45

1214

преди 3 години

Скоростта от клипа е далеч от 300, видимо сградите и околността се движат изключително бавно. Ако сте се возили дори с 200 ще забележите разликата, а с 307 км/ч всичко около теб се слива в едно. Тоя сплескан гноясал *** от видеото е поредното келеменце, за щастие има стълбове за всички, няма място за притеснение.

44

Хахаха

преди 3 години

До незлобеещия. Кажи си, че в Сидни ги караш.А да умната! Че кармата и Дарвин са големи злобари.

43

Анонимен

преди 3 години

Тези които злобеят тук просто ги е яд че не могат, нямат и никога няма да карат такъв клас коли. Разбирам ги, и аз съм карал таралясници над 10 години! Всичко над 10 години е таралясник естествено без мерцедес!

42

Анонимен

преди 3 години

Тоя има потенциала да мине убиеца на Милен Цветков, а институциите дремат.

41

Анонимен

преди 3 години

До Нужни са съоръженияМи да си направят бе! За ауди ще им стигнат паричките, ама за писта нямат? Прошляци с ауди! Ама такъв ни е манталитета. Като каже на мацките "имам аЛди" и те ще го гледат с блеснал поглед, не е същото да каже "имам писта, сам я направих, че в Бг има само 2 и ме мързеше да карам до тях всеки път".. Няма да го разберат и няма да му пуснат.

40

Анонимен

преди 3 години

Триенне също цензурирано, знаи=чи даже нямаш право да се оплачеш, че те трият, тирания.

39

Анонимен

преди 3 години

Голямо *** все ендо тоя е от полза за обществото, а не се знае дали не бил под въздействоето на наркотици и/или пиян.

38

Айде парламентът

преди 3 години

Виновен. Че какъв е проблемът да си направят частна писта? Пистичките за картинг все парламентът със закон ги е създавал?

37

Анонимен

преди 3 години

Горе в парламента са само безмозъчни, една писта ако направят ще и избият парите за две години и ще спасят сума човешки животи!Ама де акъл, нужно е разчупено мислене в мащаб и дългосрочен план!

36

Съоръжения

преди 3 години

Трябват-да, но в главата. Там като няма и космодрум да им се направи, пак ще е същата трагедия.

35

Анонимен

преди 3 години

Трудно може да вдигне 300 с тая бангия, няма толкова дълга и права отсечка.

34

Нужни са съоръжения

преди 3 години

Защото във всяка бяла държава има писти на които си плащаш и си натискаш звяра! В България няма къде да ги изпробват тези коли, всеки иска да си пробва колата и затова се случват тези катастрофи!Трябва да се мисли малко, като си изхабиш адреналина на пистата после няма защо да нстискаш в града!Както за оръжията има стрелбища и има къде да си изпробваш мощния пистолет така и за автомобилите трябва да има писти!

33

Анонимен

преди 3 години

Че на това мъж ли му викате !!! Какво мъжко има в това. Баз държа че едва ли му се случва да пъхне чушката и така си избиваме натрупаното напрежение. Това важи за 99% от българските момченца на 16 до 30 годинки.

32

Lyubs

преди 3 години

До AMGКато няма къде, не купуват!

31

Анонимен

преди 3 години

"каза Димитър Илиев." - кой е този Димитър Илиев? Тези статии все едно първокласник ги пише.

30

Анонимен

преди 3 години

Значи има престъпление, само ако си признаеш, инъче не!? Вижте Джигити Папазов как бърже си призна, още преди да капне първата сълза

29

Анонимен

преди 3 години

Стига глупости, има закони. Трябва да е засечен със законно одобрено лицензирано, калибрирано, техническо средство. Сиреч някой от ония дето се крият зад кофите на ограничение 30. Аз утре мога да кажа че съм карал с 1000.

28

Алинейка

преди 3 години

Ми то лесно става. Всеки автомобил движил се с повече от 50 км/ч над ограничението, се отнема в полза на държавата, независимо чия собственост е. По време на съдебното обжалване на мярката автомобилът не се връща.

27

Факт

преди 3 години

Аудито с по-малко от 300 не върви - факт. *** и този е завършен малoумник, щом си е качил клипа в нета. Сигурно даже той е разбрал колко е прoст.

26

AMG

преди 3 години

Ами защо компаниите произвеждат толкова бързи високоскоростни автомобили като няма къде да ги караме!Карам мерцедес AMG над 3000 куб и повярвайте ми който и "съвестен" гражданин да се качи няма да устои да го настъпи, комфорт, бърз старт и супер окачване те карат да се побъркаш! Няма как такава машина да се кара бавно! Просто да вкарат някакви закони! И да си оправят магистралите, най-вече Тракия, че е лом! Няма къде да карат момчетата!