8

ЗдрастиПинки

преди 3 години

90% са невъзпитани и некомпетентни, като всички останали в нашата държава. Ако сте слаб инженер, заварчик, търговец или градинар, не очаквайте да ви лекува силдн доктор. Няма как да стане.

7

Анонимен

преди 3 години

Мафиотите, перачите на пари, терористите и данъчните измамници събират банкнотите от 500 евро, защото те са лесни за укриване и транспортиране. Това става ясно от доклад на Националната банка на Италия.Цели 6 милиона евро се побират в торба за съхранение в нощен сейф, а 10 млн. евро - в 45-сантиметрова кутия за депозит в сейфа, обяви централната банка във вътрешно проучване, с което разполага Bloomberg News.

6

Махайте се!

преди 3 години

В същото време, някои трупат в нощното си шкафче 15 пачки от по 500 евро всяка.

5

ГЕРП-БКП 2

преди 3 години

В същото време някои строят хотели вместо подпорни стени по Бетономорието.1300 евро квадратаВилно селище "Алепу"

4

Анонимен

преди 3 години

В същото време някои си взимат вили за по милион или трупат пачки в шкафовете :)Пари има, ама като не им се дават, това е.

3

Тъп

преди 3 години

В България има Министерство на здравеопазването В България има здравна каса. Българските лекари бягат от България. Тук някой прибира парите за здравеопазване. Тук лекарите ги малтретират. Тук лекарите нямат никакви права.

2

Анонимен

преди 3 години

500евро - купюрите, любими на МАФИЯТА!

1

Анонимен

преди 3 години

Важното е, че рестартирахме корупционния гьол БелеНЕ, и отхвърлихме Истанбулската Конвенция!Нали така, СИКаджийски мутри и "патриоти"?