78

ИСТИНА НАКУП

преди 3 години

Карл Маркс е всеизвестно че е еврейски РУСОФОБНо тази Света Вода Ненапита Чарлз Дарвин макар и подведен от диалогичен спор допуска говорна фройдиска грешка и току виж го изкарали Расисткия Император на всички РасистиПокрай "Англия над всичко" Дарвин се поизпузка нещо в контекста че освен НАЙ-УСПЕШНИТЕ гринуички АНГЛИЧАНИ всички останали народи включително германоскандинавците трябва да се кастрират за да не пречат на еволюциятаРасисти са 100г преди Дарвин и 200г преди Уелс и Чърчил а НЕ ТЕ

77

Още...

преди 3 години

Карл Маркс е *** непознаващ машинитеАко сега има ляв социализъм то той е създаден от писателя расист и социалист Хърбърт Уелс наставник на и вкарал в политиката самия Уинстън Чърчил които също е расист-социалист изрекъл класиката:"Капитализма е отвратителна система но най-добрата която имаме"Карл Маркс като примитив дори не е вкарал прощъпулника на машините в творбите си камо ли пък компютри и сие техника то ест ограничен умствено евреин които е нула в сравнение с Дарвин

76

анонимен

преди 3 години

При карантината пискаха да се отворят кафетата, така щели дадезинфекцират, на 1,5 м. разстояние и т.н. Е, отвориха ги и от 25 заразени на ден станаха 125, че и повече! Сега писнаха за дискотеките, да пият, да се дрогират, да се натискат един в друг, не до 23 ч., а цяла нощ! Животът на хората ли е по-важен или бизнеса на мутрите, г-н министър?! Решавайте!

75

ikar

преди 3 години

До ПодкрепетеЩе го подкрепя, но когато стане на нивото на световния, най-малко поне на гърците. Хората са казали, че търговията е проста работа, но не е за прости хора! За туризма се отнася същото.

74

Чоко

преди 3 години

То тази година сезон няма да има. От Западна Европа отказват чартърите, на руснаците е забранено да идват и то кой остана. Ние Българите ама те и нас ни изгониха през изминалите години. Сега всичко е празно и очакваме юли и август. Най-интересното е , че мвесто да намалят драстично цените и да разчитат на оборот и консумация те си поддържат високи цените и се надяват някой балама да се уцели. Голяма част от хората имат апартаменти по морето и като ги предоставят и на близки и приятелир готово.

73

Анонимен

преди 3 години

Нали им намалиха ДДС-то? Цените по-високи. Заплатите по-малки и то при по-малко персонал!!! А натоварването на заведенията същото! Този с вид на неандерталец нали обещаваше? Не си правех илюзиите, че тези обещанията и очакванията ще се изпълнят. Все пак има диплома от УНСС с оценка 3,75. И не ръся небивалици, като някои отличници и професори дори. Но не очаквах тази наглост и да намалят заплатите.

72

vasil todorov

преди 3 години

ПРЕЧИ МУ НА БИЗНЕСА. А ТЕЗИ С ДИСКОТЕКИТЕ КАКВО КАЗВАТ?ДА ХОДИ В ПЛАНИНАТА НА ХИЖА КАТО МУ Е ШУМНО.СТАВАТ ДЕПУТАТИ, ЗА ДА СИ ОПРАВЯТ СОБСТВЕНИЯ БИЗНЕС.И ТОЗИ Е ЕДНОДНЕВКА И НЯМА ДА ВИДИ ПАРЛАМЕНТ СКОРО.

71

Анонимен

преди 3 години

Именно обезшумяването е проблема - всяка черноморска мутра да си налее няколко хиляди за изолация и проблема е решен. Така и вълка сит, и агнето цяло, ама проблема е друг - мутрите са така възпитани от прехода, че искат само да взимат и нищо да не дават. Щом искаш да правиш пачки, без да въртиш бухалката, правиш и инвестиции. Като си нагъл и алчен, фалираш и това е.

70

1

преди 3 години

На тия им намалиха ДДС, персонала им е на 80/20, работят на режим заразяване на народа (справка Гришо) и още ламтят !Ще има запалени дискотеки и заведения скоро, май не следят какво става в Щатите.

