74

ДО 70

преди 4 години

Не си особено в час, не знам къде си ходил и по кои "острови без пясък", ама да говориш празни приказки не е особено умно...Нямало хубави плажове на островите... нито си бил на Закинтос, нито си бил на Родос, нито Крит или Кефалоня, Лефкада.. там има плажове в топ 10 на Света спорде най-реномираните оценки..

73

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 73За замърсяването си прав, пример Варненското езеро!Но да кажеш че в Гърция е по хубаво,абсурд, мутрите с хотелите да ти отговорят....Софиянци и другите от "провинцията" да ти кажат как беше преди...Вярно, пак си имаше мутрагени но хората си ходеха по бунгала. палатки, който иска пак бетон и платежоспособен отива в хотел.Ясни са ми работите, все пак съм варненец.

72

Анонимен

преди 4 години

Само *** и селтпци могат да сравняват Черно море с медузите водораслите скрипийте мрьсната вода и тн с кристално чистата вода и екзотичните острови в Гьрция.

71

Zina

преди 4 години

ГЪЦИТЕ СА ХИТРИ,ЗНАЯТ КАК ДА ПРИМАМВАТ ТУРИСТИ, ГЪРЦИТЕ ДЪРЖЪТ ЕДИН НА ДРУГ, И СИ ДЪРЖЪТ НА СТРАНАТА,А НЕ КАТО НИЕ БЪЛГАРИТЕ САМО СЕ ОБИЖДАМЕ, .ЗА ПОЧИВКАТА В ГЪРЦИЯ, НЯМАМЕ ПАРИ ОПЛАКВАМЕ СЕ ПЪК СМЕ СЕ ЮРНАЛИ КЪМ ГРЪЦКО, ПЪК ПОСЛЕ ХОДИ РЕВИ ЗА ПОМОЩ, НЕМАМ ДУМИ, АБЕ ГОЛА ВОДА, ГАДЕН НАРОД СМЕ СИ.

70

Анонимен

преди 4 години

Не очаквах толкова много българи да имат недвижима собственост в Гърция - кой хотелче, кой мотелче, кой барче, кой виличка и т.н. Просто си правят реклама на бизнеса, стоката си хвалят хората - насам, насам народе!

69

Анонимен

преди 4 години

До ДО 66Браво на теб, само че не съм впечатлен!Беломорска Тракия е хубава бивша българска земя, но за плаж на каманаците, не мерси.Може, ако отидеш на някой от стотиците гръцки острови да се почувстваш по екзотично, не е същото, няма го ситния пясък и дюните.Просто ви съжалявам вас хората от София , Пловдив и т.н...ха ха.Трябва да ходите в чужди страни, но ви е "забранено" да стъпвате в собственото си море...ха ха ха

68

Анонимен

преди 4 години

До смехурковципрочети коментара на "поздрави от гърция" и ще разбереш защо хората предпочитат да ходят в гърция!

67

Анонимен

преди 4 години

Аве хора освен,че бетонираха и АСФАЛТИРАХА всичко по черноморието в Бьлгария ами и хотели до морето на пет метра един до друг вьздух няма за качество на услугите няма да говоря.Даже и в Хондурас да почива човек пак ще е по доволен от мутроморието в БГ.Аз мутрите няма и стотинка да им дам.

66

ДО 66

преди 4 години

Който Има Неплатени Глоби и Данъци НЕ трябва да излиза от Държавата .Аз Лично съм Платил всичко и си ВЕЯ Българския Флаг в Порто Карас Гърция .

65

ЛЪЖЦИ МРЪСНИ!!!

преди 4 години

ПРИЧИНАТА Е ТЪПОТИИТЕ НА БОЙКОВИТЕ ГАВАЗИ ЗА ГЛОБИТЕ!! ЗАЩОТО СЕ ПРОВЕРЯВАТ И БЕБЕТАТА В КОЛАТА ДА НЕ БИ И ТЕ ДА ИМАТ НЕПЛАТЕНИ ГЛОБИ! ЗАЩО НЕПРЕКЪСНАТО ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА?!Не разбрахте ли, че няма как да спрете хората от по-хубаво и по-истинското море?!М-ка ви крадлива и лъжлива!!

64

ПОЗДРАВИ от Гърция

преди 4 години

Два Шезлонга , Чадър , Фрапе за Двама , Минирална Вода за Двама , Чисто Море , ПЛАЖ ,Тоалетни = 3 ЕВРО ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

63

:)

преди 4 години

До Анонимен 63Заради пълния определителен член, който потребител "Българ" не е поставил правилно.Очите ти ще избоде, ама не вдяваш. Защо ли не вдяваш?!

62

Анонимен

преди 4 години

До смехурковци 55В Бг нямаше помощи. Имаше ЗАЕМИ.Тия по границата са вашите чиновници и бизнесмени, предимно от София и Пловдив- вашият електорат, който си получаваше заплатите по време на ИП.

61

Анонимен

преди 4 години

До 61За ко си написал БългаринЪТ?

60

Анонимен

преди 4 години

До Българ 58БългаринЪТ не може "да си оправи" морето. Морето отдавна е завладяно от мутрите, които правят каквото си искат. Мутрите не се интересуват от клиентите, гледат само как да ги оберат.И не се обръщай към българите да си оправели морето.Обърни се към "хотелиерите" и "ресторантьорите"- да си преосмислят приоритетите и фирмената стратегия.

59

Анонимен

преди 4 години

До SharkМен, явно не познаваш психологията на собствения си народ.Храната е евтина и некачествена, българина не иска да храни мутрите!Така че не се учудвай от реакцията им, нищо че си носят храна и се хвалят че били в Гърция.Говоря за средностатистическия българин, да не вземе да се обиди някой мамин богаташ...ха ха

58

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3Това са вашите държавни чиновници и бизнесмени. Техните заплати не спряха по време на ИП.

57

Българ

преди 4 години

Българина вместо да си оправи туризма и морето, му е по-лесно да ходи наготово :)

56

Анонимен

преди 4 години

защо не ходят на почивка при *** български, трябват пари за строеж на алепу

55

Анонимен

преди 4 години

Чудна гледка...Браво!