18

Троле Чебурашка,

преди 3 години

Мангъров не управлява нито здравеопазването, нито държавата.Човекът си работи неговата рпабота и изразява мнението си. И добре, че го прави, че иначе повече народ щеше да психяса от глупостите на управляващите и щабовете им. *** се репчи на шефовете си, дето ти плащат зда дращиш глупости тука, които освен да разсмеят аудиторията или да я настроятпротив тия, дето ти пишат тезисите, нямат друга последица.

17

Анонимен

преди 3 години

До българинТвоя любим доцент Мангъров е един от главните виновници за хаоса в момента и трябваше да бъде подведен под съдебна отговорност за м'алоумните си интервюта...

16

българин

преди 3 години

До: номер 14Иронията ти е тотално неуместна! Доцент Мангъров си има достатъчно грижи в неговото отделение, което е специализирано инфекциозно и там настаняват само и единствено инфектирани деца (не само от коронавирус обаче), като при него положението е още по-зле от това във Велинград!Само че той не се оплаква, поне не сме го чули.

15

До: Ельоменат

преди 3 години

Ами този въпрос май трябва да го зададеш на другаря Бойко Борисов.Или те е страх да го питаш?Или знаеш какво ще ти каже?Аз знам, ще каже: "Комунистите са виновни!"Каквото и да означава това...

14

Крум

преди 3 години

До Анонимен 12. Идвай да боядисаш нашата болница.Не е пипвано нищо от миналатаа година.

13

мангъров

преди 3 години

Прав им път, да отиват берачи на полето в Англия

12

Ельоменат

преди 3 години

Още ли се оплакваме от комунистическите строежи? Ами минаха 30 години, защо не са оправени нещата? За следвоенна България и с ресурсите , които са имали и капацитета това са направили. Въпросът ми е защо 30 години още са такива условията?

11

Вуйчо

преди 3 години

Досега им беше по-лесно, сега им се отвори работа и бягат!

10

Чебурашка

преди 3 години

Мангъра защо не отиде във Велинград за да докаже правотата си и да успокои колегите си?

9

Анонимен

преди 3 години

По 2К по 2К тия медици голям лев са направили. Подалите оставка са изтеглили късата клечка и пари за тях няма.

8

Анонимен

преди 3 години

През 50 години колко болници са построени, сега не могат да ги боядисат. А изискванията от преди 70 години са различни от тези сега.

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4През 16 век в Чехия тоалетна чиния са ползвали рицарите в доспехи защото иначе не са могли да се изправят ,в същото гражданите са ползвали нощни гърнета които са изсипвали направо на улицата. Във Версай не е имало тоалетни -за сметка на това е имал много хубав парк.

6

да,да, ама не

преди 3 години

Някой спомня ли си същата работа в Карлово,Видин?! Наскоро беше!Явно не са си взели поука някои!

5

Анонимен

преди 3 години

В нашата градски болница опазил Бог на човек да му се приходи до тоалетна. Вонята е непоносима. Иначе магазини с боклyцитее колкото щеш. Сега се сещам какви прекрасни тоалетни имаше по време на КомунизЪма. Пикаше се на една обща стена и долу имаше улей. А на 50 метра около нея се носеше благоуханието на ацетон примесен с тази на прясни екскременти.

4

Боко Кюлчето

преди 3 години

Астроложката Алена го каза бе хора - " Аурата на Бойко пази България от коронавирус ". Какво искат тези лекари? Цяло кюлче от златна светлина , под формата на аура ви пази! Какво искате вие!

3

Анонимен

преди 3 години

Еми през 50-те години комунЯстите строяха най - хубавите болници, отговарящи на всички хигиенни изисквания. Само да спомена, че в Чехия още през 16 век се ползвали тоалетна чиния, а тук бяхме принудени да клечим, внимавайки да не "паднем" в кeнeфa!

2

Анонимен

преди 3 години

Изнудвачи без съмнения, интересно какво ще стане ако не им отстъпят властите.

1

Патриот

преди 3 години

С цялото ми уважение, но за липсата на условия трябва да се търси вина в управлението на болницата, а не в това, кога е строена. В други градове са намерили решение, независимо от старите сгради!