174

Германска пивоварна

преди 3 години

До Сата НАТОВ БГ има много повече болни от 20 и то само медицински персонал, затова скоро като ти или някой твой възрастен роднина се изтъпанчите в някоя болница -няма да има кой да ви погледне. Използвай и времето тогава да тролиш...

173

Диванен мегатулуп

преди 3 години

Цък цък цък

172

Алчността се наказва

преди 3 години

На Толупа и праправнуците му ще плащат за престъпленията Му.

171

ДДС

преди 3 години

Защо в този тежък момент не намалят ДДс-то за маските, ръкавиците и дезинфектантите.Но не те предпочетоха да намалят ДДС-то на кръчмите и хотелите, точно където е по-лесно да се заразите.

170

Бау

преди 3 години

И чекмеджето да е заредено до откат, и пишова до глъвътъ! Надява са на вируса да отклони вниманието от поразиите, които станаха достояние на целия цивилизационен свят!

169

Анонимен

преди 3 години

Султан-падишах Бочкоуглу решава всичко сам разбира от медицина,футбол,икономика,строителство и т.н.

168

Анонимен

преди 3 години

Чували трябват, чували... народонаселението трябва да е максимално стресирано...

167

Анонимен

преди 3 години

Мутроооо, смееш ли вече да заспиш!?!?!? Хаххахахха!Оставка и затвор за мафиота борисов!!!!

166

Анонимен

преди 3 години

Смъртността от коронавируса не е колкото при грип. Смъртността при сезонния грип е от 6 до 8 човека на 10 000 заболели, докато при коронавируса от 10 милиона заразени в света са починали 500 000, което прави 500 души на 10 000 заразени., т.е. 60-70 пъти по висока. Възразява се, че при ковида има в пъти повече нерегистрирани заразени, но същото е и при грипа - хората, които леко го прекарват не търсят лекар и остават извън статистиката

165

Анонимен

преди 3 години

Освен за едни пари, май става дума и за удължаване мандата на безполезното НС!? Ревизоро вече хвърли идеята в пространството ...

164

Сата НАТО

преди 3 години

Няма коронавирус в България, тука сичко е пунт и пластика. Борисов разиграва постановки, за да вземе едни грантове. Нищо не му давайте, той е антиевропеец и вие бевга зъс 200 В Булгария има 20 болни, а докторите получават пари като за 20 000.

163

Винету Борис-off

преди 3 години

Аз съм ***,ама вие сте по-прости.Затова се разбираме...

162

ПроСоТо

преди 3 години

До Сори Майнаправ си...Но аз все пак съм доста смутен,защото по всичко личи,че са нарочили за негов заместник НЕ ПО-МАЛКА МУТРА от него....И също толкова зависима /ако не и повече / от ония отвъд Атлантика..

161

ПроСоТо

преди 3 години

един колега тук беше отбелезал,а аз само ще повторя:-Вихренето на "короната" е в правопропорционална зависимост от резилите на Тиквата...Дори бих казал,че заради старанието на мажоретките му от "сштаба",зависимостта е експоненциална.Или с други думи:-Един Тиквогаф,десет "короназаразени"-Два Тиквогафа-петдесет "короназаразени"-Три и повече Тиквогафа-.."Ситуацията с короната е извън контрол,идва чудовищен мор и унищожение"...проста система,но работи...сред прости люде /МОЛЯ за извинение!

160

Анонимен

преди 3 години

Защо не е в затвора?Не се ли накраде?Не се ли наяде,какви са тези милиони евро и златни кюлчета?Аз тока си едвам плащам,а тоя как ги е спечелил и колко му е заплатата?Ако беше в Китай, такиваГИ РАЗСТРЕЛВАТ НА СТАДИОНА.

159

Анонимен

преди 3 години

Дали все още има смелост да заспи!!!? Ами ако този път не са само снимки, а...... ????ОСТАВКА, ПРЕСТЪПНИК!!!!

158

Анонимен

преди 3 години

черни чували има - не взимайте!

157

Сори Майна

преди 3 години

бай треска го тресе, какво ли му готвят още като записи и снимки.. знае тоой знаее какво има ощее и ..дето викаше в един запис.. всички ще запали само да изгори Йончева, че го осъди не може да го преглътне, а и къщата в Барселона се продава.. та той е готов цялата държава да съсипе но да се изкара росна китка де ни щкафчета има ни спи с шише уиски до леглото.. УТЕЧЕЕ , кукловодите ти от хамерика вече ти дърпат килимчето.. знаеш гооо, и да козируваш на франсето няма да те спаси!

156

Ганчо

преди 3 години

Този *** пак е без маска...

155

АСДТГ

преди 3 години

Нещо му се спече тръ*ката с тези щкафчета снимки записи.. А НАЛИ ЗНАЕТЕ, ЧЕ ТОЙ ЗНАЕ КАКВО ИМАТ ОЩЕ!?! Ще иска пикове микове още много.. да отплесва народа.. ОБАЧЕ СЕ Е УХАПАЛ ми се струва.. НИКОЙ НЕ ТИ ВЯРВАА! Никой НЕ ВЯРВА и на СЗО, след като Тръмп ги отсвири като кемене от джазов оркестър!