15

Анонимен

преди 3 години

Защо не плюят жената , обикновено всичко що е свързано с русия се плюе всеки ден

14

До 15

преди 3 години

А най-интересното е, че в днешна Украйна са живеели българи, които са били покорени и насила порусени от "братушките". Още Раковски пише за този въпрос. Впрочем, Цар Освободител Александър Втори също е германец. :)

13

do 13

преди 3 години

Тази нация благодарение на друго се е развивал до 1917, от тогава е спряло всякакво развитие. Първият руски патриарх е българин и т.н. да не ти изброявам, че русофили ще се подмокрят

12

Taliban

преди 3 години

ЕЕЕ МНОГО МЬНИЧЕК ПАМЕТНИК НА ТАЗИ ВЕЛИКА ЖЕНА. НА ДРЕБНИЯ ЛЕНИН ПАМЕТНИЦИ КАТО НЕБОГСТЬРГАЧИ

11

Анонимен

преди 3 години

Най-известната жена в историята на Русия Екатерина Велика,е германка.

10

Анонимен

преди 3 години

Черните поспряха да се бунтуват и блъмбъргската медия ала обонго и хилари пак почна да бълва тъпотии. Трябва да си адски кух да пишеш че Екатерина била тинейджърка, сигурно е яла и поп корн и е пила кола. Тъпотиите на онези с мъфините меркуриите и смутитата.

9

До Хех

преди 3 години

Продължавай да ме радваш с тъъпотата си за Калашника! Ти, котенце, не си точи ноктенцата върху Русия! Не си ходил да служиш на Родината и нямаш представа какво е АК. Аз съм го разглобявал със завързани очи за секунди! Външната прилика е измамна, ***! Двете машинки - АК и StG-44 имат десетки принципни конструктивни различия, като почнеш от шарнирната връзка при немеца, системата на заключване на затвора, УСМ и стигнеш до това, че StG тежи кило повече, държи стрелеца високо.Няма наследници!

8

Анонимен

преди 3 години

Източникът, от който е преписана тази статия, е несериозен. Императрицата тласнала снаха си в извънбрачна връзка? Император Павел I бил заченат от придворен? Това са пълни глупотевини, нямащи общо с историческата истина.

7

Свещен Гущер

преди 3 години

В руската история е описано за щуротиите на императицата,била е онодвана редовно от поляци,литовци и шведи и в замяна им е давала титли и земи.....понеже русский мужик е бил импотентен и стерилен

6

Анонимен

преди 3 години

Днес се оказа, че на Ленин баща му е българин!

5

хаха

преди 3 години

До АнонименСлед като прекарах повече от 10 години зад океана преоткрих красотата на рускините.-------------------------------Ами, така е. Коя друга там ще обърне внимание на българин, ако не рускиня. Като загориш и баба Яга ще ти се види красавица.

4

Джедай Мастър

преди 3 години

Друг интересен факт е, че при нейното управление Русия завладява Крим. Крим, който, както повтарят *** до припадък, "винаги е бил руски."

3

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Обясни в какво се състои "красотата на рускините". По това, че са по-евтини от съветски чорпогащник ли?

2

Анонимен

преди 3 години

Честно казано, когато бях млад рускините ми бяха много противни.След като прекарах повече от 10 години зад океана преоткрих красотата на рускините.

1

Мда

преди 3 години

Ех, и най-великото руско се оказа, че не е руско.