69

Фък Тире Маркс

преди 3 години

До redordeadОще великият български националист Д.Талев е пророкувал че българският етнос става само за платени труженички на запад в кварталите им с ЧЕРВЕНИ ФЕНЕРИ казвайки:"комунизма и маркс ще бъдат напълно изличени от Земята и последния червен ще е българин"НЕШЪНЪЛ ГЕОГРАФИК имаше филмче за ЧЕРНОКОЖ маркскомунист ЧЕРВЕН от САЩ отвлекъл милиардерска бяла щерка и си я таковал редовно карайки я да участва в обирите му и принуждавал баща и да плаща милиони за бездомници и бедните в САЩ

68

Диагноза

преди 3 години

Май всички виждат безсилието на държавата срещу големите пари и богаташите и вече започнаха да наглеят в исканията си. Браво ! Скоро всеки ще си прави каквото иска, без да може обикновените хора нито да си починат след тежък труд , нито да си купят основни продукти,заради скъпотия, нито да посетят нещо интересно, защото там ще идва президента и района е отцепен !!!! Полека се превръщаме в бананова република ! Гешев само се разхожда май из страната.

67

slim

преди 3 години

Не стига че в този бранш крадат ток, вода, намалиха им ДДС, ама искат и още да дерат от клиентите.утре тоя алибегов ли е къв е там ще поиска да се приеме и данък туризъм като антикризисна мярка.

66

redordead

преди 3 години

тоя Ричи, едно от друго все по-безумни изисквания има...АМа те не всички хора са отишли да беснеят, има и такива, които искат да релаксират - и докато си избирал хотел за почивка и не си предвидил, че под прозорците ти може да има бар дето да дъни до 2 сутринта, то тия, които искат да беснеят, винаги могат да си намерят бар/клуб на закрито, където няма проблем и цяла нощ да дъни чалгия...

65

Гражданин

преди 3 години

Само така,гн Симеонов!Човек отива на почивка за да си почине и наслади на море,тиши на и спокойствие,а то по нашето Черноморие това го няма благодарение на мутренски щения. А не, благодаря от името на моето семейство и приятели - предпочитаме курорти в други държави,където хората държат на това - гостите им ДЕЙСТВИТЕЛНО да си почи ват ! Където и да сме били в 22.00 часа спират всякакви музики и смущаващи шумове,но не и у нас!Който иска и може да бодърства по цели нощи да ходи тук-прав му път!

64

Турист

преди 3 години

На Слънчака семеен отдих!-Смешници

63

Анонимен

преди 3 години

До Полипантев 76Трудно ще му е - там мястото вече е заето от свити на руло недекларирани печалби.

62

Пак аз

преди 3 години

Приятелят от детинство на сикаджията Бойко Агентът на ДАНС Алексей Петров навремето като чуят българските престъпници че е Мюсюлманин и "ЛЕВСКАР" се държат на разстояние от него на километри пресмятайки на ум че е ЧЕНГЕОбщия им треньор по КАРАТЕ винаги е твърдял че Бойко М. Борисов по нрав не е от Банкя а е ромски ало-измамник от Гара Левски на БКП та и той "Левскар"Големият шеф на бандата на "наглите" е бивш ШОФЬОР по МАГИСТРАЛИТЕ обирал дори АНГЛОСАКСИ а брат му от Сакскобургите на ББПеев

61

Анонимен

преди 3 години

Какви дискотеки какви партита до 2 часа.Боко каза с маски и на 1.5 метра до второ нареждане. Ще ни го удължат още 2-3 пъти и сезон няма да има тая година. И туристите се върнаха обратно от ЕС, а пък на редовните ни Руснаци и Украинци им е забранено да идват. Така ще си умрат от глад по морето тая година!

60

Шопо

преди 3 години

Абе лумкай тупано до сабалем !!! Оборот да има и народецо да се весели !!!Удри , Гришо!!! Чужда жена кости нема...

59

Ванката

преди 3 години

И до 23ч. им е много. Дори и да не спя, шумът пречи. В курортите шум не трябва да има. Да си обособят парти-зони далеч от хотелски и жилищни райони.