14

Пловдивчанин

преди 3 години

Много злоба към пътуващите за Гърция има по-долу. То не са развалени лютеници, стари маслини. Или нямате пари да отидете и вие на почивка там или ви е яд, че хората въпреки затрудненията предпочитат да отидат там, а не да дойдат при вас на мутроморието. И в двата случая вие сте лузърите, колкото и да се пените. Поздрави от Порто Карас!

13

Анонимен

преди 3 години

Защо всички бягат от безплатните чадъри на Ангелкова и Подпорните стени наТу лупа и Шайката Му?

12

мангъра

преди 3 години

Това е резултат от моите изявления.Честито.Очаквам всички да ни затворят

11

Анонимен

преди 3 години

Дезинформация. Маказа е отворен.

10

Сашо

преди 3 години

Тръгнаха "бедните" българи на път....най-бедните в Европа, а пак на опашка за почивка в Гърция...криза имало?Така ли се прави по време на криза - дай днеска до дупка пък за утре кой да мисли.Бойко примерно да мисли как ще оцелея утре, аз днеска ще си правя купона......ЗАСЛУЖАВАТ СИ ВСИЧКИ СЪДБАТА!ГЛУПАВ НАРОД!

9

гербисто-патриот

преди 3 години

Нека да бъдем патриоти, всеки да помисли, да погледа държавната реклама по телевизиите за Преоткрий България. И след това да избере Балгърското? Да отиде на нашето черноморие, да се помогне на балгърския туризъм, за да може да се развиват фирмите и икономиката.

8

Анонимен

преди 3 години

Къдя бряг нали има вирус? )

7

Доктор

преди 3 години

И какво търсят в Гърция софийските селяни ? Да вземат да се преместят там да живеят ! Гърците ще им дават да ядат развалени маслини на корем !

6

Черепа на Божков

преди 3 години

Елате в Дубай -тук е евтино и чисто!!-Бъдетебудали бъдетездрави бъдететуристи (хаштаг)

5

Анонимен

преди 3 години

"Движението на останалите пунктове с Гърция не работЯТ"-Движението не работят.... После била на матура, сигурно изкарала отличен, журналистка .....Грамотност!

4

Анонимен

преди 3 години

мисля, че една двудневна стачка с блокиране на пункта ще оправи положението. Преди две-три години три гръцки трактора постигнаха целите си за няколко часа.

3

И

преди 3 години

най-кривия момент е, ако на някой му прегрее и вземе та стопи гарнитурата точно в Гърция. Следва пресичане на маслото и даже не ми се мисли!

2

ХАНКО БРАТ

преди 3 години

Грешката е наша ,,--А не на Водачът. Монтирали сме камерата наобратно в посока движението,,,

1

Анонимен

преди 3 години

Знаят хората къде е хубавото.