34

До 35

преди 3 години

По- добре Еднокнижник, отколкото Безкнижник и Безбожник като Р.Р. -Десин.

33

на повикване

преди 3 години

Е айде кажете ги тия лица, колко пъти ги викат, каква им е цената и какви услуги предлагат на премиера на републиката.

32

До 33

преди 3 години

Щом си гласувал за Мутра Еднокнижник, прислужник на Тодор Живков си ми повече от ясен.

31

Анонимен

преди 3 години

БАНКЯНСКА МУТРА-умопомрачителните записии снимки с пачки от 500 Евро в шкафчетои пищак върху него-върхът на падението и беззаконието-да се биеш бабаитски в мутренските гърди-и да каканижеш в Тодор Живковски маниерпред недоклатените подопечни ***:След нас всеки ден оставяме направено.Това не могат да го боядисат след това!СЛЕД ВСЕКИ ДЕН ОСТАВЯМЕ ОТКРАДНАТО!Няма как да удариш дъното,ако си шамандура

30

Анонимен

преди 3 години

Чекмеждето и Бойко не са на една и съща снимка,но страшното е,че всеки може да си заплашва български политици и дори да им влиза в покоите,докато спят и това застрашава живота им,рекетира ги,изнудва ги чрез заплахи,без значение дали е Бойко или друг на снимката!

29

мръсотия до шия

преди 3 години

....в деня на напускането на Цветанов се пуснаха тези снимки,след това записи,след това парите бяха взети и Бойко каза,че "изтъняла сланинката",демек - държавата остана без пари,щото ги взеха,сега има и снимки с които се преследват и заплашват магистрати(за да не бъдат осъдени престъпниците-олигарси),а преди това запалиха и сарая на Доган и заплашваха+притискаха гербери и други неща........... и т.н.,много *** и долна организирана кампания срещу ГЕРБ!Просто помия!

28

мръсотия до шия

преди 3 години

Тази кампания е голяма помия и мръсотия,първо пуснаха статия в един сайт с буквата С.,че искат да ограбят парите,след това отшумя,но явно управляващите са взели някакви мерки парите на държавта да стоят на друго място,обаче и това не им помогна и бяха взети парите от чужденци(справка в друг сайт с буквата А.),беше постепенно смазан и Цветанов и отцепен от Бойко,за да няма гръб,в деня на напускането на Цветанов се пуснаха тези снимки,след това записи,след това парите бяха взети и Бойко каза,че из

27

Анонимен

преди 3 години

Най-сигурно е когато не се знае кой е виновен !

26

Анонимен

преди 3 години

Ефтини компромати за ефтини хора!

25

Анонимен

преди 3 години

До асфалдо риосЕвропол вече са изследвали ако не снимките то поне записите, а за записите пак НСО ли са му слагали думите в устата ? Тиквата е пътник, ти си приказвай ***-немалоумни лизачо на тиквени ***.

24

асфалдо риос

преди 3 години

Само слабоумен би повярвал ,че това са истински снимки,в чекмедже тъпкал ,че и отворено стои,аре бегайте бе тъпани

23

Анонимен

преди 3 години

И да имат нема лошо . Цел свят видя премиера как спи напречно в сталнята с пълни чекмеджена с по 500 евра ,със златни кюлчета и пищов.

22

Анонимен

преди 3 години

Ама нали уж снимките бяха монтаж?! Така твърдяха отначало гербаджийските папагали. Пък сега разследват кой ги бил правил, даже самия *** пусна партенката, че някой бил взел 1млн за снимките. Т. е. те забравиха какво са лъгали в началото и сега не отричат вече, че има такива снимки, а са се втурнали да търсят автора им, вместо да обяснят какви са тия пачки, откъде е златото и т. н. Същото е и със записите. Не се интересуват, че казаното е престъпление, а се тръшкат кой ги е направил

21

Сандо

преди 3 години

- как го кръстихете детето?- Бойко, да му е пълно винаги нощното шкафче!

20

Анонимен

преди 3 години

Второ. Много повече жени ползват айфон.

19

izh

преди 3 години

Голям майтап щеше да бъде ако беше казал друго. Е, тогава можеше и да пострада фатално в някоя катастрофа . Всеки от тях е обвързан с толкова компромати, че ако мръдне и милиметър от посочената пътека - просто го няма на грешната земя. И той го знае. Това е по вече от достатъчно

18

Анонимен

преди 3 години

Що е противен.

17

Джедай Мастър

преди 3 години

Ама естествено нямат. Служителите спят с шефа с ивсеки ден и нямат една минутка време да влизат в други спални. А като биете и блъскате с колите си невинни хора, пак ли нямате нищо, мръсни ченгета, дано *** до един.

16

Анонимен

преди 3 години

То шефа на НСО от години няма думата кой кого да пази, само изпълнява нареждания и се подписва. Баце, Доганчо и Делянчо сами си избират кои служители от службата да ги пазят.

15

Анонимен

преди 3 години

Барцелонката?>