28

До 21

преди 3 години

Добре е че това са само 3 от перата. Иначе наистина щеше да е проблем . Но ..да ,кризата ще засегне почти всичко и почти всеки. Щом на запад продажбите на разсад за зеленчуци гонят разсада за цветя...

27

Анонимен

преди 3 години

До 19Ами България е 3-4 "мегаполиса" другото е :-) . Иначе сте на прав път, но подценявате количеството на човешката глупост около себе си. Допуснах тая грешка през 2009-а ;-) . През депресията градската безработица е била двойна на селската. А тогава селото е било около 70-80% от населението. Сега е под 10% и дълга е над тогавашния. Т.е. средно безработицата може да удари 40-50%. Смята се, че под 40% спад на стандарта води до Гражданска Война. Справка Украйна и Сирия. София ще е кота нула.

26

.

преди 3 години

Икономическата криза ще удари с пълна сила тази есен.Гответе се!

25

Анонимен

преди 3 години

а ИТН на Слави си има процентите и без структурите, така че тези манипулации че все едно ги няма, също не минаватFake news същите *** като cnn сте

24

Анонимен

преди 3 години

вече никой не вярва на измисления вирус, така че стига глупости!!

23

Анонимен

преди 3 години

Всъщност вируса е в услуга на хората, защото зад него се прикрива реалната икономическа картина, която е в пъти по-зле от тази през 2008ма. Под претекст за помощ за вируса се печатат и раздават много пари. АКо не беше тази история с вируса макс до 2021 всичйо щеше да се срути изведнъж, сега обаче ще има по-плавен преход и нагаджане. Както виждате въпреки всичко всеки мисли за почивка на морето, а не какво ще работи и яде.

22

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно! Я хвана корона, я не, ама когато и двамата с мъжа ми останахме без работа и ден след ден се чудим буквално как да оцелеем и да си платим сметките, за кое ли съм се загрижила повече? Дали заради потенциалната заплаха от вируса или заради реалната заплаха Топлофикация да ме даде на ЧСИ защото не мога да си погася задълженията.

21

\m/

преди 3 години

Е, добър ден! Разбира се, че глада е по-страшен от грипа.

20

Анонимен

преди 3 години

България не е с развита икономика и затова корона не засегна много индустрията защото я няма по принцип, това което засегна е доходите на хората, доходите от чужбина намалява, работещите в чужбина имат проблем заради корона, европарите също се появиха проблеми, доходи от престъпността също защото хората бягат от забавления, трите пера на българските доходи са сериозно засегнати.

19

Анонимен

преди 3 години

Защо властите взимат мерки само срещу вируса,а срещу обедняването на народа не?! За народа обедняването явно е по-важно.

18

До 11

преди 3 години

Кризата е световна и ще става по сериозна. В малките Европейски държави оцеляването ще бъде по лесно , защото когато парите станат проблем а безработицата сериозна мегаполисите са най- зле засегнати, а оттам и цялата държава . За хората на запад стреса става все по- голям .Хубавото за нас е , че имаме опит, а ако имаме и акъл ..и свестни политици .. Кризата ще бъде възможност

17

Хаха

преди 3 години

По-важна е икономиката за българина, докато той или негов близък не пипнат вируса. После много бързо си променя мнението! Той и Борис Джонсън голям го вадеше, докато не влезе в интензивното, после изведнъж му дойде мозъка в главата. И на нас ще ни дойде мозъка, но доста народ ще трябва да измрат преди това.

16

До 12

преди 3 години

Радвам се , че масово българите са по - интелигентни от теб. Нещо много важно за развитието на нацията. Но това не отстранява въпроса , за процента ,"сиво74086 - кафява маса " която е факт и е проникнала навсякъде.

15

хахахаха

преди 3 години

Един човек,като е гладен и преуморен,ще го хване по лесно не само коронавируса ,а и ред други заболявания.Кухарите обаче тва не могат да го проумеят.

14

Ралин

преди 3 години

Това проучване си е платено баш от ВМРО...

13

Ром'с

преди 3 години

Статията не четох,а само заглавието!)Еми нормално е,че хората се вълнуват от иконом вируса,а не от КовидА,щото 80% ще усетят иконом вируса,а КовидА 5-10%✓Какво учудващо Е ...?

12

.

преди 3 години

Така е, защото кризата с вируса е измислена и преекспонирана. Докато икономическата си е факт.

11

ДДРОнег

преди 3 години

Глупости на търкалета, абе колко платихте, за да получите горните проценти ???!!!Българинът разбра, че мерките са неадекватни, че вирусът не е толкова опасен и смята маските за излишни и вредни !!!Що пишете глу-пости !!!

10

Анонимен

преди 3 години

Терминал 2 е решение за много малко хора. Кризата е монументална, сравнима само с Великата Депресия, свършила с Втората Световна Война. Дали разбирате или не законите не ги отменя. Ако скочите от 10 етаж, ще имате 9 етажа кеф и след това идва реалноста.Така е и с кредитния бум на който му дойде края през 2020. Десет години кризата породена от кредитната вакханалия бе решавана с КРЕДИТ ;-) !Сега ви отмениха банкрутите за няколко месеца. Но сметката е дължима.

9

Изтребление

преди 3 години

Герб ще се справят точно като 2009 г, никак!!!! Ще оставят отново 500 хил да емигрират защото сега имаме унищожен туризъм за 3 сезона напред, пакет мобилност унищожаващ 50 хил места от раз, харчене на пари за оръжие на кредит няколко млрд. Плюс климатичните промени и чумата по животните.