10

православен патриот

преди 3 години

Не са заспали за жалост терористите !!! Башар ги млати яко в Сирия !!! Оня ден е пратил в отвъдното поне 50 плъха !!!!

9

журналисти

преди 3 години

Защо не пишете за наплива от мигранти и дупките в отрадата? Къде е алкайда и ислАмска държава терористите заспаха ли?

8

KOKO

преди 3 години

EDINSTVENNOTO NA KOETO SE NADJAVAM E,SLED VIRUSA DANO AL4NOSTTA NA HORATA I BEZUMIETO OT TRUPANE-SJAKASH SHTE ZIVEEM 1000 GODINI,SE IZPARI OT GLAVITE IM.DANO RAZBERAT KOLKO SME UJAZVIMI I KOLKO MALKI-MUHI EDNODNEVKI.VIRUSA SPRJA PONE ZA MALKO I OKEPAZJAVANETO NA PANETATA,SAMO ZA MALKO....DANO PROGLEDNEM!

7

Анонимен

преди 3 години

Ходете навън само с шлем и ръкавици. Опасно е

6

И друга драма:

преди 3 години

Ще си вземем 500 милиона от Майкрософт иначе .... https://youtu.be/ewRjZoRtu0Y

5

Крум от Крумовград

преди 3 години

Нещата, която сега уж сега са се променили, са съвсем повърхностни. Животът си продължава по естествените правила, като мине ковида, ще има други драми за населението- Азис ще роди бебе, Марек Дупница ще влезе в Агрупа, и ще стане шампион, на нос Калиакра ще построят АЕЦ, и т.н.

4

Анонимен

преди 3 години

Промени се това, че доходите ни паднаха и че пътуванията за екскурзии и в чужбина станаха трудни. Това са неща, които ще се оправят във времето. Стига сте стресирали хората колко се е променил и ще се променя света и спрете да пишете неинформативни статии само за да заработите по няколко лева допълнително

3

Анонимен

преди 3 години

Първо, нито пандемията е приключила, нито икономическата криза, че да вадите заключения, и второ, много промени видяхме досега и нито една дотук не е добра.

2

Анонимен

преди 3 години

Колко гръмко звучи заглавието.. за жалостго чуваме постоянно и от всякъде. Това ме кара да питам всеки журналист - кое и какво точно е НОВОТО на света?!? Само глу.пости набивате в главите на хората..

1

Някой

преди 3 години

Нищо не се е променило. Просто ни го внушават световните и местни управляващи и техните господари - масо*ни, чиф*ти и прочее. Лесно ни манипулират и всяват страх. но има възмездие. Те да му мислят.