25

Анонимен

преди 3 години

Топ пърформър, дори остави хората без вода, не само че са му много но и затвор и да плаща на хората които останаха без вода в неговия град, съд за вкарване в преразход и непланирани канали за доставка на вода.

24

Ха-ха

преди 3 години

Кметовете за заплата ли работят. Не трябва ли да са достатъчно богати, за да се кандидатират за кметове.

23

Активист на БСП

преди 3 години

Обадили са му се по червения телефон! Сетихте уи се???

22

Анонимен

преди 3 години

А от коя партия е?

21

бай иван

преди 3 години

проблема не е че кмета взима висока заплата, проблема е че ние взимаме малко. Това са 2600 евро, което е средна заплата за ЕС.не искам кмета да взима малко, а всички да взимаме много.

20

тигъра

преди 3 години

До до 16Тогава мисленето беше такова.Друго е да кажеш :-Аз съм от София.Или като си отидеш в града да кажеш:-Живея в София.Даваше им самочувствие и надуване.Срамуваха се хората да кажат от къде са и че копат ниви.

19

тигъра

преди 3 години

До stilingТи пък къде видя,че един плочкаджия взима повече в София.Ела и стани такъв.Проблема с падането на жителството беше ,че дойдоха работници от провинцията,взеха да се пишат за всякъкви майстори,подбиха цените и падна качеството.Мърлячи!!!

18

Анонимен

преди 3 години

Това е висша форма на популизъм. Не ми е известен този кмет, но не разбирам защо ще си намалява заплатата. Как се очаква някой да управлява поръчки за милиони ако взема 2 или 3 хиляди лева. Ми че тя началната заплата в някои сектори вече е толкова, да не говорим, че половината "майстори" изкарват повече пари. Политиците трябва да се добре заплатени, това е единствения начин да ги накараме да работят и да им търсим сметка като не си вършат работата.

17

до 16

преди 3 години

Е защо бе, защо е имало наплив към София? Нали в цялата държава тогава е текло мед и масло?

16

тигъра

преди 3 години

Те и политиците дойдоха от село и сега виждате докъде стигнахме.

15

тигъра

преди 3 години

До Анонимен 13Ама бай Тошо беше умен и не ги пускаше в София,че знаеше какво ще стане ,ако няма софийско жителство.

14

Икономов

преди 3 години

По принцип, представителите на опозиционните партии в управлението трябва да взимат много повече пари от тези от управленската партия. Така се стимулира многопартийността, а от друга страна, разбираемо е, тези хора имат по-малко възможности за допълнителни възнаграждения.

13

Анонимен

преди 3 години

До 7 най голямото село Шопия го превърнахте Вие СЕЛЯНИТЕ.....Преди беше най хубавият и спокоен град за живеене преди великото преселение....

12

Курис Пичерядис

преди 3 години

ПАРОДИЯ

11

stiling

преди 3 години

Българина пак си мисли, че някой му е длъжен да му работи без пари, да е честен, да не краде и да му слугува за жълти стотинки, докато той може да гепи и скатава от работа. Как си представяте кмет на окръжен град да е честен и да контролира стотици служители за 2800 лева брутна заплата, тоест към 2200 лева нетна? Един плочкаджия в Софето искарва доста повече. На запад хората са го измислили. На такива хора се плаща много висока заплата за да е мотивиран да не краде и да контролира!

10

Анонимен

преди 3 години

В Англия за държавна работа има високи заплати и затова се кандидатират кадърни хора.

9

Анонимен

преди 3 години

За да работи някой за заплата , тя трябва да е достойна и съобразена със заеманото място. Кметовете трябва да са мениджъри , които да движат Ра,ситието на населените места. Със сегашните заплати или не вършат работа и са некадърници или крадат. Заплата на кмет трябва да е между 3000 и 6000лв чисто в зависимост от развитието на района , събрани местни данъци и други показатели.Няма как да има добър кмет и да не краде за 2000лв бруто.

8

Кутев

преди 3 години

Другарю, моят съвет е: Взимай максимума възможен и отгоре колкото можеш, че при нас знаеш как е - на власт сме от ден до пладне...

7

Анонимен

преди 3 години

много нагъл тоя субект - такава заплата на месец никой кмет в БГ не взема, дори и Фъндъка на най-голямото село - Шопия! Отделно се краде от обществени поръчки, от ремонти, от какво ли не в общината, но на тоя явно му е малко и иска и голяма заплата и крадене голямо!!! офците спят докато ги доят и така ще е!

6

Шльок

преди 3 години

Крайно време е заплати на депутати, министри и всякакви други, които са УЖ в служба на народа, да не се определят в пъти спрямо отново УЖ средната заплата, а да е не повече от 3 пъти минималната пенсия в тази клета Територия. Точка