35

Анонимен

преди 3 години

Вчера писаха, че немците не изневеряват на автомобила си. Днес пишат за велосипеди. Голям смях.

34

Анонимен

преди 3 години

Според една статистика с градски транспорт на работа отиват:80% от работещите в София80,6% в Букурещ34% средно за столиците на държавите в Западна Европа

33

Анонимен

преди 3 години

Интересното е, че в България автомобилите се използват много по-малко в сравнение със Западна Европа. Примерно по критерии изминати километри с личен автомобил на,човек от населението, изоставаме около 20-25 пъти от средното ниво на Западна Европа, но някои са си втълпили, че автомобилите са прекалено много и това е. Велосипедът има силно ограничен кръг от хора, които могат да го използват и за България не са решение. Велоалеите водят до по-замърсен въздух, заради създадените от тях задръствания

32

Анонимен

преди 3 години

Много сме далеч от Европа.За бъгарския селянин е престиж да е с кола,дори да е на тридесет години.А кой град в България не е населен с мързеливи селяни.

31

Анонимен

преди 3 години

Къде са тези градове в Европа които предпочитата велосипед, велосипедистите са много на рядко, на 100 коли един велосипедист, даже и по малко.

30

Анонимен

преди 3 години

В градовете на Европа улиците са задръстени с автомобили които пъплят на първа с 5-10 км и пушат защото на улиците въведоха едно платно, даже някъде и две за другата посока за велосипедисти, от 4 лентови станаха 2 лентовеи, от двулентови - 1 лента. Велосипедистие са единици, но за това пък са като хомосексуалистите - нахални, агресивни, не спазват правилата и смятат че всеки им е длъжен, защото те видите ли - спасявали планетата моля ви се!

29

А бе

преди 3 години

В българските големи градове е смъртоносно опасно да караш велосипед...Проблемът с изпотяването е решим с ел. колело-на отиване с ток,на връщане-тренинг с *****лите.Иначе наистина автомобилите са абсурдно много.

28

Анонимен

преди 3 години

Интересно зимно време у нас не виждам ни един ентусиаст на колело да върти ***.дали, що така???

27

Фен

преди 3 години

Уау, верно ли си го видял това, не вярвам:):):)

26

Селяндур

преди 3 години

Само да ви светна, че великите колоездачи във Виена редовно секат пътя на автобуси от градския транспорт, возещи минимум 50 човека. Застават пред автомобили при червен светофар, в последствие пречат на трафика да се изтече от кръстовището. Знам от 2-та пъти ходене по Европата, ръйш ли...

25

Хм

преди 3 години

Абе явно натам отиват работите - ел. скутери и велосипеди в центровете на градовете. В Лондон масово се увеличиха колоездачите. В центъра , с велосипед или ел скутер си по-бърз от автомобил, толкова много светофари и задръствания има, че средната ти скорост с кола е макс. 15мили/час. Принудих се да си взема мотор, за да ходя на работа навреме. Но се ослушвам сега за електрически такъв. Лошо няма, и аз се чудя , как някои си вземат 2.5 тонен джип, за да ходят с него до работа.

24

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЕй големия шеф, явно не си се качвал на колело през живота си.

23

Селяндур

преди 3 години

"Корона-вирусът ще сложи начало на нова епоха в развитието на човечеството.""Корона-вирусът е най-хубавото нещо, което се случвало в историята на човека.""Заедно с Корона-вирусът вървим напред към светли бъднини."Спите ли още????

22

Оня без коня

преди 3 години

А тук какъв ти е стимула да си купиш електрически велосипед, защо няма помощ, субсидия, нещо.. а, чакайте, те оставиха майките и бащите на България да изнемогват от немотия, аз говоря за субсидия за някаква лична прищявка - гъвкава персонална мобилност... айдидье...

21

Анонимен

преди 3 години

Българинът отново разбира повече от европейците Дори обяснява причините европейците да карат толкова велосипеди.Голям разбирач...от 2 пъти ходене в Еврооа.с Уизеър.

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19Пич,ако съм ти шеф и ми дойдеш с велосипедът в офисът да ми смърдиш цел ден на пор защото си решил да пестиш пари за бензин повече не работиш там разбра ли?Това дали съм мъж или жена няма значение.Ти не усещаш как смърдиш ама смърдиш.Ако си се къпал вониш от 2-3 метра.Ако не си е къпал от 6-7 метра.Така прави велосипедът.

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18Явно си много изнежена ЖЕНА, щом за 10 минути "яко" ти се струва и се потваш, че чак и засмърдяваш. Отии на лекар, ама се изкуъпи преди това уе,... ЖЕНААА!

18

Анонимен

преди 3 години

Е да де ама в България велосипед карат предимно клошари,роми и разни с психични отклонения.И кво? Яко въртиш пед**ите и отоваш в офисът смърдящ на пот и чорапки?Е тва е.Супермен.А тва колко велосипеди карали в чужбина е смехотоворно.В белите държави за 3 месеца се продават толкова автомобили колкото в Бг за 10 години.

17

Bb

преди 3 години

Жалко, манталитета на българина е да кара 30 годишна кола и да се мисли за цар

16

Българ

преди 3 години

Затова през соца не даваха на *** и пульо да имат автомобил.