120

Анонимен

преди 3 години

"Стотици хиляди избити в Либия и за малко да успеят и в Египет."В Египет не смеят по други причини. В САЩ управленската върхушка, която казва какво ще се случва, всичките са евреи. И се грижат за интересите на Израел. Ако разбутат кошера на Египет, ясно си дават сметка, че бежанска вълна няма да пожали Израел като съсед. А нещата не са както си мислят децата, че "едни войници стоят на границата с пушки и танкове и не дават никой да мине". Като стане дума за мирни хора и светът ще мрънка.

119

Анонимен

преди 3 години

Това което се случва в Сирия, Либия, Босна и т.н. си е вътрешен техен проблем, не мой, мен ме засяга България. Някакви кукувици се събрали да разстягат ластици и да ми вменяват вина? Поредната либерастка секта лудост, от типа на ще спасим света. Войните са част от нашата природа, винаги ще ги има, защото хората са различни, искат различни неща, което създава напрежение и конфликти. Днешната доктрина да се правим, че проблемите не съществуват едниствено ще издуят балона, а после ще е страшно.

118

Анонимен

преди 3 години

"бомбандировките"Кой ги пише тия статии? Толкова хора стоят безработни, защото не могат да си намерят работа, кандидатстват дори за подобни позиции, но не ги взимат примерно защото имали да речем инженерно образование, а не хуманитарно. А накрая се оказва, че инженери, физици и химици пишат по-грамотно от хуманитарите.

117

Мишо

преди 3 години

До мдаа - 50 000 българи избити от комунистите? Ти сериозно ли? По-голяма дивотия от нашата съвременна история не бях чувал. Има паметник на жертвите на комунизма ако успееш да наброиш там 50000 имена ще те черпя. Що се отнася до имената на паметника то повечето са починали от естествена смърт не се счита, че са били репресирани. НИКОЙ НИКОГА В СЪВРЕМЕННАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ НЕ Е УБИВАЛ 50000 ЧОВЕКА!!!!!

116

Мишо

преди 3 години

Докато САЩ свалят правителства където си поискат и както си поискат, размахвайки епруветки със съмнителни вещества, а реално без доказателства ще има зверства и насилие. Над един милион цивилни избити в Ирак и Сирия от САЩ и техните протежета исламисти. Стотици хиляди избити в Либия и за малко да успеят и в Египет.

115

Дедо

преди 3 години

Срещу исляма ВСИЧКИ ХРИСТИЯНИ ТРЯБВА да сме заедно!!!

114

Shark

преди 3 години

Светът да признае 500годишния геноцид спрямо българите! Тогава може и да започнем да сме съпричастни с избити мусли

113

Анонимен

преди 3 години

Все пак да припомним,че е имало Баташко клане или пък клането в Ст.Загора по време на войната...и на много други места също...например през илинденското въстание...да припомним и за тракийските бежанци...ами арменския геноцид...

112

Петров

преди 3 години

Румънците дръпнали напред, те нямат 100 км прав път, всичко е от времето на Чаушеску.

111

мдаа

преди 3 години

Преди 76 години 50,000 българи бяха избити от комунистите на класов принцип /който е комуно -фашистки/по нареждане на Кремъл , но светът си затвори очите пред този геноцид. Сега лее сълзи за Серебрница ,а мълчи за Катин и други комунистически престъпления. Не че Серебреница също не е комустическо престъпление

110

Анонимен

преди 3 години

Светът се прецаква когато мъже с хормонални и сексуални проблеми се сдобият с власт, като манипулрат по-ниско интелигентните от себе си. А тези, нискоинтелигентните се манипулерат лесно. Като добавим и бедността - ето ти маса потенциални убийци, удобни за интересите на оръжейната промишленост. Ако средствата за развитие на оръжейната индустрия се влагаха в премахване на крайната бедност и развитие на медицината светът щеше да е прекрасно място. Сега не е!

109

Анонимен

преди 3 години

..."25 години по-късно светът вече е болезнено свикнал с жестокостите" - свикнал е да, затова пък днес гн'усните мюсюлмани избиват в атентати по улиците на Европа мирни християни ! Когато днес християнин смачка от бой заслужено някое мю'сли е расизъм, но когато мю'сли убие християнин не е расизъм ? Европа бавно, но сигурно се превръща в територия на тероризъм и безредици благодарение на ши'баната "демократична" политика на европейските толерантни политици-миз'ерници !

108

Леле до 48

преди 3 години

През 30-те в Нешънъл джеографик има брой , посветен на България .С изумление журналиста пише в България няма бедни хора,поне не в смисъла, който влагаме на Запад.Българите са трудолюбиви и горди.Рядко ще видиш беден човек, и то само в градовете. Дядовците ми са се били във войните за Обединение на България,никога за Хитлер, отвратително същество!Твоите дядовци дадоха Македония и Западните покрайнини на сърбите. Твоите дядовци избиха елита на България. Заради твоите дядовци днес има ББ и ДПС!!!

107

Петров

преди 3 години

За украинските граждани питайте американските превратаджии.

106

Любопитен

преди 3 години

Убийството на Кадафи от мафията и разпокъсаността на Либия слагат край на глобалния отговор срещу военните престъпления... 1.Коя мафия?2.Нещо за Башар Асад?

105

Анонимен

преди 3 години

"Клането" в Сребреница... Защо за световната общественост е изключително престъпление, когато биват убивани мюзлими, но когато биват убивани християни, някак си нещата са напълно ок. Не защитавам сърбите, спрямо българите те са предатели. Но никой не обелва дума колко хиляди сърби са избити от шиптърите. Сърбите просто мачкаха шалварите със същата жестокост, с която шиптърите са се отнасяли към сърбите винаги. Някой да каже на ООН (ооо, неее), че живота на белите християни също има значение.

104

Анонимен

преди 3 години

За избитите над 13 000 украински граждани в Източна Украйна, след руската агресия там - ни дума, ни вопъл, ни стон!

103

GG

преди 3 години

Какво ме интересува за тези животни сърбите ?

102

Анонимен

преди 3 години

България до ден днешен се управлява от комунисти или техни роднини всичко е тяхно, румънците ги разстреляха и дръпнаха пред нас а ние се оказахме наистина робски народ, като не ти стиска ядеш каиша и това е

101

Обективно

преди 3 години

Прочетете резолюция на СС ООН 819/93 и тогава осъждайте сърбите.Жестоко е да се избият 8000 души без съд и присъда, но за убитите 3267 православни сърби от бандите в Сребреница и до днес няма правосъдие - да се установи колко от избитите от Радко Младич мюсюлмани наистина са невинни и никога през живота си не са участвали в банди за избиване на православното население.