21

?!?!?!

преди 3 години

Как е възможно това!?!?!? Тези хора са за затвора, опитали са се и се опитват да отровят хората, а и на всичкото отгоре и на деца го дават. А бившите служители защо са мълчали до сега? Какви *** има...

20

Хихи

преди 3 години

Понеже съм работил в кухня като помощник готвач, такива неща мога да ви разкажа, че ще сте на гладна диета поне две седмици :) В момента в който заплатите се бавят или се орязват с измислени глоби го отнасят клиентите. Без значение дали кетъринг или в ресторанта. За да не бъда прекалено описателен - приемете го като споделяне на телесни течности :)

19

Анонимен

преди 3 години

храната наистина е отвратителна, чудех се как може на хора да се дава тая отврат, но вероятно доставчика е близък на някой и се плащат луди пари за порция

18

Анонимен

преди 3 години

Ако пирогов и другите ги интересува качеството , в договора трябва да се запише че един път месечно ще пращат внезапна проверка . По този начин през кухнята , тази седмица ще минат от Шейново , другата от Пирогов и т.н. ,

17

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

Карай,бе ! Ще ги пишем от 👑

16

Minuva42

преди 3 години

Ами така и така са в болницата.Сега какво - да я изхвърлят ли тази храна?

15

Анонимен

преди 3 години

Ама и шефовете на фирмите, които са им клиенти, са избрали за служителите си най-евтиното. Хубаво е да се види как капиталист се грижи за служителите и клиентите си - никак. Ако можеше да печели от това, директно би ги отравял.

14

Анонимен

преди 3 години

Разкрихте тайните на занята, как не ви е срам. Публична тайна е, че в България всичко е позволено защото никой нищо не проверява и е на самотек.

13

😀&#1

преди 3 години

Абсолютно нормално е, като се отчете по веригата накрая кака ирена да готви с развалени продукти. Въпроса е колко и на кого е платила за да и дадат държавната поръчка?

12

Анонимен

преди 3 години

Ужас, представям си тия помии от детските кухни и те, какво ли съдържат, да не говорим за парадокса да плащаш 800лв за частна детска градина и детето ти да яде *мна. Няма никакви контролни органи, защото те вече са си взели сумите, които са им отредени да си затварят очите. Всичко, което не не лично сготвено, винаги е под голям въпрос.

11

Hahahaha

преди 3 години

българска работа...

10

123

преди 3 години

аре Гешев да вади каскета и да свърши нещо

9

Ха-ха-ха...

преди 3 години

,,...готви с развалени продукти...." . А вие какво си мислите? Че лесно се става милионер? Не, никак не е лесно, много лъгане и много крадене трябва!

8

Анонимен

преди 3 години

И пациентите, и лекарите, и нормалните хора обясняват, че положението е до долу, обаче нали фирмичката е на нечия стринка и сега по някакъв неведом начин не тя ще е виновна, не тези, които са спуснали заповедта да спечели тази фирма обществената поръчка, а лекарите. Само почаквайте. Те са редовната изкупителна жертва.

7

Анонимен

преди 3 години

Сега собствениците на фирмата публично да изядат това, което са приготвяли за хората в болницата.

6

House M.D.

преди 3 години

Защо отново е написан въпросителен знак след твърдение в заглавието?

5

ЕЛЕНА

преди 3 години

ТОВА Е БЪЛГАРИЯ ВСЕКИ ГЛЕДА ДА ИЗЛЪЖИ ДРУГИЯТ А НЕ РАБОТИ СЪВЕСТНО КЪДЕ СА ПРОВЕРКИТЕ ПО ХРАНИТЕ И ГОЛЕМИТЕ ГЛОБИ ЗАЩО В ГЪРЦИЯ ДА ТИ Е ПРИЯТНО ДА СИ КУПИШ МЕСО , СИРЕНЕ ПЛЯКО И ДР КАКВОТО ПЛАЩАШ ТАКОВА ЯДЕШ НО СА СЪВЕСТНИ ИМАТ КОНТРОЛ И ПЛОДОВЕТЕ ИМА ПРОМОЦИИ АКО ЗАПОЧВАТ ЛЕКО ДА ОМЕКВАТ НА ПРОМОЦИИ И СЕ ПРОДАВАТ НЕ Е КАТО СИЛИСТРА СМЪКВАТ ГИ ДОЛУ ЗА ХВЪРЛЯНЕ НО НЕ ГИ ПРОДАВАТ КОГА ЩЕ СТИГНЕМ ГЪРЦИТЕ ТЕ СА ТЪРГОВЦИ

4

Каракочев

преди 3 години

Обаче двете каки разкрили далаверата след като собствениците на фирмата неразумно ги обидили, като не им платили. А къде са били преди това? Добавяли са хляб и брашно и всичко е било ОК. Отделен въпрос е къде са били контролните органи? Я да се провери в коя ловна дружинка ловува господин Радулов. Ако беше някакъв нещастен дюнерджия щяха ежедневно по обяд да го скъсват от проверки.

3

2LOOP

преди 3 години

БАЦЕ НАЛИ МААА ПРЪЖКИ С ДЖАК ДАНИЕЛС КВО ИМ ПУКА ЗА БОЛНИТЕ ХОРА

2

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ЕХ ЖИВОТ ЛИ Е ДА ГО ОПИШЕШ