17

Азимов

преди 3 години

В Албена всичко мирише на фекалии. В ресторантите на хотелите хигиената е много лоша и често има вътрешнохотелни инфекции. Като те пипне, отделяш жълта вода в продължение нс 3 дена. Освен това направиха паркинга 20 лева на ден. Трябва да си луд да ходиш там. За същите пари в Анталия получаваш стократно по-добри условия.

16

Йосарян

преди 3 години

До Албена с автобуса ли ходи? Ако не, как ти се отразяваъ 20 лв. НА ДЕН за паркинг?

15

До 1

преди 3 години

хотелиерите и кръчмарите на Черноморието на 3-ти на март се бият в гърдите на Шипка (защото по това време са безработни) и викат "da jivee Balgaria", а като дойде лятото лижат задниците на евреи, руснаци, германци и англичани за сметка на българите. Стойте си в Чалгария, друсайте си гюбеци и правете тръби на чужденците за някоя жълта стотинка отгоре!

14

Анонимен

преди 3 години

за кулата какво значи нормален трафик ... 3-4км опашка :)

13

BornFromAnger

преди 3 години

Бай Еди кой си, трябва да се научи, че като ходи на почивка не трябва да се разпорва от ядене и пиене, диабета може и вкъщи да си го хванеш, хаха

12

Aristotelis

преди 3 години

БайГан.чо трябва да се научи че като отива на курорт/почивка трябва да може да седне в ресторант, да си поръча рибка, узо и да се почуства като цивилизован човек, а не в едната ръка чадъра а в другата торбичките от била с провизии!

11

BornFromAnger

преди 3 години

*** има навсякъде, защо трябва да поставяте общ знаменател?А това, кой какво си е купил си е чиста проба злоба!

10

Тъжна гледка

преди 3 години

Бай *** турист! Помъкнал домати, краставици, хлеб и тръгнал за Халкидики - Абе жалка картинка! Ако пък купи едно фрапе го пият цялото семейство!

9

Анонимен

преди 3 години

България има нужда от платежоспособни туристи, които плащат услуги. А не от доматени доставчици. Тея да си ходят на гръцките села...изобщо не са фактор за големите курорти.

8

Анонимен

преди 3 години

Те не са толкова много. Данните сам25к за юни. Има и адски много хора по нашето море. Има и разумни хора. Тея по магистралата към Гърция са повече от комични. Снощи даваха едната кола вътре с щайга Домати :) Аре моля ви се големи туристи.... Байй ганьовциии

7

BornFromAnger

преди 3 години

Брей че сте икономисти, били важни парите които излизали от България, вие изобщо имате ли представа от пари. Само да уточня, кирливите 2000 които ще оставите в Гърция не са пари, ела па за тях!Дела трябват, не думи!!!

6

Зоро

преди 3 години

Всички които ходят на море в Гърция са луди!

5

Анонимен

преди 3 години

Национализма вианги има значение. Парите, коитоо излизат от България посока Гърция са важни. Да си видял гърци да идват? Проста икономика е това. Особено в момент на такава криза, където всичкия туризъм в света е спрял и всеки си подкрепя държавата. Банда шопчета и пловдивчани ми обяснявате глуспоти по цял ден. Да верно е всеки си решава. Но това не променя факта, колко акъл имаш :)

4

До 1

преди 3 години

Всеки сам си решава за какво и къде да си дава парите. Национализмът няма нищо общо. Ако за теб е да си даваш парите за царевица на някои ром на плажа за мен е да даря пари за реставрация на някой паметник. Ако за теб е да идиш в Кауфланд и да пазариш от "българското" за мен е да си купя от някой баба или от производителя.

3

Анонимен

преди 3 години

Вчера цял ден пихме бира на Албена и гледахме опашките на магистралата в тоя пек. Хахахахахах браво браво давайте. Ината е хубаво нещо,когато е подкрепен от нисък интелект. Давайте и днес по горещия асфалт.

2

Ss

преди 3 години

Довечера ще има опашка в посока България. Петък и събота ще има в посока Гърция после неделя в обратна посока! Махнат ли карантина от Турция петък и събота ще има опашки за тоалетна хартия и нискокачествени перилни препарати. От средата на август до 14 септември ще има опашка на вход от гастери и хора ходили за дрехи на децата !

1

х

преди 3 години

На 3 март катерят Шипка, постват патриотични селфита, тупат се в гърдите *** ***, а после парадоксално ходят и дават парите си на гръцката вместо на българската икономика.Чакай на КППто 2 дена да ти дойде акъла.