7

Анонимен

преди 3 години

Събирайте капачки а оня с пачките и кюлчетата злато ше напълни още едно шкафче. Макявидебнауплеметоевано.

6

Анонимен

преди 3 години

Дайте да събираме капачки за нова държава....

5

Анонимен

преди 3 години

Това ми звучи абсурдно в държава в ЕС да се събират капачки за кувиози за всякакви мафиози като Борисов пари има, но за кувиози не.

4

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен....... Едно време не е имало кувьози и преживелите бебета са били къде къде по-здрави. Сега детето в кувьоз, неговите деца на апаратно дишане, а техните деца - на системи....... Жалкото е, че такива като теб са преживяли.

3

Анонимен

преди 3 години

Това означава, че всички хора, които са събирали капачки, са помогнали на 250 бебета да бъдат здрави Глупости. Едно време не е имало кувьози и преживелите бебета са били къде къде по-здрави. Сега детето в кувьоз, неговите деца на апаратно дишане, а техните деца - на системи с бутилка кислород и в електрически столове.Спасявайки ***, вие създавате още ***. Тъжно, но факт. В момента реват точно такива наследници на хубави гени от ковида...

2

Чебурашка

преди 3 години

Резултатите от тази инициатива са впечатляващи и показват, че българският народ е стойностен и подкрепя справедливи каузи. Но не това е основният начин за спасяването на бебетата. Нужна е държавна политика, която в момента липсва. И тази липса е по вина на цялата така наречена "политическа класа", която за 30 години не можа да определи, кои са националните приоритети на България и кои са начините за тяхното постигане. И които приоритети да бъдат следвани от всички правителства независимо от парт

1

Анонимен

преди 3 години

Това го има само у нас да събераш капачки за да направиш добро, а тулупа да спи насред пачки и кюлчета, ама хак ни е пак си го изберете.