111

Анонимен

преди 4 години

Нищо не трябва да е задължително всеки да се пази като се чувстваш засрашен слагаш скафадъра

110

МАРИНА БИЛЧЕВА

преди 4 години

тоя на снимката колко ще го глобят - 300 или 1000 ? той ЩО Е БЕЗ МАСКА А ИЗИСЛКВА ДРУГИТЕ ДА НО=СЯТ ?

109

Анонимен

преди 4 години

До МатилдаАми лейди, кога е имало контрол за което и да е в нашата хубава родина?!Има понякога желание и упорство, но народа се е разпасал и гледа най големия пример в държавата как се носи маска, тоест плювалник извинявам се!

108

ГНЕВЕН

преди 4 години

"Маските са за да мълчите!"-каза го Милен Цветков ,дни преди загине.Наглата и арогантна герберска Шайка разсипва страната ни всеки ден.Управлението е в крадливите ръце на престъпниците от ГЕП вече 10г.Мнението на бай Киро министъра няма никакво значение.И той е сложен там като сламен човек ,каквито са и всички останали от кабинета "Тиква-3".

107

Смях

преди 4 години

Тези евтини "компромати " само вдигат рейтинга на Борисов И м'аймуните се смеят на авторите им.

106

Оффф

преди 4 години

Добре, че има такива като доцентите Мангъров и Чобанов да мислят трезво, че останалите пенсионери съвсем изтрещяха.

105

Анонимен

преди 4 години

За да е ясно,извънредно положение ще има дотогава,докато се сипят компромати срещу Борисов и столът му се клати.Вниманието на публиката трябва да се отвлече и фокусът да се измести....Иначе ..щом се правят повече тестове ...съответно и повече заразени ще излизат.

104

Анонимен

преди 4 години

Без маска - 300 лева.Пълно чекмедже с неясни пачки - 0 лева :)

103

Пенцио

преди 4 години

тоя вагабонтин,що е без маска а,или нас на прави,калинки

102

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 106Евала пич, аз въпреки че имам кола, понякога усещам че тялото има нужда от движение, е не ходя до работа пеша, но като ми щукне и съм свободен си вървя, което е полезно за сърцето.

101

Анонимен

преди 4 години

Да не ядосваме дедо Ананаи! Утре виж измислил я вечерен час,я некоя друга умнотия.......

100

Анонимен

преди 4 години

Това вече е нова религия един вид съвременна инквизиция и радикализирана идеология. Който не вярва в коронавируса попада по ударите на властта. Всички трябва да са маскирани да вярват в короната и да изпълняват всички заповеди на пасторите и проповедниците на новатарелигия.

99

Анонимен

преди 4 години

Стига с тия меки мерки.Българина не разбира от приказки.Повече права за полицаите и никаква прошка.

98

Анонимен

преди 4 години

защо ходиш в траноспорта, бе ка-т-ил. Ей заради такива като теб сме болни. на ден обикалям по 8 километра пеша до работата и обратно и нищо ми няма. Транспорта спокойно може да го затворят.

97

Анонимен

преди 4 години

Борисов днес с поредна ***---ия -професорите го излъгали, да си късат дипломите. Първо професорите не казаха нищо определено, изключая оня психар Мангъров. Второ в цял свят никой не знае какво ще става. И трето в България препоръките на професорите - за карантина до септември - не бяха спазени. Така че да се сърди на себе си Борисов.

96

Анонимен

преди 4 години

До ДемокрацияРазбирам сарказма, но точно ако твоите разбирания за това чудо, наречено демокрация са такива, не знам.В БГ много хора си карат надрусани и пияни, тук таме влизат в пандиза, все пак трябва да размажеш няколко хора за да те вкарат за няколко години.Демокрация няма в нашата мила родина има свободия и безнаказаност.Има една чалга песен - за кокошка няма прошка.....

95

В БЪЛГАРИЯ

преди 4 години

В БЪЛГАРИЯ СЕКТИТЕ СА ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.ВЕДНАГА ДА СЕ ЗАБРАНИ ДЕЙНОСТТА НА САТАНИСТКАТА СЕКТА "КОРОНАВИРУС"И ВСИЧКИ НЕЙНИ ПАСТОРИ ПРОПОВЕДНИЦИ И СЕКТАНТИ ДА БЪДАТ НАТИКАНИ В ЗАТВОРИТЕ.

94

НИК

преди 4 години

Абе, г-н Кирее Ананиев. Г-н Министре.... Защо така с лошо, а? Ами ти си послушко-за това. Следващия път като те видя ще гледам дали е изгряло слънцето, та да ти кажа добър ли е денят. Все от после се случват нещата.

93

Матилда

преди 4 години

Няма никакъв контрол върху влизащите в България на летището. Масова практика е хората да пристигат с транзитни полети от държава без висок рикс, но реално идват от високорискови дестинации и никой на нашето летище не отчита това. Никой не поставя хората под карантина. Писах къде ли не по темата, отговориха ми, че кацащите трябва сами да се поставят под карантина, ако имали самосъзнание.Няма бе, нямат. Защо никой не следи транзитните полети?

92

Адвокат на Дявола 2

преди 4 години

..... Има страшно много хора със сърдечно - съдови проблеми. С нервни разстройства. С дихателни проблеми. С панически атаки. При 35 градуса. Без климатик? В бутаницата? Ще ги карате да стоят с маски , така ли? А ако някой от тях припадне... И не дай си Боже... Почине?!?! Какво правим тогава? КОЙ Е ВИНОВЕН? Това искам да знам? КОЙ ЩЕ НОСИ ВИНАТА?!?! Обаче в същото време са ОТВОРЕНИ МЕХАНИ , ЧАЛГОТЕКИ , ДИСКОТЕКИ , ЗАВЕДЕНИЯ.... ОТВОРЕНИ СА И СТАДИОНИТЕ!!! НА МАЧОВЕТЕ ТИЯ ДНИ КОЛКО МАСКИ ВИДЯХТЕ?!