344

Анонимен

преди 3 години

Очевидно, отново ще ни инсталират отвън на власт в България доказани престъпници!!! Не желаем повече крадци и българоубийци в ББългария!!!! Затвор и за този и за борисофф!!!!!

343

С партии

преди 3 години

Няма да се оправим. Не трябват партии! Там са същите

342

Анонимен

преди 3 години

Шестаков защо не каза нищо за апартаментчето си с личен асансьор и обикновените хора да разберем хубаво ли е или не. Този закъса го с парите и тръгна към политиката, един процент да има, за заветната субсидия. Докато я има тази възможност, много хора ще правят партии

341

Нищо ново

преди 3 години

За Цветанов проблем е това, че не участваме с пари във военната инициатива на САЩ в Черно море. САЩ дали пари, Румъния - също, а ние - не. Голяма грешка! Цецо освен това ще се бори и срещу строителството на АЕЦ "Белене" и срещу доставките на руски газ. Правилно се е ориентирал - за американските интереси се плаща с долари. Но и конкуренцията за тях е голяма.

340

Анализатор

преди 3 години

Тука сте се събрали само отбор т*паци при това на квадрат.Нали мразите ГЕРБ,искате да видите ритнатия г*ъз на Бойко?Аз също.От кого ще го заболи най-много.От БСП?Не,те така или иначе са му опоненти.Ще го заболи най-много от Цветанов,това е ясно.Цецо го познава до тънкост и знае как да му го сложи.Всеки който иска да види Бойко в калта,трябва да подкрепи Цветанов!

339

x ae xii

преди 3 години

И кой ще гласува за него? Супер дразнещ е и тъкмо бях свикнал да не го виждам постоянно по телевизиите, ще повърна. Освен това прави зли неща и покрадва, пона аз така знам.

338

..

преди 3 години

И ти си същия, просто си извън сегашната ясла. Но, огромното ти егото изговаря истини за бившите ти, които са еднакво силни и за теб. Давай, постави началото на края на тази 10 годишна простотия.

337

Анонимен

преди 3 години

кои ше гласува за това крадливо недоразумение цвъцко !!!

336

Шефа

преди 3 години

Пак ще се умирише политическото пространство на миризлива гуменка, тоя не се учи от грешките си!Цвъки ,ти завлече толкова апартаменти на безценица , с политическо влияние , ами кротни се , тая игра свърши , ще дойде нов прокурор или Кьовеши ще те грабне , налягай си парцалките и .....по-тихо!

335

1

преди 3 години

До Анонимен-359 не позна партията ще се казва "АСАНСЬОР КЪМ РАЯ"и още,всичко с та3и партия на асансьорчиков е блъф,ако спичелят,за дупетати,веднага,ще се коалират със слънцето,много евтин трик от страна на пожарникаря и милиционера асансьорчик.

334

Анонимен

преди 3 години

Партията ще се казва Килия 213

333

пияница мистик

преди 3 години

Абе взема и аз да направя една партия. Колко му е. Щом онзи Хиподилния Светльо Витков си направи партия и спечели гласове, за да получи субсидия и да си купи Мерседес, защо и аз да не се пробвам.

332

Анонимен

преди 3 години

"да изгние в панделата дано тоя Цветанов барабар в всичките гадо0ве покрай него"Защо в панделата?На друго място да изгният!

331

Мдаа

преди 3 години

Цв Цв е далеч от планетата Земя. Според мен той вече е в Осмата сфера и чака човечеството там. Играе го първият президент на пространството между Земята и Луната (8смата сфера), където ще бъде всмукан интелекта и животеца на хората, а телата им ще бъдат тук на Земята, но поробени - ДОБРОВОЛНО. Цв Цв е за глобалистите, той е с противниците на Тръмп. Имайте го предвид.

330

Анонимен

преди 3 години

'' Цветанов се заяви, прави партия ''.................Нека се пробва ... щом си мисли, че има шанс, значи той е скъсал с реалността.

329

Баце

преди 3 години

Айде не му мислете толкова. Аз съм *** и на мен ми е лесно. Ще се разправя с Цецо с лекота. Ще му размажа физиономията щот ме е яд че не се съобразява с мен. Хайде, затварям шкафчето, зареждам глока и заспивам сладко.

328

E-e-e-e...

преди 3 години

...тоя не се наяде. Много нахално племе вирее по тези земи.

327

Анонимен

преди 3 години

Досега Физкултурникът гарантираше прявелното преброяване на бюлетините за Герп, а сега кой ще се погрижи затова

326

Цеко

преди 3 години

Проектът ще се казва Подкрепете ме за поне още един апартамент

325

Анонимен

преди 3 години

До 12_5Да бе, ББ толкова го мразят, че все печели изборите. От колко години ви управлява. Социолози доморасли, кога ще разберете, че не всички мислят така, както ви се иска?Ръсиш бомбастични глупости и си вярваш, нали. Вярвай си...