57

Анонимен

преди 3 години

Италия ни учи на демокрация... Мусолини

56

Хихи

преди 3 години

От пияници акъл не искам...

55

Народе,народе

преди 3 години

Народе,народе...изохкал Левски в своето тефтерче. А днес,нещо да се е променило?Гласуваме за *** подкрепян явно от продавачи на бг гражданство и тайно от руски и турски партии. И най -тъжното е,че за Шайката гласуват и умни,честни хора отвратени от тях,но страхуващи се от това да не дойдат комунистите на власт. Сякаш Шайката не е от комунисти. Други негласуват,отвратени от всичко-това е заслугата на руския агент Иван Костов. ...даже гърците ще стачкуват,против Тиквата,но ние - НЕ.

54

Анонимен

преди 3 години

Жъмбаски се учел на демокрация от Италия. Италия ще се справи с ромовете щото Жъмбаски тъй каза. А защо Жъмбаски е в коалиция с ромска партия и изгони Волен ?

53

Анонимен

преди 3 години

Така и не разбрах Бойко Борисовкапиталист ли е,или комунист?Все някой друг му е виновен.

52

Hcjgigigohoh

преди 3 години

Ей пумпали, все някой ви виновен. От ромите (наричам ги така само щото другата дума я цензурират) можете само да се учите как се протестира и се отстояват права, страхливи мои сънародници!

51

Анонимен

преди 3 години

Toя пияница няма един ден трудов стаж.От университета с рамо от партията ВМРО го уредиха в Столична Община съветник стана.Там нищо не свърши и пак е такива глупости предлагаше ама само на думи.После с Валери Симеонов спираха бабите дето идваха от Турция да не гласуват,въпреки,че преди това гласуваха закон,че гласуването е задължително,а те имат същите лични карти и права като нас.После стана евродепутат и там нищо не свърши със закона за тировете.Хванаха го,че пие и кара!Абсолютен некадърник е!

50

Анонимен

преди 3 години

Прав е. Браво!А пpoшляците да си дрънкат глупостите...

49

Анонимен

преди 3 години

Джабмазки,защити българската история,бе патриоте,откриват български находки и ги обявяват за чужди,откриват средновековен град и го обявяват за античен и подхвърлят някоя съвременно направена вещ или монета за да излъжат,защото нямат никакви особснования и доказателства за твърденията си,освен подхвърленото от тях самите!

48

Анонимен

преди 3 години

Джамбазки,я виж тези ,които се подиграват с българската история,откриха средновековен български град и го обявиха за античен,дори го кръстиха "Хераклея Синтика" без никакво основание и доказателства,като дори и от самолен се вижда,че това е Средновековен строеж и такъв тип постройки не са съществували през античността изобщо,да не говорим пък,че и самата античност е една измишльотина от 16-17 век през фанариотството!

47

Анонимен

преди 3 години

Джамбазки от пиене е подпухнал като шефа си Каракачанов,който не пуска чашата и софрата. Тоя бай Ганъовец ще учи европейците на политика,каквато тя имат от поне 150 години, той учи наследниците на тези,които дадоха ход на индустриалната революция, той учи стари демокрации на расизъм. Пародия.

46

Анонимен

преди 3 години

Да се оправят в Италия с ромите,това не е наш проблем!

45

Сата НАТО

преди 3 години

Заради великия е бачс 200, ще ви върнат сички гастарбайтери, а еврофондове ше виите, кога цъфнат налъмите. Само гербаджиите отчаяни се навиват, че никой не е забелязал оси рането на вожда им. От българският народ се очаква да из коли всички червени милицонери, за да измие срамното петно, хвърлено върху държавата ни.

44

Сата НАТО

преди 3 години

Джамбазки за пореден път обижда цялата ромска общност ан блок. Той не може да бъде в никаква европейска партия, защото е елементарен селски фа шист. Даже не пълен фа шист, а некъф недорасляк - бранник или легионер. А тая схема, да се пишете русофоби, няма да ви спаси, червените милиционери.

43

Асен

преди 3 години

Ачката дали ще научи италианците на Дринк енд Драйв :).

42

Анонимен

преди 3 години

Сега ще ви кажа,Джамбазки е от ЕНП, а тези които го оплюват са от ПЕС на Ротшилд и русофилите,ето това е цялата работа!

41

ББ ПП

преди 3 години

Аз гледах записите от италиянските телевизии,но не разбрах кои са ромите

40

Анонимен

преди 3 години

Този е завършен антиевропеец....и русофил.Такива като него не трябва да стъпват в европарламента.И италианците вече се справиха с нашите граждани там.

39

Анонимен

преди 3 години

До sdАко видиш Джамбазки каква злоба пръска срещу Русия в Европарламента,чак мен ме досрамя от злобното му отношение към Русия и хвърляните грозни думи срещу Русия, която никога не е направила на България нищо лошо,а само добро сме видяли от руснаците и на тях дължим свободата си!

38

sd

преди 3 години

И да добавя - ВМРО сте смачкани русоиди. Ванче Михайлов ако беше жив щеше да дойде дa ви отпори гонадите ако разбирате за какво говоря.