239

Анонимен

преди 4 години

И парното скочи с 25%.....Да ви пикая на стабилната държава....

238

Анонимен

преди 4 години

В държавата на повечето български хронични ганнюююве и говвннююве всичко е пет пъти по-скъпо!

237

Анонимен

преди 4 години

БОРИСОВ В ЗАТВОРА

236

Анонимен

преди 4 години

ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ СА ПРЕУВЕЛИЧЕНИ- ВСЕКИ МОЖЕ ДА ОТВОРИ ПРОМООФЕРТИ И ДА ВИДИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ.

235

Анонимен

преди 4 години

ИСКАМ ПАК ДА СИ ВНАСЯМЕ ГРЪЦКИ ДОМАТИЕВТИНИ БЯХА

234

Ром"с

преди 4 години

Естествено е ,че ще се вдигат цените ...като се вдига и работна минимална заплата,осигуровките ...сменяне на апарти касови прото тъй...това са все разходи и крайният потребител ще крайният пострадал,а вие какво искахте високи заплати ,но ниски цени ...таквоз животно още не се е родило за нас простосмъртните.Тъй че стискайте зъби и напред към светлото бъдеще на неолиберализма ...пазарна икономика е все пак... .

233

Тонката

преди 4 години

бързо прибраха снимките, ама чичо Гого кешира :)))))))

232

Анонимен

преди 4 години

публикуваха снимки на голият спящ борисов с пачки и кюлчета злато в къщата му.потвърдиха се някои от серийните номера на банкнотитеза сравнение бяха пуснати и снимки от негово интервю когато беше поканил репортери у тях.

231

Анонимен

преди 4 години

Да си ядът тебешираното сирене ние си купуваме домашно за 30 лв и сме доволни и имаме за цял месец запаси

230

Младияпремиерсхарема

преди 4 години

Записа го започна ама със снимките днес го довършиха да подава оставка и тия около него да се махат а да видим ще гласуват ли пак 1 милион роми и лакей администраци за него отново няма да гласуват ще го вкарат в затвора и тия около него където му се мазнят ще го наплюят за да се спасят те тиранина е победен победихме тиранина

229

Младияпремиерсхарема

преди 4 години

Днеска Бойко падна от власт вместо да даде на трайно безработните и пенсиоенрите безусловен базов доход си живее ама днеска го преебаха с тия снимки да идвам аз и да ограничавам мандати на политици кметове депутати преимери на 2 и да вдигам стандарта като в Гърция и Швейцария и всички клошари и слаби трайно безработни нормални мъже да почнат да живеят като царе вижте ги

228

anonimen

преди 4 години

добавете към продуктите с покачени цени - тоалетна хартия и прах за пране, иначе който е беден обеднява все повече. за богатите не знам - според мен отидоха в Гърция вчера.

227

tc

преди 4 години

До 232Като гледам и ти не си се засилил да протестираш.

226

НО

преди 4 години

ЦЕНИТЕ СА НИСКИ - НАПРАВЕТЕ ГИ ПОНЕ ЕВРОПЕЙСКИ, НАЛИ СЕ БОРИТЕ ДА ВЛИЗАТЕ В ЕВРОЗОНАТА- НЕКА СЕ ИЗРАВНИМ И НЕ СЕ ОПЛАКВАЙТЕ - ОЩЕ СИ СТОИТЕ МИРНИ ПРЕД ЕКРАНА, ТАКА ЧЕ ИМА МЕГДАН ЗА ВСИЧКО - ДЕРЗАЙТЕ ЗАСПАЛИ СКОТОВЕ

225

Анонимен

преди 4 години

тъй тъй, Теньо, те всички са пенсионери като тебе и имат време да обикалят бабичките по селата за яйца по 35 стотинки :))))

224

емиграция

преди 4 години

А вие какво искате?Пазарна икономика.Така е по цяла Европа.Цените ще си се нагодят след пандемията, а не 15ст. хляб от 1974 г на БКП-то.Вървете във Венецуела. Там хляб се купува с раница пълна с пачки Мадуровчета....

223

Анонимен

преди 4 години

На 0,99 ст. домати?

222

какъв дъжд

преди 4 години

миналата седмица си купих много хубави домати за 99 ст. Тази седмица някакви дървета от 2 лв. Днес гледам 2.40. Не мерси, не ям дърво на двойни цени. Имало дъжд затова не ставали доматите? Ми те не са ли още от оранжерии?

221

Анонимен

преди 4 години

тоя кат ил Теню да не се ре и да чете някоя стара брошура на т-маркет

220

Скоти Пипан

преди 4 години

за мое съжаление, умишлено или не, българинът беше доведен до положението на мучащо го ведо, което е доволно, ако вижда слама в копанката под носа си и нехае за случващото се около него. Спорадично единици *** биват насилствено изваждани от летаргията от някой убиец рецидивист-наркоман. Тогава обаче осъзналите реалността *** се сблъскват с безразличието на останалите такива, забили глави в паниците си. И така, деца, си отива един народ.