕ ПРОПАСТТА МЕЖДУ БЕДНИ И БОГАТИ ДА СТАНЕ ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА.

20

Конникът с везните

преди 3 години

И да не забравите. Кризата ще трае 19 год. за справка COVID19.Св. Йоан пише:"Лъвът премахна 3тия печат и ето настана голям глад и имаше храна, но малко. Само богатите можеха да си я позволят, а бедните не можеха да си я позволят. И така 19г. докато Иисус не премахна 4тия печат и настана още по-голям глад и за богати и за бедни. И нямаше никаква храна. Тогава започна най-голямата война и умря 1/4 от населението по тази Земя"Конникът с везната мери на бедни,а на богати дава и в излишък.

19

Анонимен

преди 3 години

Де Неро много плюеше по Тръмп,но сега няма да се откаже от паричките

18

Грух

преди 3 години

Капитализъм пичуе, ко да праиш. Всичко ще ви вземат. Капиталът никога не е имал човешко лице. Интересно всичките тия алчни зяпнали усти на богаташите какво ще правят като оберат всичко по целия свят и ви намалят 7 пъти. Когато вече алчността е унищожила цялата планета, с какво ще се стимулират?! Или като ***, щом убият организма който ги храни, умират с него.

17

Анонимен

преди 3 години

не бе, комунисти 0срани, във великобритания помощи дадоха на всеки човек, даже и на ричард брансън! спрете да промивате мозъците на чалгафоните те и без това вече са си с промити мозъци даже си избират мутри да ги управляват и им ръкопляскат като дрогирани!

16

Анонимен

преди 3 години

"изчерпат" хахахахаха

15

Ха-ха

преди 3 години

То като у нас!

14

Анонимен

преди 3 години

В началото на кризата малко се поуплаших понеже всички акции бяха 20%+ надолу и инвестициите ми затъваха, а сега какво се оказа - то корпорациите са по-богати от преди кризата, хората от скука се скъсаха да пазаруват онлайн, а сега и след като отвориха си накупиха и коли.

13

Анонимен

преди 3 години

цялата политическа воня е сбъркана тотално и докато не бъде изрината на бунището на историята ще има 1% супер богати милиардери, които да владеят 99% от ресурсите на планетата, а останалите да ду...хат супата и каквото успеят да докопат от трохите.

12

Анонимен

преди 3 години

Ми то така стана и в България. И народа си седи и гледа... после Бойко ви е виновен.

11

Христо Христов

преди 3 години

До бай Иван/10По скоро комунистите са били научени от янките и немците...

10

Анонимен

преди 3 години

Че тя икономиката им се гради на заеми, а тия дето нямат пари като вземат заем как ще го върнат ? Нищо не знаете вие за финансовия свят и големия банков балон.

9

Христо Христов

преди 3 години

До 2Тука е европейска демокрация, където на парите под масата се гледа позитивно, защото помагат машината на икономиката да се върти (че инак тотално ще откаже, както се видя с неподкрепяните бизнеси, които отидоха в китай).Schmiergeld се нарича тази културна особеност - на езика на държавата където най- се практикува.ПП. А в България се гордеем с мирния си преход и толерантността си... освен с любовта към немските културни ценности.

8

бай Иван

преди 3 години

Тарикатите очакват хиперинфлация.За това теглят кредити,за да върнат хартийки без стойност,както направиха нашите комунисти.Явно американците копират нашият челен опит!

7

Христо Христов

преди 3 години

Хубяво е, че нелито е работила по публикацията, но съм любопитен кой е авторът... или източникът (да не е dw?)Защото ецб вече 12 години печата (обявено за незаконно от немския конституционен съд) десетки милиарди всеки месец, които също потъват в предварително определени джобове.

6

Анонимен

преди 3 години

Сламеният човек си знае работата...

5

Анонимен

преди 3 години

В България е същото, от помощите се облажиха най-много най-богатите

4

Анонимен

преди 3 години

Появи се нов социален *** - "бизнесмен на социални помощи" или "бизнес на социални помощи". Милионер със спаднали 20 процента приходи, който иска социални помощи от държавата.В Третия свят - САЩ, Африка, Южна Америка, Индия - парите на държавата се вземат от едрия, средния бизнес.

3

Tombstone

преди 3 години

https://youtu.be/R8OWNspU_yEИ убиха 1 милион българи и сега разбирате величието на тая сцена. На док толкова му е писнало от каубойте, че накрая на няколко човека не им понесло!!! Много им се оказало напрежението. Аз съм ви бодливато храсче боровинково. Или мечо грозде. Гледам аз как вървя върху гробове, спя върху гробове, танцувам върху гробове и почва много да ми писва!!! Та се чудя кое ли куче ще отнесе в главата нещо!

2

Анонимен

преди 3 години

Там публикуват списъците на получилите сапасителни заеми, а тук кога и от къде да научим кои ГЕРБави фенове са изпапкали папото?