48

Обективен

преди 3 години

Нашите студенти ходят на студентски бригади да чистят риба защо защото никой американец или англичан не е толкова пропаднал че да върши тая *** работа==========Англосаксите са най-дд0лните индивиди в човешкия род, заченати от инцести. Лошото е, че 2млн българи заминаха в чужбина да бършат заддници на КРАВАРИ и Западняци, заради коммуниста Барба Ганьос - Тулупа!

47

хахах

преди 3 години

американците не се съревновават с никого, всяка фирма ще вземе американец ако намери пред алтернативата да се занимава с бумащините за визи, заплатите не са различни. проблема е че просто НЯМА американци които да искат или да могат да работят в повечете фирми, това емахнеш ли визите убиваш бизнесите до няколко години, ако не се изнесат от там

46

Анонимен

преди 3 години

Нашите студенти ходят на студентски бригади да чистят риба защо защото никой американец или англичан не е толкова пропаднал че да върши тая *** работа

45

Анти-Сорос

преди 3 години

СТРАНДЖАТАВЕЛИКА СТРАНА, ВЕЛИК ПРЕЗИДЕНТ!==============Изпълзя ли бе КРАВАР, като са "велики" що щеш тук, марш отвъд голямата локва да пушиш кожената пура на Дончо, пробит ка****!

44

Додо

преди 3 години

Наистина.

43

Анонимен

преди 3 години

ами ако афроамериканците си размърдат дебелите *** и започнат да работят наистина няма да има нужда от имигранти

42

точно

преди 3 години

До Да бе 43канада вече се възползва приеха закон с който позволяват всеки който е бил на каквато и да е работна виза в сащ и по някаква причина му е отказано да продължи работа може да работи без никакви условия в канада за една година, през което време трябва да си искара резидент картаевроп също се възползва, прехвърлят се много проекти от много фирми към европейски офиси от америка и китай, съсщо към канадски клонове на фирми.абе макс 2 години ако работи такъв закон и сащ може да я отписв

41

Анонимен

преди 3 години

Най-голямото недоразумение в Белия дом.

40

Анонимен

преди 3 години

Нашите обединени герп пардиоти са готови да се продадат на запада и търсят чужди работници , а бг се принудени да емигрират заради заплати.

39

Да бе

преди 3 години

Америкянците родени в амврика са доста глупави хора и необразовани. Америка изцяло разчита на визите за висококвалифицирани работници. Без тях до 1-2 години всичко ще затяпри кепенци. Ще останат предимно фермери

38

Анонимен

преди 3 години

Ако Фюрерът беше жив, теми като тази щяха да са в развлекателната секция.

37

Анонимен

преди 3 години

Жена с име МУСТАФА заема мястото на американския посланик в София. Дали им крадат работните места, как мислите?

36

Гост+

преди 3 години

"...компаниите да имад достъп до най-големите таланти в целия свят..." Глупости на търкалаци. Просто искат да наемат млади индуси и азиатци, които са пъргави, дисциплинирани и послушни, и са готови да работят 24/7 за по-малко пари. Тръмп, разбира се, е прав!

35

Анонимен

преди 3 години

Е не, не ги крадат. Те носят нови професии със себе си! Плетачи на връвчици, грънчари, фризьори - все представителни професии по местата, откъдето пристигат.

34

Добър ден!

преди 3 години

Ето един цитат от друга медия:"Предполагат, че много джихадисти са получили документ, с които вече легално са някъде из Европа и биха били заплаха. Затова са сезирали ЕС и т. н. шефове там, имената, които цитираха са извадка от докладната им и сега са получили отговор ЕС завежда дело срещи Бойко Борисов!! ЕС започва проверка срещу него със срок"

33

Факт

преди 3 години

Самият Тръмп е бизнесмен и знае много добре кое е полезно/изгодно за бизнеса.Обаче вече е и държавник,трябва да мисли кое е добро за държавата и хората.Ясно че ограниченията за специалисти няма да бъдат стриктно спазвани.Обаче целта е друга-да се спре масирания внос на безполезни хора,които само бутат цената на труда,но иначе гласуват "правилно"-за демократите!Изобщо целта на Тръмп(т.е. стоящите зад него) е да направи Америка отново работеща и креативна,а не само паразитираща.

32

Крадът бе

преди 3 години

Толкова доктори и инженери им закара С О Р О С,че здравеопазването в САЩ стана безплатно.Питайте Мустафата дет Боеко я цалува,а тя се нагажда бел чиляк да я цалува!

31

Тръмп е Велик

преди 3 години

не е като Зелените ЕвроЖендрВеган в Бпюксел, дето Пр(e)одадоха Европа в Китайско Комунистическо Р0бство!

30

Мда до кореняк

преди 3 години

Виждал си ти САЩ по телевизията... Тръмп е първият президент от много десетилетия който не започна нито една война, дори само за това заслужава паметник във Вашингтон ! 88% от черните и близо 70% от латиноситдще гласуваха за Хилъри Клинтън и резултатите всеки може да ги провери в нета. Тръмп е президент на средната класа бели хора, точно истинските американци каквито бяха тези отпреди 30-40-50 години, либералната измeт разбира се не може да го диша.

29

Анонимен

преди 3 години

Тръмп е дъното до което никой здравомислещ американец не си е представял че може да пропадне американския президент. Дори няма собствени мисли, специално за емиграцията повтаря едно към едно глупостите на Путин. Очаквам Тръмп всеки момент да преповтори историческите "факти" които изнесе новоизлюпеният историк ВВПутин относно ВСВ. Всеки ден президентство на Тръмп е позор и падение за САЩ.