320

Имигранта

преди 4 години

Преди 3год бях в Тел Авив.Най-хубавата плажна ивица които някога бях виждал...Хотелите им определено не са на плажната ивица.А си мисля,че евреите достахаресватпарите ;)))

319

Анонимен

преди 4 години

Срещу хотелите на брега в България протестирате а като отидете в Турция, Италия или Испания гледате да се наместите точно в такива хотели с гледка море. Ако може балкона да е над водата. Да ва .... в завистливите селинджери!

318

Имигранта

преди 4 години

Много ясно,че всички министри ще говорят така.То стана и нормално вече за тях да си говорят все едно българите сме стадо....а може би сме....Докато си траем всички и пишем по форуми ще е така.Едните бягаме навън,другите си мълчат там и всички сме големиумницитук.Аз не мисля,че и в Африка има по-нагли управляващи.ВИНОВНИ СМЕ НИЕ

317

А ве

преди 4 години

Ревизоро и ти ли имаш участие.Къде са еколозите където само лапат пари нищо не правят.

316

Xm

преди 4 години

Алепо-малепо,все ми е тая вече. Не хотел,а замък да си правят. Аз ще си почивам в Турция и Гърция заради такива нагли мутри,министри,местни кметове,архитекти и всякакви индивиди докарали черноморието ни в този бетонен вид.

315

джо

преди 4 години

Да бе , как се спира страежа на НАШ ЧОВЕК? Да не е луд, нали веднага ще му спретнат някой корупционен скалдал. Я пари ще му подхвърлят , я имотец. Тези там са си платили по "надлежният ред" и са бетон . Вече само Господ може да ги спре.

314

Анонимен

преди 4 години

Какви патриоти само строят, как са го кръстили - "Алепу ВИЛИДЖ"!Че са селендурри - ясно!

313

Tцтц

преди 4 години

Е нали куцо и сакато обясняваше как хотел няма да има. Били подпорни стени. Сега изведнъж пак било хотел. Вече ги мързи и да лъжат като хората

312

Койчо

преди 4 години

Ревизоро знае кой е собственика на хотела и за това се *** от страх

311

К6

преди 4 години

*** , е няма проблеми този Ревизоро сега да.дойде и се изсере на терасата ми , за него това вече нормално , Боже опази ни единственото наше мило море

310

Анонимен

преди 4 години

Браво! Най-сетне някой да се опъне на рекетьорите природозащитници.Има си човека земя и разрешително - строи си хотел. Всичко е законно. Сигурен съм че са му искали подкуп природозащитните рекетьорски организации и той да не е дал. И сега го натискат чрез медиите да се съгласи на подкупа. Ако не ще го съдят и ще му спрат строежа докато им плати. Ще видите че така ще стане. Схемата е една и съща.

309

Анонимен

преди 4 години

Да развеем кафявият флаг и на плажа в Алепу, другаре (от новото БКП - ГЕРП!)!

308

Ще му ходи много

преди 4 години

Вилно селище "Пoмиярите".

307

Анонимен

преди 4 години

Какъв *** само. Не е за вярване, че подобен *** е министър. Никой няма да провери незаконния хотел, нито записите, нито корупцията в хазарта. Властта е все по-арогантна и корумпирана.

306

Ермак

преди 4 години

ОСТАВКА! ИЗБОРИ!ГЕРБ УБИВАТ БЪЛГАРИТЕ!ХОРА, НА ИЗБОРИТЕ ВНИМАВАЙТЕ ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ! МИСЛЕТЕ ДАЛИ ЩЕ ПОЗВОЛИТЕ ГЕРБ ДА ЗАТРИЯТ РОДИНАТА!

305

ааа

преди 4 години

То пък оставаше да го спре. Ревизоро е абсолютна мишка. Това е хотела на външният ни министър Екатерина Захариева, някой ако все още не е наясно. Мъжа на Захариева го строи под закрила на жена си и на правителството, така че никой нищо не може да му каже. Ако иска и на плажа и в морето и в небето ще строи. На Алепу природа няма, хора няма, животни няма, така че могат да си правят каквото си искат.

304

хахахаха

преди 4 години

Така е "Гарван, гарван око не вади" Ти ще си затвориш тлъстите и корумпирани очички за "подпорна стена" с 50 стаи, друг ще си затвори очичките за някоя концесийка и на края "Братя Българи спасявайте сезона" (да се чете елате тая година да ни напълните гушата, пък другата ще видим). Корупция, недалновидност, калинки, алчност, гьонсуратлък и бабаитлък с "джипа". Султана обхожда ***! За какво ни е Министерски съвет и Народно събрание - всяка власт в нискочелият пжарникар!

303

хахаха

преди 4 години

ще е супер убав!

302

Сат Н.

преди 4 години

Хотелът ще е грозен, забит в звмята и мръсната му вода ще отива директно в морето, освен ако не направят чудеса от помпи за претакане на *** на.

301

впечатлен

преди 4 години

Кой от кой по-нагъл. От управляващите. Не им пука.Само Баце се прай на загрижен.