213

Сата НАТО

преди 3 години

От момента, в който разбрах, че Боко е бил комсомолски секретар, ми е ясно, че всичко в тая държава е фалш и измама. Един ден цялата комсомолска *** ще виси по дърветата.

212

СИСТЕМАТА-БУШОН

преди 3 години

ГЪРМЯТ БУШОНИ И ГИ СМЕНЯМЕ С ПО УДОБНИ ПЪК УЖ СМЕ ХВАНАЛИ НЯКОЙ СИ.ВИЖДА СЕ ПО ПОВЕДЕНИЕТО ИМ.

211

тоти

преди 3 години

Спокооооооооо...сигорация ,запаваме доверието в Европрейските партнйори....гладни нема да останат !!!

210

Анонимен

преди 3 години

Това е показно във връзка с покриване на изискванията за ERM2.. наколко бушона след това всичко ще е по-старому ..

209

ей мисирки,

преди 3 години

изоставате бе! Слънцетоима изявление на нмски към Германия!!!Бързо копвайте, че конкуренцията на свирките ви изпревари!

208

Анонимен

преди 3 години

Така е от много години...нищо ново на хоризонта

207

Анонимен

преди 3 години

ИСТИНСКИТЕ НОВИНИ: ПИШЕТЕ "Авиокомпаниите отмениха стотици полети до София "

206

Анонимен

преди 3 години

То и затова е такова отношението към полиция и служби. Кражби, подкупи, наши и ваши хора. Е как да им вярвам на тия.... няма как да стане.

205

анонимен

преди 3 години

ГЕШЕВ АКО СИ МИСЛИ, ЧЕ САМО В СОФИЯ МВР ОСИГУРЯВА ЧАДЪР НА НАРКОБАРОНИТЕ СЕ ЛЪЖЕ. ВЪВ ВСЕКИ ГРАД СИ ИМА ТАКИВА КОИТО ОСИГУРЯВАТ БЕЗПРЕПЯТСВЕНО РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА НАРКОТИЦИ. ТЕ В ЕДИН ГРАД СЕ ЗНАЯТ ОТ ПОЛИЦИЯТА КОИ СА НО НЕ ГИ ПИПАТ. ЗАЩО ЛИ?????

204

Анонимен

преди 3 години

До Бесепарmpoл смотан - нещо да кажеш за Героги Гергов ,Домусчиев или Ковачки? Или те са ок защото освен в канчето на БСП сипват и на ГЕРБ? Нещо така да ти стигна до едната мозъчна гънка ,че Божков дал на ръка 60млн евро на Говнанов и Борисов? След СМСите за които Бойко си призна и след банковите извлечения за теглене на пари...Феновете на ГЕРБ са някаква интелектуална уmaйka която даже смислено изречение не може да напише.

203

Анонимен

преди 3 години

ТОЯ Е СЛЕДВАЩИЯ БАТМАН! И БОКО ПОМНИТЕ ЛИ КАК ГО ДАВАХА ПОСТОЯННО В ЕКШЪНИ В НАЧАЛОТО НА ВЕКА?НО БАБИЧКИТЕ МУ СЕ ВРЪЗВАТ ДЕ.

202

Анонимен

преди 3 години

Пък аз си мислех, че МВР си има ръководство и прокуратурата ни е независима.Идва Бако с големия мях, дъртия амфетаджия и рекетьор и казва кво ще става в МВР и ГДБОП.

201

Анонимен

преди 3 години

Вижте ся..Този ....не е от вчера гушил нали??Колко год е в Мвр??Никой не видял и не знаел ли , какво има, къде ходил( той и или семейството му)..А сега да върне всички заплати и да бъде занулен!!Все не знаят..ми да питат нас аджеба

200

Анонимен

преди 3 години

МВР си има ръководство - министър, главен секретар. Тоя мазен *** от Банкя не спря да дава акъл навсякъде.Ако МВР работеше, тоя щеше да е първия разследван и за каталунските далавери и за кюлчетата и пачките в слапнята му.

199

1

преди 3 години

До Анонимен-143,бойко да не е началник на гешефтов,че щял да разговаря с него,нали уж ким прокуратурата е независима,защо трябва да разговаря с него.

198

Всичко

преди 3 години

Над 50 г.малко или много е било обвързано ,иска или не!Въпрос не само на физическо оцеляване ,ами и на професионално,образователно,адресно и всякакво за което се сещате!Някои се осъзнаха,но какво от това,клеймото е за всички!Колкото и да не си признаваме!Октоподът не пуска!

197

Браво

преди 3 години

Вече не сме часна сопственос на Русия и флизането у България е забранено

196

Анонимен

преди 3 години

Сега тези служители на мвр ги пенсионирайте предсрочно и им дайте по 20 заплата - нали това е стандартната награда.....

195

Гешев Концлагериста

преди 3 години

ТВО Белене е името на концлагер в България, функционирал на територията на остров Персин (Беленски остров), в периода 1949 до днес.Построен е по поръчка на Българската демократическа партия и Отечествения фронтовак. Там са депортирани много от противниците на демократичния / капиталистическия режим в Република България: селяни противници на ТКЗС, полицаи, офицери, предвоенни министри, индустриалци и банкери, народни представители от разтурената опозиция, николапетковисти, соц

194

Алоо,

преди 3 години

защо няма публикации за Инспектор Борисов, аа ?