408

Анонимен

преди 3 години

Правилно. По кварталните магазинчета хората се познаваме и не си правим проблеми с маски. Да му мислят големите вериги! Ако толкова много държат да са стриктни, ще си останат празни.

407

сминдух енд чесън

преди 3 години

Мерките ги олабиха за да залевят .Властта както винаги пак е огладняла.

406

Анонимен

преди 3 години

Маски да носят зомбарите. Човеците ще си ходим с лицата. Все ще се намери по някое малко магазинче, в което не са се филмирали.

405

Анонимен

преди 3 години

Долу заведенията, баровете и чалгата. Да живее демокрацията, образованието и културата

404

Анонимен

преди 3 години

Кое е по-важно за хората. Пиячка на цар Киро в бардак или здравето. Пийте си на терасата. Спортувайте в парка. Комуникирайте в нета. Не ходете в бардаци да пълните гуши на тунеядци и чалгаджий . Кой от тези ви е помогнал, за да го спонсорирайте. Да копаят домати

403

Анонимен

преди 3 години

В дискотеките без маски в магазина с маски къде е логиката,защо се подигравате с дебилния матриал бе ***!

402

Майтапчийски Чувала

преди 3 години

Сега ще ви го върна за подигравките Годжи Бери ще ми викате, идем с фригото да ви товарим като ***

401

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

...И НА БОКО МУ ПИСНА ДА СЕ ЗАНИМАВА С ХОРА-ПОЛУИ.ДЕО.ТИ...ХА,ХА,ХА,ААААА..ОПРАВЯЙТЕ СЕ БЕ...НАЛИ СТЕ ПО-УМНИ ОТ ДОКТОРИТЕ!АЙДЕ ДА ВИ ВИДИМЕ...ХА,ХА,ХААААААААААА...ДА ВИ ВИДИ И СВЕТА!

400

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Някои хора бъркат глупавите си страхове със самосъзнание.Не е самосъзнание. Див, неистов и с нищо неоправдан страх.

399

Не извратен тип

преди 3 години

Маските са риск за здравето на хора със паник атака,хора със сърдечни проблеми и проблеми със белите дробове.Маските могат да придизвикат инфаркт защото ограничават прихода на кислород.

398

Т.Шак

преди 3 години

Днеска има 33 нови случая. За чий кеф ще ги слагаме тия маски!Нищои не слагам. Да го (знаете какво)!

397

Анонимен

преди 3 години

Оствака-Мутро!

396

Анонимен

преди 3 години

Ха ха, времето на първенютата свърши. Да лежат, сервитьорките да работят на минимална и да свирят. Надценки 1000 % , мръсно. Бил и Мелинда спират чалгата и поставят началото на истинската демокрация.

395

Т.Шак

преди 3 години

Намордниците са за псетата. Вие си ги носете!

394

Рони

преди 3 години

Преди интервюто на Бенатова ББ е съобщил, че не може повече да удържа бизнеса и от юни пуска всичко. Мутафчийски не е бил на себе си. Затова се скри и не желае да го свързват с приятелчето от 20 години.

393

ОСТАВКА ТУЛУП

преди 3 години

СЛЕД КАТО ИЗЛЯЗОХА ЗА ТУЛУПА УЛИЧАВАЩИТЕ ГО ЗАПИСИ И СНИМКИ И СЛЕД КАТО НА СЪБОТНИЯ МАЧ МЕЖДУ ЛЕВСКИ И ЦСКА И ДВЕТЕ АГИТКИ НА СИНИ И ЧЕРВЕНИ ПО ВРЕМЕ НА МАЧА СКАНДИРАХА БОЙКО БОРИСОВ-П*РАС,П*РАС НАБЪРЗО ТИКВАТА ПРИБЯГА ДО ПОЗНАТИЯ СИ ПРИЙОМ ДА ДА ИЗПОЛЗВА ЛЪЖАТА КОРОНАВИРУС И ДА НАЛОЖИ ПАК ДИКТАТУРАТА НА ХУНТАТА ПОД ПРЕДЛОГ (БОРБА) С ВИРУСА.

392

До408

преди 3 години

Тая оядена крадлива лоена топка не може да бъде никакъв "вожд"Популизъм,крадене,его до небесата!

391

Наблюдател

преди 3 години

За днес до момента има 55 нови случая и над 5 починали .. при малко направени тестове през уикенда.. с тази тенденция може не обстановка а положение да се обяви.

390

Хах

преди 3 години

Тези, които призовават отново да се затворят ресторанти, фитнеси и барове да поемат пълния размер на заплащането на работещите в бранша и няма да има проблем. Ама от разни хоумофисъри и държавни хрантутници, които си лапкат бюджетната заплата и не им пука с какво оцеляват хората.

389

Анонимен

преди 3 години

Кому беше нужно да пълним стадионите в оставащите кръгове от футболното първенство?Кому беше нужно да стартираме летният туристически сезон,след като се знаеше,че той ще бъде тотално загубен тая година? Кому беше нужно премахването на карантината на влизащите в България?