63

...

преди 3 години

Още повече, че това не са таксита и това не са таксиметрови шофьори. Това са некви раздрънкани прогнили неща, на 4 гуми (те дори и гуми нямат де) и вътре един смърдящ по потник, седи и дава газ. Да отидат в др. държави и да видят какво е такси. Колата нова, винаги чиста. Шофьора с панталон и риза, избръснат, спретнат, учтив. Слиза и ти помага да си качиш багажа а тук смърдящия се провиква отвътре "Аре по-бързо". По- бързо - тръшваш му вратата и да изчезва. По-бързо. И цени искат да вдигат. Мани.

62

...

преди 3 години

И аз искам трикратно увеличение на заплатата ми, ама няма.Тия не се наядоха. Цената на горивото падна с 25%, те тройно цени искат да вдигат. Аре не.

61

Баровеца-СФ

преди 3 години

Lissa ,искам не една а две жени и то не за една вечер,а за много вечери :)

60

Анонимен

преди 3 години

Короната ви разказа играта хахах, сега каквото и да мислите и искате го издухвате мизерници долни.

59

Някой да им обясни..

преди 3 години

.. с високите цени идват и високите изисквания , към колата, към шофьора, към качеството на услугата .Съгласен съм да плащам повече но.... искам нова кола ... облечен чисто шофьор и никакви миризми на вкиснато и пръддня ...Искам много ли ? .... Ами вие започнахте първи като поискахте повече пари...

58

Баровеца-СФ

преди 3 години

Май сами ще си се возят таксиметровите шофьори в жълтурките си :) Имам си човек с комфортна кола и когато не съм с джипката и имам нужда от такси си го викам него! Излиза ми дори по евтино от такситата,защото няма такса престой и си ме чака човека дори и час ако се наложи, пък и не е жълт:) На всички бакшиши -успех с вдигането на цените и приятно шофиране!

57

ddsada

преди 3 години

Попадал съм на честни шофьори - връщат до стотинка, не ти дънят главата с неприятна музика, не пушат в купето до теб. На такива с удоволствие да оставиш някакъв бакшиш. За жалост тези са 1-2 на 1000.

56

Драконa

преди 3 години

Сега като пуснат третата линия на метрото, съвсем ще цъфнат...Трябва да си променят отношението към клиентите....

55

Анонимен

преди 3 години

1. Мръсни, дебели, нечистоплътни, *** громове - шофьори2. Мръсни, отвратителни, лекави коли3. Насилствен бакшиш от типа "немам дребни, бате"4. 95% от таксиджиите се занимават с проституция и наркотици5. Поне половината таксиджии са лежали в затвора през живота си6. Можеш да избираш музиката и пътя, като единствения ти избор е съответно най-бесната чалгия и най-дългия път7. Виновен си за дупките - "ще ме прекара оттука"8. Длъжен си да слушаш самосъжаленията на рома.Пари ли искате?

54

Анонимен

преди 3 години

Няма проблем според мен - такситата са много евтини в БГ имат доста да наваксват ..

53

Гого

преди 3 години

Те и хотелиерите и кръчмарите искаха нереални цени, а сега се чудят къде са клиентите.

52

Gogo

преди 3 години

Не сте ли малко нахални, а?! Погледнете си качеството на услугите и тогава искайте ....

51

Клиент

преди 3 години

Използвам такси веднъж на 5 години и то ако е абсолютно наложително. По отвратителна "гилдия" няма... Необразовани, нечистоплътни, невъзпитани тарикати дето са готови за 10лв да продадат и майките си. Пожелавам им фалити на всички!

50

Анонимен

преди 3 години

Хе,може и пет пъти,и ще стоите както са сега на сл.бряг)

49

реалист

преди 3 години

Увеличение!?! Намаляват клиентите и постепенно фалирате, уважаеми водачи на такси. Пазете си хлебеца, а той идва от клиентите. Обедняването е масово и бъдещето за такси услугите не е обещаващо и при сегашните цени.

48

Интересен феномен :)

преди 3 години

Като гледам минусите на коментарите ми се струва, че двама кибици си сърфират на таблетите в колите паркирани най-вероятно на забранени места, а не по стоянките и не работят, а искат пари :)

47

Анонимен

преди 3 години

НЕМА ДА ВИ СТЪПИМ БЕ!!! Мазни бакшиши, курса им бил къс, хванете се тираджии тогава! И това ви е много за раздрънканити кошници и наглото отношение! Заслужават пълен бойкот, никой до не им ползва "услугите"

46

У.

преди 3 години

Това с "помпите" е основно в София, също и мръсните изтърбушени коли. Скоро в София бързах и се качих в първото дето видях, вътре мизерно, а като видях че помпи сметката, слязох на първия удобен светофар и му хвърлих 10лв- колкото би трябвало да е до там без помпа. Извиках друго такси от тези с диспечер-също мръсно, но не лъжеше.Живеем във Варна и повечето таксита са на светлинни години, а тези с диспечерите са по-чисти и личната ни кола. Почти никога не се правят на ущипани, че нямали ресто.

45

Анонимен

преди 3 години

Бакшишите не разбраха, че проблемът не е вируса. Проблемът е техния манталитет. Никакво обслужване, смърдящи кошници, още по-смърдящи джагали в тях, който мрънкат, че все им е малко. Тази индустрия ще се свие със или без вируса.

44

Анонимен

преди 3 години

Като гледам, който не си е поискал, той не е получил така че само му кажете че иначе ще протестирате и готово!