18

Анонимен

преди 4 години

За другите болести, които водят до летален край, защо не публикувате колко са заразените към днешна дата.Голбаният експеримент КОВИД-19 се провали.

17

Анонимен

преди 4 години

Уж насекаде болни пък аз един болен не познавам как става тая работа не знам. Май некой новини прави за да отбива внимание...

16

Анонимен

преди 4 години

Така е, когато начело стои мутра от зората на демокрацията, която го интересува само далаверата да върви и политическия рейтинг. Какво му пука на него за здравето на хората ако загуби изборите? Отваряй дискотеки, хотели, за да пълниш джобовете на дебеловратите далавераджии, маски долу в магазините, пази ромите да не се обидят на етническа основа и гледай сеир! И цял отбор ***, които замазмат гафовете след него - ама вълничка било, ама само по огнища, ама той вируса не бил вече толкова опасен!

15

Само питам

преди 4 години

Нямат ли пожарогасители да загасят огнището?

14

ха-ха

преди 4 години

Що никой не взима интервю от болни с ковид19 и не ги разпитват как се чувстват, какви симптоми имат? Никой не го е страх и не вярва в коронавируса. БиТиВи, Нова и БНТ продължават с пропагандата ама никой не ги е6aва.

13

Анонимен

преди 4 години

всичко живо, което мине на по-малко от 100 метра от махалата в Пазадржик явно е под заплаха... а те ги пуснаха да щъкат, понеже са интегрирани

12

Златина

преди 4 години

За цялата ситуация със заразата коронавирус са виновни алчните и безскрупулни бизнесмени и политици, както и ромите лешояди! Стана страшно!

11

Анонимен

преди 4 години

Има си хас държавен хрантутник еле пък полицай, да не е в основата на всички злини и незгоди в държавата. Вчера един ме спира да ми се плюнчи и проверявал нещо за глоби и фишове, опипапа ми де що има документ с ръце изглеждащи немити от 44 година, когато дядо му са го изкарали от обора, да го правят милиционер.Такава гнус и зараза изглеждаше всичко.За следващите ентусиасти,които искат да ме проверяват,съм им приготвил декларации,които да попълват, че не са в контакт със заразно болни и са здрави

10

Bad Company

преди 4 години

Бясната пропаганда на антибългарските ***, че "вирус няма", че "това е едно обикновено грипче" започна да дава своя резултат. В момента Българи я е по-зле и от Италия.

9

до 6 келемето

преди 4 години

Храня се качествено, живея качествено, трудно. Може да ти се иска, но трудно. Чисто статистически, ти по- вероятно ще го направиш.

8

Анонимен

преди 4 години

*** довечера ще е на Какао бийч, дискотеки, чалготеки и ще пудри бая носа. Коронавируса не моя го видат от върха на черешата.....

7

Анонимен

преди 4 години

Споко бе.Имате БЦЖ от бай Тошо.То ви пази.

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4Въй!изгоряхме.

5

Едно след друго

преди 4 години

Наистина България ще изгори и ще влезе в черен печален рекорд. Положението е изтървано вече и отсега нататък ще четем само лоши новини.

4

От бореца

преди 4 години

Ченгета и ченгенета - рисковите групи на България, паразитиращи над обществото .!.

3

Анонимен

преди 4 години

Заптиите работят без маски, гледам катаджийските заптиета, спират коли, не спазват дистанция, не носят маски, пипат документи, после с тях уреда за алкохол, бум после туй чудо в устата на тествания. Никакъв контрол. Пламнахме.

2

Анонимен

преди 4 години

Келеметата, които реваха, че нямат пари, сега харчат малкото си пари по кръчмите. Като си оставяте парите в кръчмата, как да имате пари?

1

Ужас

преди 4 години

Днес 132 общо. 30 София. Полицаи в Пазарджик, т.е. контактни с мноооого хора. На зле са нещата. А довечера се очакват фул дискотеки из цялата страна. Другия петък на Какао ще има 2000 човека най-малко. Във Фантастико вчера от 100 човека 15-20 носехме маски. Не мисля, че беше толкова важно да се махнат маските от магазините и да се пуснат баровете. Ама да видим.