16

Анонимен

преди 3 години

Ало доцента от СЗО ,стига си лъгъл и кой плаща,защо не се обадиш на кмета на Благоевград ..да ви обясни далаверата с така наречения ковид 19 :)май днес имал пресконференция

15

17357

преди 3 години

"Увеличаването на броя на заразените се дължи на народопсихологията ни". Раздадохме парите и облагите на правилните фирми и лица. Отворихме заведенията и фитнеса и грижите за населението отпаднаха. А ние се връщаме към народопсихологията, но и в градския транспорт, в офисите с по 10-15 човека в стая и асансьори за четирима.Сега вече всеки си носи отговорност за своето здраве. Банално, познато, утвърдено...

14

НЕКОЙ

преди 3 години

СЗО търси бананови държавици като България, за да продължи театъра. Тук е лесно и почти безплатно за СЗО. Дадат на минисрите малко кинти и готово. Вируси и чудо ще има.

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"...да ама тук си имаме върховен лидер..."Доло Мутафчиев, да живее Мангърски!

12

тенЕсист

преди 3 години

Аз спазвам мерките бе.Не съм играл тенис с Джокович от миналата година.

11

НЕКОЙ

преди 3 години

До буч: Във всяка болница бих отишъл доброволец, но не вземат хора ей така. Питал съм.

10

НЕКОЙ

преди 3 години

До Анонимен: Дори не усетих, че съм го имал. На кръвен тест в Сингапур разбрах това.

9

Лили Иванова

преди 3 години

До Анонимен 8Т.е. само 250 години и ще може да се върнем в София, така ли?

8

Анонимен

преди 3 години

" СЗО има много добри препоръки за това как се разхлабват мерките" - да ама тук си имаме върховен лидер, който се е обявил за Господ и само той решава кога се затваря, отваря, с мерки, без мерки, живееш, умираш въобще всичко!

7

Анонимен

преди 3 години

От ситуацията ще излязат най много 20%. Според плановете на новият световен ред до 2030г. на планетата трябва да останат не повече от 1 милиард. а до 2050г. не повече от 500 милиона. После цялото население ще се събере в един мегаполис на територитяа на днешна саудитска арабия а останала та част от планетата ще навлезе в период на възстановяване. Никой няма да има право да напуска мегаполиса за период от 250г.

6

Анонимен

преди 3 години

До НЕКОЙАх, ти връзкар и егоист такъв!!! Само за себе си мислиш, хващаш и не споделяш...

5

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

България е една защитена страна от Сомор-Улят. Разбира се, това не означава, че Сомор-Улят ще ни подмине, но тук Тя ще има повече пречистващи отколкото унищожителни функции. В пречистването също има страдание, също има смърт, понеже пръчката дет не дава плод се отрязва и хвърля. Затова Сомор ще наказв аи едновременно благославя. Тежка е нейната Година, безспорно, макар и вече да я преполовихме;))) Но и още по-тежко може да стане;)))

4

Тенистерминатор

преди 3 години

Аху, иху...а накрая -тихо.

3

Анонимен

преди 3 години

Аз спазвам правилата! Отговорен съм за себе си, към семейството, приятелите, колегите, вкл. и хора, които не познавам!Не искам да попадам в хипотезата на "народопсихология", моля!

2

Анонимен

преди 3 години

"Това се наблюдаваше в Италия, където на 1 мач са се заразили десетки хиляди хора."Сигурно е хвърлял боб.

1

НЕКОЙ

преди 3 години

Доцент, толкова много месеци изминаха, а не познавам никой освен себе си да е прекарал вируса. Що така, доцент ?!