16

Анонимен

преди 3 години

Грехота е да дадеш близо 2 лева за билет за скапания градски. Прави са хората. Сега с глупостите им даже и климатиците не работят - в автобусите е задух, смрад и 50 градуса жега. А е пълно с откачалки със зимни якета, които и прозорците не дават да се отворят, че "ще настинат". Отделно шофьорите са злобни комплексари и карат като ненормални, а ако се стигне до контрола ви третират като животно.

15

Пинокио

преди 3 години

А тия от Гетото кога ще започнат да ги глобяват?

14

До гост

преди 3 години

Има електронни билети, в 21 век сме. Хората така и да защитават крадците, все пак са гладни и трябва да ядат. Е.ба.ти и простото племе щом защитава нарушители. Заслужавате си и управниците, и бизнесмените, които ви осигуряват на минималната.

13

Анонимен

преди 3 години

"От ЦГМ апелират гражданите да се качват в градския транспорт с предварително закупени превозни документи, а когато се стигне до глобяване, да се проявява разбиране от страна на пътуващите."ХХАХАХАХАХААХАХ

12

само да попитам

преди 3 години

цената на дизела отдавна падна и то драстично!!!!!....цената на билета за градския транспорт защо не падна???????...някой по веригата *** яко!!!

11

Щирлиц

преди 3 години

Кога ще започнат да глобяват избирателите на герб,ония от махалите де?

10

Скандално!!!

преди 3 години

Единия от контрольорите удря жената с щанга?! Какви са тия насилници и неонацисти от цгм?Кой и защо им позволява да дърпат бият и насилват жени. Защо????

9

Lestr

преди 3 години

До ВасилеваПреди време билетчета се купуваха във всяка будка за вестници. Първо бяха 4 ст., после 6... Имаше и карти за целия градски транспорт. 5 лева за месец.

8

Гост

преди 3 години

А някой замисля ли се тези перфоратор колко човека ги пипат? Кой от какво и кого предпазва?!?

7

?!?!?!?!?!

преди 3 години

Защо никой не глобява ромите, които имат осигурен БЕЗУСЛОВЕН БАЗОВ ДОХОД в размер на 553 лв месечно и заедно с останалите помощи, които им се полагат, МЕСЕЧНИЯТ ИМ ДОХОД СТАВА ОКОЛО 1 000 ЛЕВА, но никога не перфорират билети?!От работещите българи и трудовите пенсионери, колко са онези,които получават 1 000 и повече лева? Колко процента от работещите и от трудовите пенсионери имат 1 000 лв месечен доход или повече? Но пенсионерът е длъжен да си купи карта, макар и за 8 лева, а е работил 40 г.!

6

Дo 1

преди 3 години

Темата няма нищо общо с описаната от теб шоферска спрела ситуация, мухъл глупав. Ходи се оплаквай в някой шоферски форум, тук нямаме нужда от ***.

5

Анонимен

преди 3 години

В цивилизованите страни: Качваш се САМО от първа врата, чекираш се или плащаш на шофьора и се возиш. Контрольори няма.В България: Трябва предварително да се снабдиш с билет, незнайно откъде, за да не нарушиш комфорта на шофьора, защото той не бил продавач, нито на контрольорите, защото и те не били продавачи.

4

Анонимен

преди 3 години

Целта на контрольора не е да изпълнява задачата си а да намери плячката за рекет!

3

БОЛЕН ОТ РУСОФРЕНИЯ

преди 3 години

тцтц българите за нищо не стават.Дори не могат да създадат една организация на градския транспорт като продажби на билети....Единствения им плюс е хубавите деца щото не ползват ръцете си.......

2

Василева

преди 3 години

Преди време имаше автомати в градския транспорт в София,пускаш стотинките и си взимаш билета. След като няма от къде да се закупи билет или контролата продава или се слага техника, от която да може човек да си закупи билет.

1

Анонимен

преди 3 години

Това не е нормална държава. В Шумен спрях в синята зона за 10 минути след 17 часа. Връщам се скоба! На стъклото неграмотно написан телефонен номер. На третия път уцелих номера. Машините не работят. Няма служители. На машината залепили малка бележка че се плаща само с СМС. Аз длъжен ли съм да имам телефон и откъде да знам че се плаща и след 17 часа? Взеха ми 15 лева и си заминаха.