8

Каракочев

преди 3 години

До ЕлемагЕ как не разбирате. Ще помогнем на няколко издатели да си построят по още една по-голяма къщищка.

7

Анонимен

преди 3 години

То това е пределно ясно,никой от нас няма да усети промяната на ставката на ДДС,единствените печеливши ще бъдат аверчетата на Крадльо-1

6

Елемаг

преди 3 години

Аз така и не разбрах врътката с книгите каква е?Израснал съм с книги уважавам ги,но все по-малко се четат.Да не говорим,че новите млади,откровенно не са прочели нито една.Всичко е в Тик-Ток цяла нощ.Какъв беше смисъла от намаляването и връзката с КОРО на вируса?

5

Анонимен

преди 3 години

Не просто няма да усетят намаление на цените, а с такива намаления на ДДС държавата изкуствено ще вдигне цените на стоките. В момента, когато ДДС се върне на старото равнище, търговците драстично ще вдигнат цените, оправдавайки се с "повишението" на ДДС. Нещо, което нямаше да се случи, ако държавата не си играе на играта "намаляване-увеличавана". При тая игра при всяко намаляване, цените няма да мърдат надолу, а при всяко увеличаване, цените ще скачат нагоре.

4

Един българин

преди 3 години

Ей,в това ми беше надеждата. Няма да си купувам книгата,, Винету" Развалихте ми деня, журналисти. И пица няма да ям на място с отстъпка от утре.

3

Анонимен

преди 3 години

"НАП: Потребителите може въобще да не усетят намаленото ДДС"Интересни са ти япотребители. Въобще не усетихме 60/40, въобще не усетихме намалянето на газта с 53% със задна дата, въобще няма да усетим намаленото ДДС, въобще - нищо не усещат тия потребители.

2

Анонимен

преди 3 години

Ще усетят друго.

1

I

преди 3 години

Намаления няма бе, не го ли разбрахте това. Има УВЕЛИЧЕНИ ЦЕНИ. Намаленията от тази СХЕМА С ДДС са само в полза на търговеца.