57

Хоум ту ю пускат

преди 3 години

бомбастични реклами, че веднага купуват имота ви, но в действителност ви дават 2/3 от данъчната оценка.Предлагат ви и друг вариант - да не купят те имота ви, а да действат като брокери и да ви намерят купувач:1) В рамките на 1 месец да го продадат за 80% от данъчната оценка;2) Ако искате да получите 90% от данъчната оценка, да изчакате да го рекламират3-4 месеца и ако все пак не успеят да намерят купувач, да започнат да свалят цената.Прикритата им цел е да ви вземат имота на безценица.

56

Анонимен

преди 3 години

В щатите цените на имотите са надолу и продължават да падат, а броя на необслужваните кредити е рязко нагоре. Това са фактите в момента, а не прогнози. Лавината вече е тръгнала, въпрос на време е да ни затрупа и нас. Поза на щраус не върши работа. Брокера сам не си вярва на глупостите. Дано срива на имотите не повлече и банки, че има яко набълбукани и активите им ще се обезценят.

55

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

НА 20-30КМ. ОТ СОФИЯ , МОГА ДА ЖИВЕЯ И БЕЗ НЕЯ...ХА,ХА,ХАААААААА...ЦЕНТЪРА Е ЦЕНЕН , САМО ЗА ПЕЙЗАНИТЕ...!У , ЦЕЛ СВЕТ Е ТАКА!!!

54

Фернандо Йеро

преди 3 години

Споко шопчета сз сгънах имот в Испания , сега чакам на септември в Еспанята още спад да има и ще сгъна още един Бг е катун не ми е таргет да си заробвам пачката.

53

Анонимен

преди 3 години

Язе че чекам до последно, ама на много ора са им слабе ангелете и се подлъгват да купуват. Обаче то ке избие и тогава язе ке цакам со скритите козове.

52

Анонимен

преди 3 години

Казва се възходяща спирала. И да има временен спад в цените на имотите, след малко време пак тръгват нагоре стремглаво.Днес са в лева, утре в Евро. А вие си чакайте!

51

Анонимен

преди 3 години

Пичуе тамън бях се натъкмил да зема хапартамент у градо и ми резнаха заплатата с 30%. Ще чакам или да ми я дигнат пак с 30% или цените да паднат с 30%. Дотогава съм пас. Че си работим от дома на село.

50

Анонимен

преди 3 години

Тази криза е изкуствена и всеки мисли че ще отмине бързо, затова цените не падат. Когато прерастне в естествена криза тогава ще паднат цените. Това ще си проличи по банковия процент на лихвите. Ако започнат да се вдигнат те тогава имотния пазар ще стане като 2008ма - предлагането ще надвиши търсенето и ще има спад за известно време докато почне нов цикъл на подем.

49

Анонимен

преди 3 години

Що се ядосвате? Не купувайте, живейте под наем и чакайте. Или си живейте на село като толкова ви харесва. С мама и тате, и баба и дядо, толкова е хубаво.

48

Анонимен

преди 3 години

Ама, този, който има много къщи и имоти не бърза да продава, защото не му е необходимо да продава. Този с имотите си взима наема и не му дреме за теб, който няма имот! А наематели винаги е имало и пак ще има, поради простата причина, че в големия град за плащането е по-високо и всички търсят работа, естествено по-добре платена. Така, че не ни мисли нас наемодателите. Мисли си за теб, защото годините летят и ако не мислиш за себе си днес, утре пак ще си без дом, стар и без перспективен.

47

Анонимен

преди 3 години

Именно, кризата ще се отрази на масовите имоти - цените ще им се сринат, луксозните който ще да си ги разсъждава.

46

Анонимен

преди 3 години

COVID-19 уби един от най-богатите ромски барони в България. За починалия се твърди, че притежава около 50 апартаменти в най-различни квартали на столицата. Сред рекордьорите е по имотни сделки в София въобще. Разследван е за лихварство, но липсва информация да е осъждан.Няма да се сринат цените ли... Направо ще порънат под морското равнище.

45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 41Ако може да дадеш 250К ще дадеш и 320К.

44

Бай иван

преди 3 години

Чудя се колко ли от българите могат с лека еъка от днес за утре да си закупят по-голямо жилище, за да имат децата къде да си провеждат онлайн обучението или родител да си обзаведе кабинет. Изобщо осъзнавате ли какви глупави статии пускате.

43

Анонимен

преди 3 години

Защо брокерите вместо да се опитват да заблуждават потенциални купувачи с лъжи, че цените едва ли не ще растат, не вземат да обяснят чистата отрезвяваща истина на продавачите, че цените падат и ще падат стабилно и ако искат сделка да помислят да съществени наления на цените? Така ще има някакви сделки. Ако попадна на брокер/по принцип ги избягвам/ и вземе да ми обяснява, че за този район и този апартамент не можел да ми смъкне повече от 5-10 процента ще го помоля повече да не ми губи времето.

42

АМИ , ДА

преди 3 години

САМО ХОРАТА БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ И ПОДГОТОВКА , ЩЕ ОСТАНАТ ДА ПОДДЪРЖАТ МЕГАПОЛИСИТЕ....ЗАЩОТО ВСЪЩНОСТ ПЛЕБСА Е ТОЧНО ЗА ТОВА!

41

Анонимен

преди 3 години

Бяхме си харесали една къща на Камбаните до Младост 4. През февруари, когато ходихме на оглед струваше 250К. В момента е 320К. Не знам къде са намалили цените с 5%, но всички имоти ново строителство, които бяхме набелязали са с с повишени, и то много, цени.

40

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

БЕТОНА ВЕЧЕ ДАВА ФИРА...!ИМАМЕ НУЖДА ОТ ПРИРОДА И ТОВА КОВИД-19 ГО ДОКАЗВА УБЕДИТЕЛНО!РАБОТА И УЧЕНИЕ В ДОМА , ВЕЧЕ СЕ НАЛАГА НА ВСИЧКИ , КОИТО ИСКАТ ДА СА НЕЗАВИСИМИ И СВОБОДНИ!ТОВА Е БЪДЕЩЕТО!!!!

39

Анонимен

преди 3 години

В имотният пазар съм от 20 години. Такава стагнация каквато е още от миналата година ноември месец сигурно нее имало и през войната. Ако някой ви каже че е продал много къщи и апартементи му Кажете му че не сте бавно развиващи се..

38

Анонимен

преди 3 години

До Цените ще падат ...Абе ти си живей на село, ама за образоване и работа щеш не щеш трябва да се явиш в града.