93

Край

преди 3 години

Чета коментари с радост. Българите са зели да увират, че от любов по панираните калмари /от Метро/ не си струва да се самобичуват и да си мразят страната.

92

Чоко

преди 3 години

В северна Гърция е като в Китен и Приморско. Селяния до шия и гмеж от социално слаби румънци,северно македонци и сърби. До тях голтаци от България, взели заем за да кажат, че са ходили в Гърция. Висене по терасите и печене на донесено от България месо, но нали сме в Гърция. Ще пуснем по едно селфи и ще покажем къде сме били.

91

Чоко

преди 3 години

Пиша , като човек който от 2008 година е всяко лято в Гърция, че и по два пъти. За съжаление ако не престанат тези простотии по границата ще ми се наложи да избера нашето море. Изобщо нямам никакво намерение да вися половин ден в жегата, за да се гаврят с мен накакви гръцки пропадняци. Освен това нивото на услугите в Гърция главоломно пада от година на година. Не казвам, че в България е по-добро. Поради тази причина в последните години ходех все по на юг , за да избягам от отвратителния сървис.

90

Гръцка бъркотия

преди 3 години

Българите, макар и да са по-малък брой от сърби и румънци, не трябва да забравят този тормоз по границите с Гърция. Не знам как, но трябва да им го върнем тъпкано. Това е недопустим произвол спрямо туристите, най-вече индивидуалните български туристи, защото сърбите ползват свои туроператори дори когато са с кола. И кодът им е абсолютно скапана работа, - щели да лекуват туристите, те своите не могат.

89

Анонимен

преди 3 години

Гласувайте за Корнелия Нинова!

88

аз

преди 3 години

ходенето в Гърция ми е личния протест към Борисов, Гешев и цялата тяхна пасмина която бетонира всичко по нашето черноморие. Никога повече няма да стъпя и да оставя един лев по нашето море! Толкова!

87

до 91

преди 3 години

точно си безмозъчен(или платен ***) - без допълнителни пояснения за квалификацията

86

Анонимен

преди 3 години

Трябв да съм без мозъчен че да висят а колата в тая жега и да изминавам по 5 метра за 10 минути. Тия са с жълти книжки. Но има някои от тях които чакат поради това че в Атина има евтин хашиш и бел прашец. За това чакат и се пържат в тая жега. Едвали чакат да отидат за да пият бира на 5 евро. И цаца на 15 евро.

85

Българин

преди 3 години

По добре пита джирос с тцатцики и узо на плажа в Гърция, отколкото кебапчета и менте ракия в Бъгария.

84

Анонимен

преди 3 години

Привет на всички мазохисти.

83

Анонимен

преди 3 години

Простата истина е ,че постепенно северна гърция се заселва с българи и става зависима от българският турист.Това гръцкото правителство го разбира и затова е целия цирк родопите от към гърция е населявана от помаци български ! За това не пишете глупости а ходете на море въпреки опашката

82

Полипантев

преди 3 години

А може ли, да си останат в Гърцията и да не се връщат повече? Би било прекрасно!

81

Анонимен

преди 3 години

Почти винаги като отиваме за Гърция опашката от българска страна е по-голяма. Рядко се налага да чакаш от Гърция за България :). И почти винаги 10-15км след границата те чака някоя полицейска кола зад храста.. ей така, за добре дошъл да ти лепнат една глобичка за превишена скорост на някой околовръстен път с табела 60км/ч преди селското кръстовище. Ама нас вече тия работи не ни изненадват и за това не им се дразним.. пекът се като гущери докато други са пили бири на морето

80

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 77Гърците са го измислили - за смета на държавата, а тук ако се разболее човек, по-добре към София незабавно, защото сте много лакоми за пари!

79

Само СПОКО!

преди 3 години

До православен патриотПо българските хотели и особено по ресторантите се чака повече отколкото на границата! Заради алчността на ресторантьорите и по-специално Ричард Алибегов сезонът беше провален. Всеки има право да си даде парите, където му харесва!

78

Анонимен

преди 3 години

Ако не чакаш поне 5 часа не се никакъв почитател на Беломорието , гърците ни викат ще ви плющим бавно и ние чакаме !

77

православен патриот

преди 3 години

Това е подигравка и унижение от страна на маляките !!! Ама българите кога ли са били патриоти !!!! Никога !!!!

76

Анонимен

преди 3 години

Когато нашето черноморие ми предложи качествена храна на прилична цена и чиста вода като гръцките,тогава ще отида на него.Сал с един гол патриотизъм не се живее.

75

Чакането си струва

преди 3 години

До ФактЛани, през септември в Бургас, отивам да си купя цигари. Продавачката - пуши на масичка отпред, заедно с колежката си от съседния магазин за ***. Взех цигарите, и на крачка от магазина, дебелоъзата тьотка споделя: От тЬез сУфиянци, човек Идна цигара нИ мож изпуши.Е на тия ли да им ида на курорт и да им пращам бе, ФАКТически?СамолеТувайте си сега и се надявайте руснаци и англичани!

74

Анонимен

преди 3 години

Само да не ви карантинират някъде по Гърция, че неможе си платите разходите!