12

Анонимен

преди 3 години

Браво бе, богат и умен, внимавай само колко ниско ще се снишиш, да не е прекалено

11

Анонимен

преди 3 години

Всичко е решено вече.Не го мислете.Боко който ви "обича" вас, всички проссти селяни, ще ви хвърли на кучетата.Масово заразяване на ПЛЕБСА за да изградите стаден имунитет. Кой умре значи е умрял.Богатите и умните се снишават без да се заразяват и после ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД.

10

Анонимен

преди 3 години

Неблагодарен и недисциплиниран калпав матерял, ако не е щаба ви чака яка смърт и трупове безчет.

9

Анонимен

преди 3 години

ама разбира се, нали им трябват бройки....

8

Знаеш ли к'во ч

преди 3 години

На един *** от Бели извор ще счупят главата, ама не точно сега! Всъщност мене ме ми не дреме, че *** от Бели Извор е служил някога и е бил съученик на Б. Обаче в смисъл, аз пред Балдр съм чист, ама *** не е!

7

Няма такава държава

преди 3 години

Сетиха се след половин година! Не стига че заключиха хората и не им помогнаха с един лев а и ги караха да си плащат тестовете!Няма наистина такава държава, другите държави подкрепиха всяко семейство с безвъзмездна финансова помощ а нашите ни набутаха заеми! Братовчедка ми от Испания каза че им дали толкова храна-помощ за един месец, че им били нужни три хладилника да я приберат!

6

Анонимен

преди 3 години

Хахахха и сега като идете примерно боли ви бъбрек, айде и едно тестче за корона, опа ама вие сте позитивен, айде две клинични пътеки за докторчето и 30 дни карантина за вас, вашето семейство, може и работата да си загубите, хаха ха, видях те ли като ги слушате до къде ще ни докарат, с тоя закон за здравето,ще си правят квото искат с нас, събудете се, не е ли засягане да личните права и свободи да ти правят тест, за нещо ако ти не даваш съгласието си?

5

Анонимен

преди 3 години

Добра идея е да се изследват всички преди това, но има ли гаранция, че няма да се развие в следващите дни?

4

Анонимен

преди 3 години

Malii, krevatite na varnenskata arena shi sa napalnat s angleta i holandovci...

3

Анонимен

преди 3 години

И какво като се следят и анализират данните, бройките главоломно растат Не било страшно чак толкова, нормално било. Вече май всеки ще се спасява сам незнайно как.

2

Анонимен

преди 3 години

O, piratlar, merhaba!

1

Евала

преди 3 години

На Герб ! Са *** газ ше пикааят