16

Анонимен

преди 3 години

А обещава ли да сдела централна канализация в големите градове, като кУмсомолск на амУр?

15

F-16

преди 3 години

Споко, когато през 2040 или 2045 година дойдат новите чистак нови модерни 80 годишни амеркински F-16 Block-70V нашите нотовски пилоти ще фръкнат с тях и ще освободят Русия от диктатора Путин.

14

Анонимен

преди 3 години

вовата обещава ли да не бутат повече лекарите от прозорците?

13

Анонимен

преди 3 години

".....за господин ПУТИН !"късия от дрОгар никога няма да стане "господин".

12

Зоро

преди 3 години

Един ден на една пирамида на Червения площад ще пише ЛЕНИН-ПУТИН

11

Анонимен

преди 3 години

" А от Путин Западът просто се страхуват...."Не само западът, но и изтокът му показват средния от години.....

10

Анонимен

преди 3 години

Ау каква ватнишка драма.

9

Калеко Алеко

преди 3 години

Нищо ново в Матушката на нашенските *** ... Конституционните промени само ще затвърдят пожизнената Власт на поредния Бащица, независимо дали са предложени от някой СОЦ-рептил като Валентина Терешкова или от някой чеченски талибан, като Рамазан Кадиров ... !!!

8

Анонимен

преди 3 години

Либерастите казват, че най-съществената поправка предвижда възможността Владимир Путин да се кандидатира за още два 6-годишни президентски мандата след 2024 г., но истинските и съществени поправки (ако бъдат приети) ще позволят на руските патриоти и родолюбци да започнат мащабна борба за пълна независимост и пълен суверенитет на Русия - борба за окончателно отхвърляне на колониалната зависимост от хегемона.Гласувайте, братя!

7

Анонимен

преди 3 години

Много по-съществена е промяната, че руското право стои над международното. А от Путин Западът просто се страхуват, затова джавкат срещу Путин, и не могат да разберат че дали ще е Путин или друг - Русия винаги ще бъде велика.

6

Анонимен

преди 3 години

РУСНАЦИ, СЪР...

5

Анонимен

преди 3 години

Либерастите казват, че най-съществената поправка предвижда възможността Владимир Путин да се кандидатира за още два шестгодишни президентски мандата след 2024 г., но истинските и съществени поправки ще позволят на руските патриоти и подолюбци да започнат мащабна борба за пълна независимост и пълен суверенитет на Русия - борба за окончателно отхвърляне на колониалната зависимост от хегемона.Гласувайте, братя!

4

Анонимен

преди 3 години

Пандемията ще донесе Короната на Путин.

3

Атанас Велмазов

преди 3 години

Вечна слава и признателност на братска Русия и поредна победа за господин ПУТИН !

2

пияница мистик

преди 3 години

"Чеченският лидер Рамзан Кадиров предложи Путин да бъде избран за пожизнен президент на Русия. От Кремъл отговориха, че такава длъжност не е предвидена в конституцията."=====Е, нищо де. След тези 12 години, ако джуджето Вулвин не е пуkясало, ще си спретне още два мандата по 6 години и така докато не го сложат до мумията на Ленин, на лавицата над саркофага де, защото е толкова лилиПутин, че няма нужда да хабят място до Вожда сифилистик. ...Хахахаха, така че православният мюсюлманин ще познае

1

Анонимен

преди 3 години

Дато най-сетне Путин получи Короната !