57

До 55

преди 3 години

Така не съм се смяла от много време. Уникално, наистина. <3 Тоооооопп съвет! Ето, решен ви е проблема.

56

Анонимен

преди 3 години

Дъртите да се крият по панелките на нас не ни пука

55

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 50Да върнат задължителната казарма и ще разбереш какво ще прави един пъпчасал майймун.П.П. А какво правят младите в Западна Европа????Или там се раждат на по 50 години?!Ай сиктир и просто бугарско племе!!!

54

до 48

преди 3 години

Ти чете ли статията или си меляш ей така...2-*** абитуриенти са вече в болница, а на 7 от контактите са им с положителни проби...каква вероятност за един случай виждаш тука?

53

Анонимен

преди 3 години

Бягайте се заключвайте в пещерите с по пет намордника на суратите и стойте там пет години. След това пратете един шпионин навън да ви информира от входа на пещерата, дали нещата са О.К. и го отепете, да ви не изпозарази с поредното, което върви към този момент.

52

Анонимен

преди 3 години

То сега почва да вилнее ковида в Бг, кое не разбрахте?

51

Анонимен

преди 3 години

Браво на кмета,как така Търновска област ще изостава.За незнаещите сина на кмета е абитурент и от там тази активност.

50

Анонимен

преди 3 години

каква пандемия сънуваш през юли-август бе

49

Анонимен

преди 3 години

Пандемия а те ми пуснали балове, стадиони, дискотеки, ресторанти, барове ...........АБЕ ВИЕ АКЪЛ ИМАТЕ ЛИ БЕ *** проссти ???????

48

Анонимен

преди 3 години

Ама какво да се пазят? Как предлагаш да се пазят? Онези дъртите, дето никъде не излизат как са го хванали? Как ще спреш живота на един млад човек? Айде, дай от там да започнем. За застаряващите ясно - от работа, вкъщи, пред телевизора за доза брейнуош и си лягат. Какво да прави един млад човек лятото???? Да виси вътре? Да стане 200 кила и да умре от дебел ***? Или как? Я кажи.

47

Анонимен

преди 3 години

На кой му пука от тоя измислен вирус бе хахахаха лято е хора ЛЯТООООО сега се мисли за други работи не за вируси :))))

46

Анонимен

преди 3 години

Само заради недомисленото ви заглавие трябва да бъдете подведени под съдеблна наказателна отговорност!Не ви ли е срам - не стига, че сте некадърни като писачи и силно неграмотни, но и да плашите хората при пълна липса на информация затова, което сте написали - та вие сте дъно!От кога вероятността я базирате на един случай?!Тотални некадърници! Като не можешете да прездизвикате интерес подруг начин го правите по най-нескопосания!

45

Бау

преди 3 години

Дано младежите пазят възрастните и болните. То е ясно, че себе си не пазят.

44

ХЯХЯ

преди 3 години

Баровец си синеееееееееее. Душицо, не съм този човек, към когото се обръщаш. Не знам защо така реши. Ама ти си много ларш, сладур мамин. Такива, като теб се наричат комплексари. Нивото ти е прекалено ниско или пък си на около 20 години. Ментално - максимум 15. Довечера, като подмиваш шунката да я погалиш. :****

43

Анонимен

преди 3 години

Ако някой каже че си имал контакт с него директно те слагат под карантина даже и без да те тестват.

42

До 42

преди 3 години

Еми недей да сядаш, бе. Кой те кара? Пазаруваш си и вкъщи готвиш. Ама не жена ти, а ти. Запретваш ръкави и започваш. Близко до ума, а? Еййй как не се сети....Пууу де****.

41

До 38

преди 3 години

На хирурзите не им пречи 10 часа на крак и с маска, докато оперират простатата ти, ама на сервитутките им пречило било.То верно кой за каквото е учил, ама чак пък толкова...

40

Анонимен

преди 3 години

Обожавам като сервитутка ми раздига храната и да топне пръст в чинията, макар че деликатно &#1117; оставям салфетката така, че да не го прави. После с това пръстче отива и го топва в следващата чиния, която носи на някой друг... И така... до края на света.

39

до 38

преди 3 години

Като не могат - чупката. Или си намерете повече персонал и работете на смени. Бай *** не може да разбере, че сме в ситуация-прецедент и съответно се взимат мерки. Никой не им измисля затруиднения за кеф...

38

До 38

преди 3 години

То баща ти едно време да си беше сложил нещо, че сега да не ти пречи ни маска, ни нищо... Ама на. Същото *** като теб е бил.