21

До 18

преди 4 години

Спри да ни излагаш пред света и се скрий някъде.

20

Анонимен

преди 4 години

В Англия полицаите нямат пистолети нямат защо е този вой на BLM? Там мигрантите са по-добре въоръжени от полицията.

19

42

преди 4 години

Хаири Саадалах. Мусли. От демократична Либия, която с помощта на британски бомби беше освободена от диктатурата и сега се радва на небивал разцвет и неотклонно спазване на правата на човека.

18

Мда

преди 4 години

Единствения начин Европа да се прочисти,е приемането на нови имиграционни закони,с коренно различен подход.Основата трябва да е принципа има ли полза за дадената европейска държава от кандидата за гражданство(убежище,работа и прочее) или не.Даването на гражданство и право на престой НЕ трябва да е безусловно,при всяко нарушение на закона трябва да се отнема,с последващо репатриране.Дори само 10% да бъдат изгонени,останалите ще се кротнат!Кой би искал да се върне обратно в дупката,откъдето е изпъ

17

Анонимен

преди 4 години

Тоз от миролюбивата религия ли е?

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15Ганьо си ти, отишъл да бършеш тоалетните в инглиско, а после се перчиш на село с колата с десен волан, обиждайки всички българи по форумите.......Лицето на държавата БКП_Лайннарийкаа говори по-красноречиво и от най-прегракналия български коронен ганиуу-болкана!:))))))))))))))))))))))

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15Аз съм българче. Обичам наште планини зелени, българин да се наричам - първа радост е за мене.........Аз съм българче и акаам в езерата чисти, цвят кафяв ми е душата и се кланям пред червени ***.:))))))))))))))

14

Анонимен

преди 4 години

До АнонименГаньо си ти, отишъл да бършеш тоалетните в инглиско, а после се перчиш на село с колата с десен волан, обиждайки всички българи по форумите.

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12Г-н Фараж, не ви ща мрачната държава с всякаква *** от къде ли не......Някой път нима те бръсне за за синя слива.:)))))))))))))))Държавата на българските хронични ганиувееееее е чиста като варненското езеро! :)))))

12

Анонимен

преди 4 години

Местен пък той либиец.

11

Анонимен

преди 4 години

Навремето учих за малко в Лондон по програма за студентски обмен. Беше изключително трудно да започнеш каква да е работа, особено за Българи и Румънци, да не говорим за студенти.. Сега съм високо квалифициран специалист и въпреки, че имам синя карта, не бих се върнал повече там. Това е чудовищно престъпление, но сами си го причиняват с дискриминация, експлоатация и снобизъм. Г-н Фараж, не ви ща мрачната държава с всякаква *** от къде ли не. Заловеният е Либиец. И научете кой е Пламен Петков.

10

Анонимен

преди 4 години

либиец е бил - като бежанец дошъл - днес се подлъгаха по немските лево-либерастки цензури на информация - всички медии в Англия пишат кой е с имената даже..

9

Анонимен

преди 4 години

Сега 25 годишния и семейството му ще бъдат заведени в най-луксозния курорт за "правоверни" - Куантанемо Бей! Почнала е подготовката за мероприятието и се пускат заготовките за коктеил 'циклон'. У наше село пък от пътно-транспортни произшествия си отидоха 4-*** за едно денонощие!

8

Анонимен

преди 4 години

Защо не съобщавате, че това се случва на "мирния" протест на блм?

7

Влади

преди 4 години

Развалената резба веднага ми скожи минус. ОК ,пич или лесбиийка, това си е доказано ПСИХИЧНО заболяване. Прочети малко и ще разбереш що халката ти е халтава. *** на лекар-психиатър...

6

Анонимен

преди 4 години

Британците ходеха на гости по света, сега на тях им идват гости.Индианци, африканци, араби, индийци, аборигени, китайци научиха "Де е Британия"

5

Влади

преди 4 години

Някой с развалена резба и мислен ще каже : Ох, недей така! Ама аз ще кажа : Вън всички тъмнокожи, *** ( не говоря за балканските турци) от Европа. Това е като в БГ-то, тъмнокожите калпазани да имат по-вече права от нас!

4

Анонимен

преди 4 години

Явно англичаните все още не са се интегрирали достатъчно и са забравили че като се разминават с правоверен трябва да ударят чело у земя и да правят метани докато не отмине. Сега да им е обица на ухото, такива своеволия да не се повтарят

3

Анонимен

преди 4 години

В страните от третия свят е така доближаваме се до ония времена, където човечeството се помисли за господар на Вселената и природата и скоро човечeството ще трябва да се изправи само срещу себе си. Всеки да си е правил сметка какви ги е вършил и колко демокрация е раздавал.

2

1234

преди 4 години

Местните са фесовете а англичаните са гостите ако не са разбрали