293

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 286Ето сега е по мангъровски. Щабът е за парлама. Явно правителството него слуша. Той като не "плаши" народът съвсем реши, че може ррез просото и не трябва да спазва нищо. И резултатите не закъсняват.

292

Анонимен

преди 4 години

Вирус има и във водата.

291

Тонката

преди 4 години

Кюлчета в шкафчето са за гласовете във Факултета :):):) Пачките евро са за Захарна фабрика, Столипиново, Шекер махала. :):):):) А пистолета е за калкулиране на сметките :):):)

290

Анонимен

преди 4 години

Не са страшни туристите от Китай. Страшни са робите, които ще се върнат от Германия и Англия...Лицемерие, лъжа и наглост! За поред път е повече от ясно, че спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се.

289

Анонимен

преди 4 години

Златно кюлче в шкафчето гони вирусите. Така чух.

288

Анонимен

преди 4 години

Този клоун знае ли защо въобще получава заплата след като функцията му се свежда само до цитиране на БХ за 3D?

287

Анонимен

преди 4 години

Тинтири минтири коронавирус.Хайде на море в Гърция.

286

някаква

преди 4 години

затворете махалите!!! От тях идва всичко! Превете им тестове и да стоят под карантина!

285

ИНТУБИРАНИ

преди 4 години

И вероятно всичките 6-*** починали са били интубирани...

284

идват избори

преди 4 години

идват избори, трябва да се харесваме на всички, най-вече на бизнеса. Простия народ...все тая.

283

м даааа

преди 4 години

при този брой тестове е притеснителна тази бройка. А със сигурност са повече заразените. Не ми се мисли какво ще е, ако направят 3, 4, 5 хил теста

282

Тонката

преди 4 години

Стига мрънкали бе:):):):)Бойко ше направи това което е най-добре за нацията:):):)А ние ще му дадем още един мандат:):):):)Нема мърдане:):):)Никой не иска пилота на дрон Радев,Шоуто на Слави,Иван Костов,Мая Манолова кандидат кметицата:):)и партизанското Бесепе:):):)Да не говорим за Али Баба от Велинград:):):):)

281

Анонимен

преди 4 години

Септември пак ще ви спрат кранчето,харчете сега наволя зимата ако не ви убие вируса ще ви убие глада!

280

Анонимен

преди 4 години

Пак стигнахме до кофтия матриал.Властите едни бели, пухкави, но не случиха на матриал.Да бяха ходили на гербави събития, да бяха протестирали за правата многоцветните разбираемо, а те решили да си видят семействата и приятелите

279

Анонимен

преди 4 години

Заради алчност на промотъри и билетопродавачи няма, но заради алчност на управници ще правят каквото си поискат, дори и да измре населението.Ако приемем, че Черепа откри леко завесата с документите си за подкуп от 60 милиона, можем да допуснем, че ред други като него по същия начин си отварят заведенията и организират масови прояви.Затова и смешниците от лекарския съюз съобщават, че епидемията била овладяна.

278

Свинско по Съчуански

преди 4 години

Китай е Велик! Купувайте Китайски Стоки - К0мундетата имат нужда от пари за разработка на следващото Оръжие срещу Капиталистическият Враг!

277

Анонимен

преди 4 години

В Китай,където живеят 1,3 милиарда души има 22 заразени,а в България с по-малко от 7 милиона население има 117 новозаразени.Какво правим сега?

276

Патица по Пекински

преди 4 години

с нетърпение чакам Туристите от Китай, на големи групи!!

275

Анонимен

преди 4 години

Какво правим с обявените за следващите дни и месеци концерти на открито и закрито в София и страната? Ще се допусне ли, заради финансовият интерес и алчност на артисти, промоутъри и билетопродавачи, да се заразят десетки хиляди фенове??? Не е ли по-добре все пак да се изчака поне до края на 2020г за обща сигурност на всички???

274

Анонимен

преди 4 години

Сега не може да има Извънредно защото тези които цоцат от Бюджета и спяха на работа по време на Извънредното искат да почиват в Гърция като се приберат по дупките си в държавната администрация може отново да ни затворят.