59

Sichtpunkt

преди 3 години

Никога през най - новата история на САЩ не е имало толкова бурни протести. И всичко това се дължи на "умелата" политика на Тръмп!

58

!

преди 3 години

комунизма се надига в света и единственият които може да победи комунизма е г-н Борисов. Един ден г-н Борисов ще поведе армията на свободата и демокрацията срещу левите екстремисти и комунисти. Г-н Борисов е единственият които ще има това право защото е генерал. Нито Меркаел, Макрон и дори президента Тръмп нямат генералски чин затова тази чест ще се падне на г-н Борисов.

57

Най-Нова История

преди 3 години

Хилядолетия Шумерската цивилизация е била ЗАБРАНЕНАИ е ПРЕОТКРИТА съвсем МАЛКО ПРЕДИ Карл Маркс да почне да се подвизва като комунистКарл Маркс му е било ясно че ще ги хванат като лъжци и почва да се бори като червен комунист за СВЕТОВНА АТЕИСТИЧНА ДЪРЖАВА с разрешен единствено ЮДЕИЗМАКарл Маркс твърдял чрез заобикалки че само ЮДЕИЗМА е АТЕИСТИЧНА РЕЛИГИЯ и затова прилягала на Глобалната Атеистична ДържаваА кажи им копче на крадците

56

Бай иван

преди 3 години

Ско не беше Колумб тия "американци" сега щяха да копат в някоя африканска мина или да са милиционери на някой диктатор. Робството е гадно нещо, но е факт и трябва да се говори за него за да се помни.

55

Антиглобалист

преди 3 години

Белите в САЩ вече са само около 30%, останалите са афроамериканци, латинци и китайци.До там води глобализма.

54

Трезвомислещ

преди 3 години

Така става когато малцинствата в една държава стигнат 40%. Затова да внимаваме !

53

bg

преди 3 години

По-*** от американците няма

52

очевидец

преди 3 години

черните в САЩ са 14-15 %,от тях 2-3% работят,творят,развиват се,останалите са ***,Обама ги научи да живеят без да работят,белите бачкат и ги издържат,както тук,Костов науче себеподобните си да не плащат ток вода,ние ги издържаме,така е.

51

Тайната История

преди 3 години

Библията е написана от ШУМЕРПарите също са измеслени от ШумерШумерите са правели НЕВЪЗМОЖНИ открития и то МНОГОБРОЙНИ водени от панически СТРАХ и УЖАС пред ДЕГРАДИРАЛИЯ КроманьолецПри Шумерите НАУКАТА и ОТКРИТИЯТА винаги са имали предимство пред тяхната Религия в която НЯМА ПИРАМИДИ и вероятно им спретнали геноцид с обвинения в АТЕИЗЪМ и това че се ПОДИГРАВАТ на тези преди тяхШумерския ПОТОП е за изтребление на КАНИБАЛИТЕКой е крадецът на БОГ от ТЯХ и на ТАЙНИТЕ им също се знае

50

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, на полицията е било забранено да се намеси от кмета-демократ.

49

помнещ

преди 3 години

Какво падение за тази задокеанска държава! Слепи са били до сега,относно върлуващата полицейщина там! Съвзеха се хората там с друг цвят на кожата! И белите ревнаха вкупом? Това показва че не са читави нещата там! Чрез полицейщина ли "управляващите" там държат народите си мирни там? И зведнъж казаха НЕ на Полицейското насилия! Та се разровиха и в миналото даже! Твърдо са решени да си върнат истинската история! Пренаписана от Американците бели там! Някой ден и в Европа Ще си я поискат обратно!-:)

48

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера бледоликите от снимката какво искат. Няма ли информация в САЩ какво става с белите фермери и въобще с белите в ЮАР, по новому РЮА?

47

Шаши

преди 3 години

Добре че е бил Колумб да се махнат от Африка. Южна Алабама е рай спрямо Заир или някое Конго и други.

46

До номер 26

преди 3 години

Чел си нещо но не си го разбрал защото си аматьор в тези наукиИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ е че ХОМО САПИЕНС е само КРОМАНЬОЛЕЦА а тъй наречения Неандерталец е ДРУГ ВИД произлезъл от М"аймуните и многократно по-далечен от чернокожитеТо това е величието на ЧОВЕКА че не се е появил САМ а чрез РЕВОЛЮЦИОНЕН бум на МНОГО ВИДОВЕ ЧОВЕЦИ и ОТ ТОВА СИ проличало че вече има НОВ РЕД в ПРИРОДАТААко Хомо Сапиенс се бе появил сам щеше да е безмозъчен и като остава сам ДЕГРАДИРА и човекоядства до ШУМЕР

45

Абе

преди 3 години

Тия че са *** е ясно, но още по-глупави са, които им го позволяват !

44

АнонимеН

преди 3 години

До ВейхайвейКАКВО ДА ЧЕТА ДРУГО *** АФРИКАНКЕПИШЕ В УИКИПЕДИЯ: ХРИСТОФОР КОЛУМБ ОТКРИЛ АМЕРИКА!ЩОМ Е ОТКРИЛ АМЕРИКА ЗНАЧИ ТРЯБВА ДА ИМА СТАТУЯ ВЪВ ВСЯКА ДЪРЖАВА ТАМ КОЯТО НЕ Е ***

43

Анонимен

преди 3 години

Пардон - белите в Европа, а чернитев Африка.

42

Вейхайвей

преди 3 години

До АнонимеНПочети малко повечко преди да почнеш да пишеш глупости.

41

Анонимен

преди 3 години

Ами да връщат територията на индианците и да се връщат в Европа! На крива ракета - космоса и пречи...

40

Гражданса война

преди 3 години

Отначало ми бяха смешни,но сега вече ги съжалявам.