8

Анонимен

преди 3 години

Това е приблизително обемът на полуолимпийски басейн. Съмнява ме, че стандартна тръба 3/4 цола изобщо има такъв дебит за отчетения период, като основната част била навъртяна зимата (месец-два).

7

Анонимен

преди 3 години

Във Варна е същото с отделни водомери, но в мазата на блока има и централен/общ водомер. Така ни се надписват сметките с до 3-5 кубика на месец. Водата с всички допълнителни такси е над 3 лв. за кубик студена вода от В и К Варна.

6

Анонимен

преди 3 години

Ако искайте вярвайте преди 1 час дойдоха да засичат дистанционно водомера ми за топла вода( края на месеца е)....и аз си минавам през коридора на апартамента ми и чувам някакъв шум от тръбите.Свалям капака и гледам как без да съм пуснал нито крана в банята нито в кухнята ми се начислява топла вода. Бам- спирам го от крана на водомера. Това преди час. Сега го пуснах да видя дали пак ще ми се наичслява- Не! Само тия ще са били от топлофикация. Добре че го чух. Няма такива схеми.

5

Ма Как

преди 3 години

Нали сме в страната на неограничените възможности...

4

Бау

преди 3 години

Някой е забравил отворен кран и се прави на хамав :D

3

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера защо хората не си поглеждат от време на време водомерите и електромерите? Как една година не можеш да видиш, че водомера ти върти много повече от нормалното? Или се е врътнал за една нощ ? Или истината е съвсем друга ???

2

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ТОЯ ПРОМИВА ЗЛАТО С ДРАГА И СЕГА КАТО СИ ПЛАТИ ВОДАТА ЩЕ ВИДИ ЧЕ НЯМА КЕЛЕПИР

1

Анонимен

преди 3 години

Ако имат теч, спокойно може да се натрупа такава сметка.Но по-вероятно ми се вижда да са послъгвали със самоотчетите от дълго време.