12

Анонимен

преди 3 години

de da moje i politikata da vdiga kato staroto si samoletche sled kato se e nalapal s tabletkite...:-)

11

Анонимен

преди 3 години

Радев, Захари Стоянов и друго е казал : "Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели, са биле против официална Русия"Но ти си народен деятел, а народен разединенител !

10

Анонимен

преди 3 години

Радев е един, ако не първият, държавник, който посещава "Дворът на буквите". Попитайте дали поне министрите на културата са го посетили! Поздравления, г-н Президент! България наистина започва оттам и, със сигурност не там ще свърши!

9

Анонимен

преди 3 години

РАПУНГЕЛ РУСОФИЛСКИ

8

798099

преди 3 години

Чебурашка, защо си мислиш, че всички тези комунистически *** те разбират?Ужасяващ се от тоталната безпросветност на народа ни. Умишлено създадена по времето та Тато и поддържана до ден днешен.

7

798099

преди 3 години

Анонимен 2, ти *** ли си или комунист? Не, че е не и едно и също, но да определиш това комунистическо перекенде , което си избрахте за президент като човек е перверзно.

6

Анонимен

преди 3 години

разбира се, местния чалга селски дерибей трябва да е независим, за да може да си купува служебни коли за собствено ползване за милиони с наредени държавни поръчки

5

Чебурашка

преди 3 години

И като е тръгнал да цитира Захари Стоянов да му припомним на Радев, че той е казал и следното Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския.

4

Чебурашка

преди 3 години

Увеличаването на приходите означава само едно-увеличаване и на местните данъци и такси. И това го казва популиста, който винаги е агитира против увеличаването на данъчните тежести!

3

Off

преди 3 години

Що си с маска, бе ***? Нали нямаше вирус! Нали имаше някакви мутации на 3-ти Март!

2

Анонимен

преди 3 години

Президента е най интелигентния от всички които са в власта,лошото е гербависткото фашистко управление няма да падне скоро,няма бъдеще за честни хора.Да спиш с пистолет и пачки пари е факт,драскачите могат пишат но всичко е доказано.

1

Я

преди 3 години

Тоя надмина Бай Тошо с посещения при трудовите колективи.