10

геШЕФтурата гиОСВЕТИ

преди 3 години

Ето я ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА....Резидента да не се обажда,че ще настъпи и той мачарока!

9

Анонимен

преди 3 години

Държавната бухалка в помощ на Тулупии. Мутрите в днешно време са на държавна заплата, вижте Плешев, като прокурор няма едно внесено обвинение, само споразумения с престъпници.

8

Анонимен

преди 3 години

Лов на вещици.За да се потулят едни просташки записи и едни престъпни снимки с много пари.Една вила в Барселона,един корупционен проект за една "подпорна" стена,изготвен от съпруга на външната министърка.Една корупционна схема за "усвоени" евросредства от контрагенти на замеделското м-во.Един италиански ***,замърсил околната среда.Да продължавам ли още?

7

защо

преди 3 години

Ами, ако прокуратурата не докаже твърденията си пред съда, какво правим? Пак ли ще плащаме стотици хиляди след решение на съда в Хага??? И обясненията ще са като на Ц. Ц. " напълно съм убеден, че бях прав"

6

Анонимен

преди 3 години

Боко е решил да размаже неудобните/израза "размаже" е негов/.

5

Анонимен

преди 3 години

И какво като са обсъждали? Какъв извод прави прокуратурата от това? Ако счита, че е престъпление и може да го докаже, да им предяви обвинение!Какво го развява в медиите?

4

Анонимен

преди 3 години

А когато Цацаров отиде на крака при Гергов в ЦУМ,това какво беше?Или той е наш човек,няма да го пипаме.А пък цацата сега е шеф на КОМПИ и щял да бори корупцията.Ха,ха,ха!Смешници!

3

Анонимен

преди 3 години

Не те ли е срам,бе Гешев?Как може секретаря на президента да влияе на когото и да било и това да не се разбере?Нали всички служби са подчинени на Бокич?Той пръв щеше да разбере.Търсите под вола теле,за да изложите президента,ама всичко е съшито с бели конци и няма да хване дикиш.

2

Анонимен

преди 3 години

Дийп фейк. Какви технологии има днес, могат всичко да дийпфейкнат. Вече всичко е оптическа измама и виртуална реалност.

1

колчо слепеца

преди 3 години

Пак двоен аршин мерят за едни майки, за други мащеха.