17

Анонимен

преди 3 години

Някои детски градини бяха окупирани отдавна от "социални", а други бяха "приватизирани". Трябваше ли да се стига дотук, след като отдавна има огромен проблем?

16

Лично мнение

преди 3 години

Бойко да направи още детски градини. Защо само магистрали са му в главата?

15

Анонимен

преди 3 години

Така и не разбрах какво означава термина "некласирани" деца!В Република България има няколко класи деца или ???

14

Две дини

преди 3 години

Ужас. Един коментар в подкрепа на родителите няма. Не ви ли е неудобно, бе, хора! Плачем, че няма деца, но грам солидарност няма. Какво значи София- провинция. И в провинцията няма ясли и градини, родителите си карат децата в друг град. Това нормално ли е? А нормално ли е да трябва да дадеш половин заплата за градината - всеки месец!

13

Анонимен

преди 3 години

Статията и коментариите приличат на геноцид!В какво са виновни децата и тяхните родители, когато основните фондове се изразходват за магаистрали, а не за бъдещето (децата) на България?Ако "гражданите" на гр. София са нещо повече от Гражданите на България нека да кандидатстват за различни паспорти в ЕС!Да не говори, че София като град без т.н. "селяни" ще се "вмирише" и остава гладна само за 2-3 седмици!!! Столицата не е производител, а потребител!!!Не ми дреме за минусите!

12

Анонимен

преди 3 години

Бизнесмените са виновни, защото строят чрез корупция грозни сгради.Неосъзнатите плебеи от София не разбират кой е проблемът.

11

Анонимен

преди 3 години

Социализмът ви построи детски градини и училища. Капитализмът ви задръсти градовете с мутробарок по паркингите и градинките.

10

Ужас

преди 3 години

Селяните са кошмар. Проблема е, че и в личните им карти се водят в София по местожителство и ни изместиха децата. Тиня стана София заради тях.

9

Ало Софиянците

преди 3 години

София е била 30 хиляди преди 130 години. 250 преди 80 години. Вие какви сте точно?

8

Анонимен

преди 3 години

Софиянци в повече са всички в този нъсран град. Трябва да си голям селенин, за да живееш там. Пффф... Стига занимавайте цяла България със селениите си! Не ни интересуват!

7

Митко 19см

преди 3 години

Кажи им бегемами и повече не ги обиждай...

6

Народ ли е това

преди 3 години

Ужас ! Да се набиеш в София, да теглиш ипотека за панелка дето ще изплащаш доживот, да се чудиш посше що няма места в яслите и детските градини !?? Колко нагъл трябва да си? Много , много нагъл. Тия дето са се събрали сега какво искат точно ?

5

Пред

преди 3 години

Жилището на Фандъкова и пред кметството да оставят децата и да ги гледат общинските съветници и кметицата и тези, които измислят критериите. С тези критерии ще се изпразнят градините в провинцията!

4

кухи лейки без думи

преди 3 години

браво нагъчкайте се една до друга и си плюйте в устите току виж ви се размине короната ама надали

3

Факт

преди 3 години

Няма как цяла България да се изсипе в София и да искате места в яслите, да няма задръствания и тн. !!!

2

Парадокс

преди 3 години

Внукът ми не може да с класира ди за детската градина, която е посещавала майка му. Но приемат деца, чиито родитеели могат да живият 3 години. Това е покана, за всичеки от провинцията да кандидатстват. Трябва да се мисли и в тази посока. Ако се разреши на деца, които по адрес съответстват на адреса на детското заведение, което е посещавал един от родителите, ще стане мнго интересно!

1

Пффффф

преди 3 години

Тия па ! Кво ревете бе ? Като идвахте от Село в София какво си представяхте ???