55

Бачкатор

преди 3 години

Един път да съм съгласен с Тръмп. Тук е много прав !

54

Анонимен

преди 3 години

По-голяма простотия на едно място и психопроблематика на ента - никъде по света, освен в сащ.

53

Анонимен

преди 3 години

Напълно прав е. Вижте в тутър каква кампания се води срещу всеки, който дори малко може да се свърже с Тръмп. Ясно, че тези "протести" са организирани от демократите. А между другото тези дни почнаха да свалят и статуи на светци.

52

Калеко Алеко

преди 3 години

Не съм почитател на Тръмп, но определението "крайно лява пап.лач" е съвсем правилно и на място ... като се почне от националсоциализЪма на Хитлер, мине се през комунизЪма на Сталин, та се стигне до изцепките на нашите социалисти, които сринаха банковата система и предизвикаха инфлация в най-новата ни история...Навсякъде по света пролетаризираната лява пап.лач, се стреми към анархия бунтове с/у системата и стабилността на държавите, метежи, погроми, вандализъм и так далее ... и так далее ... !!!

51

Анонимен

преди 3 години

Да даде определение за "истински америнанци".

50

Анонимен

преди 3 години

Десните робовладелци в Юга не премахват робството. Премахва го Севера и се води война за запазване на робството като производителен метод.Левите от Севера премахват робството, като остаряло и позорящо САЩ.

49

123

преди 3 години

САЩ са сбирщина от цял свят. Американски народ няма.

48

до 52

преди 3 години

Десните премахват робството в Америка, левите се мъчат да вземат заслугите. Чети малко история.

47

Анонимен

преди 3 години

Като освободиха робите преди 100 години, сега ще си развяват байрака и ще се подиграват с бившите им собственици и все повече ще искат, докато господарите им останат боси. Няма благодарност. Те го пуснали на свобода, то иска да влезе в господарската къща.Няма благодарност, да каже: Благодаря господарю, че ме пусна да съм свободен.Така прави тази крайнолява *** неблагодарна.

46

Анонимен

преди 3 години

докато крайнодясната *** държи на историята - робството и индианския геноцид!

45

Анонимен

преди 3 години

Отмяната на робството е също много крайнолява политика след 100 години робство в крайнолявата освободена от Великобритания колония САЩ.Свалянето на кайзера на Германия от САЩ също е много крайнолява политика след ПСВ.

44

Василев

преди 3 години

САЩ е страна създадена от банков капитал и робски труд!След Гражданската война страната става първа сила в света благодарение на ПСВ и ВСВ, и завладяването на много колонии по света или по-точно казано Британската Империя някак си добровалоно отстъпва новозавладените колониални територии на САЩ!Това е истинската история, плюс десетките войни,преврати, блокади,и американски бази по света, това е истината!Вие сте аутсорсингов обслужващ персонал,едно ниво по-високо от африканските племена!ЦРУ

43

Анонимен

преди 3 години

Американците вдигнаха ръка срещу краля на Великобритания, те са леви бунтовници срещу кралската власт.

42

Анонимен

преди 3 години

А ЦРУ , дали е наясно , какъв процент от населението на краварника е "Откачената крайнолява ***" ??

41

Христо Христов

преди 3 години

Прав е!Затова единствено екологичните идеи на зелените трябва да бъдат чувани. Останалите - джендъризъм, антирасизъм и тнт. трябва да бъдат моментално отхвърляни - дори когато идват от психопатлибералите.

40

Василев

преди 3 години

Има ли съвпадение между емигрантските вълни, стъпването на световния връх на китайските телекомуникации , Брекзит, края на неолибералния модел,коронавируса, затварянето на границите,обвиненията към Китай за вируса????Всичко тече в една строга последователност!!!Агент Глен Ходжис!ЦРУ!!!

39

Анонимен

преди 3 години

Краварника и история ? Що за виц е това ?

38

Анонимен

преди 3 години

Василев първо си узяаби формите на управление. американците са орезудентска, тръмп може да ти спре цруто ако е по хитър и има акъл, но обикновено става обратно още от преди кенеди

37

Василев

преди 3 години

Трябва да разясним първо какво е това нещо неолиберален модел!Това да даваш кредити на всички страни по света либерално ли е, и ще спре ли?Товяа да си направил добивни аутсорсингови предприятия , които да изпомпват суровините и ресурсите на света либерално ли е, и ще спре ли?Това да си продаваш стоките, оръжието, и всякакви бо.кл.уци пои света либерално ли е, и ще спре ли?Кое ще спре и ще се пренареди?Не знаете, защото сте селяни прости, и никога няма да разберете!Агент Кларк Гейбриъл!ЦРУ

36

Анонимен

преди 3 години

48 не могат да го спрат, наскоро стана въпрос някъде за това е четох някой бе извадил статистика че прираста дори и в най плодовития етнос няма да им стигне под 2 е. Спрат ли миграция отиват към демографска криза. Иначе много се хвалят.