171

До 182

преди 3 години

Ай ходи да спиш, че като гледам ракията ти е дошла горница.

170

Анонимен

преди 3 години

Виновна е властта! Не е възможно овцете да са виновни, че вълкът е влязъл в тяхната кошара! Виновни са овчарят, Шаро и Караман! Като председателя на Щаба и двамата видни клъстера!

169

Нищо ви нема ,бе...

преди 3 години

ВИРУСА ЩЕ УРЕДИ ДОСТА НЕРАЗБОРИИ В ТАЯ ДЪРЖАВА.НЯМА ДА Е ЗА ДЕН-ДВА ИЛИ ГОДИНА-ДВЕ!ЯВНО С НЕГО ЩЕ СИ ЖИВЕЕМ ДОСТА ВРЕМЕ!ЕГА НАТРЪШКА ПОВЕЧЕ ДЪРТИ *** , ЗА ДА СЕ ИЗЧИСТИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТИЯ СБЪРКАНИ МОЗЪЦИ!ЗА МЕН --НЕЩАТА ВЪРВЯТ В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА!ЗАТОВА --СПАЗВАМ ЗДРАВНИТЕ ЗАКОНИ И ОБИЧАМ ГЕРБ!

168

не си прав 177

преди 3 години

до "Не съм заразен. Бърз тест показа"бързите тестове "светкат" и при други предишни инфекции, където има антитела. точно те не могат да бъдат мерило за това дали си заразен. само pcr показва какво става.

167

Анонимен

преди 3 години

баба Ванга е предрекла появата на вируса и че в Русия ще бъде намерен лек.Лекарството се казва "огнена вода".

166

Анонимен

преди 3 години

"Не съм заразен. Бърз тест показа наличието на антитела. PCR тестовете бяха отрицателни."Само че наличието на антитела показва, че си бил заразен. Не знам кого се опитваш да баламосваш, по-добре си признай че мерките изобщо не са те опазили.

165

До 170

преди 3 години

Понеже явно не се интересуваш от тия работи, ще ти отговоря: 42 и 33г.Видно е че работата няма да е за 2 месеца нито до 15 юли нито тая година, ако продължават в тоя дух. Относно лекарката нямам коментар. За 33 г борец ай само не се пробвай да ме убеждаваш в здавия дух и тяло на спортисти в България, че те са тия дето хвърлят салфетки в чалготеките поляти с обилна доза алкохол. Ще починат много хора в световен мащаб не само тук, но такъв е живота. Едни умират други се раждат.

164

баба кълне я

преди 3 години

Пачки в чекмеджето пазят от корона и уруки ..

163

Поредния тунеядец

преди 3 години

Взел диплома с или агне се изходи.Гледай ТВ бе мумийо.В Москва на парада нито един военен с маска за разлика от зомбираните наблюдаващи парада.Тва Руската АРМИЯ от джилязо,никъв вирос не я лови!

162

гфр

преди 3 години

шефът на болницата дали е минавал скоро през спешното отделение долу, че там има хора без маски, а останалите ги носят като лигавници. акъл дава, а долу мерките зеро.единствено дезинфектанти има и пръскат, но по-горното си остава относно маските.

161

Ами , фалшиф е ....

преди 3 години

...И Григор е здрав , бе...само се прави на умрела кокошка...ха,ха,хааааааа

160

Анонимен

преди 3 години

do 163 "жертвате младите хора" ?че младите хора трябва два месеца да не пийват с приятели и без фитнес, молче, клубче. Каква жертва наистина"А и честно да ти кажа,че не се трогвам от смъртта на 80-90 годишни" - лекарката от Сливен на колко години беше ? Бореца във ВМА ? Понеже явно не се интересуваш от тия работи, ще ти отговоря: 42 и 33г.Фактът, че не те интересува че други хора ще измрат, няма да го коментирам, защо е излишно"старчески егоизъм" ? понеже на хората не им се мре за твоя кеф?

159

Анонимен

преди 3 години

Този вирус е по-фалшив от кацането на луната.

158

Анонимен

преди 3 години

Важното е, че чекмеджето на Баце е пълно.

157

НЕКОЙ

преди 3 години

Каквото и да правите, смъртта не можете да излъжете.

156

Sichtpunkt

преди 3 години

Слободия има навсякъде.По важно е доколко власта успява да се спави с нея.***, властта ли е виновен, че хората нямат съзнание? Има поговорка "един да цапа, пет да чистят няма да насмогнат!".

155

резултат

преди 3 години

ами нали народа искаше фитнесите , фризьорите , чалготеките , моловете , на мачове да ходят , на театър и балет , ........ , да работят ! ами ето , работят ! обаче сега ше обвиняват Премиера и правителството че не са взели мерки !

154

НЕКОЙ

преди 3 години

Ти какво искаш бе, ?! Диктатурията ли ?!

153

До 157

преди 3 години

do 151значи хронично болните да ***, така ли да те разбирам ?вместо да живеят кой колкото годинки може, да *** веднага, че да си пиеш спокойно с приятелите?Аз и сега спойконо си пия с приятели. Няма да умрат всички хронично болни. А и честно да ти кажа,че не се трогвам от смъртта на 80-90 годишни. Жалко е че не го проумявате заради една шепа хора така да се каже сте готови да жертвате малкото млади,трудоспособни останали тук. Това се нарича старчески егоизъм.

152

До 149

преди 3 години

,, платени доценти,,??А безплатни ??Много е важно, да са платени,т.е. да говорят като длъжностни лица,за да е ясно,че носят и юридическа отговорност за думите си.