18

Лили Барута

преди 3 години

Ега ти съда,ега ти държавата,нямам думи....

17

НЕ Е ВИНОВНА

преди 3 години

По 100 000 години затвор иска охраната на хората за съдията и прокурора .Производствто на божествени дестилати вкл тн"ракии' е важен климатичен регулатор.дава вярна и точна информация на природата по целия цикъл на производствто и ферментацията. Както с еоказа това са НАРОДНИ ДЕЗИНФЕКТАНТИ ЗА БОРБА С ТЕЖКО ТЕРОРИСТИЧНО УВРЕДЕНИ ЩАМОВЕ>

16

Анонимен

преди 3 години

Хайде хванаха най големия престъпник в държавата и го осъдиха. А за Баневи Маринела Карнобат присъди няма

15

Анонимен

преди 3 години

Ракийката, ако е добра, няма да я унищожат, а ще я изпртят на вожда да си подслажда и да говори врели-некипели, а горката баба докарвала си някой левец над мизерната пенцийка, ще тъне в забрава и ще си умре мизерлък...

14

защо

преди 3 години

Какъв е извода? - По-добре алкохолик отколкото селски стопанин.Евала правосъдие!!!

13

Анонимен

преди 3 години

Баща ми от млад пече по малко ракия. Никога не е продал и един литър, но ние не сме пиячи и се са понатрупали бутилки. Колко е максималното количество, което можеш да имаш в къщи без да си преследван от закона?

12

бай х

преди 3 години

Защо не напишете тази баба колко декара лозя има ???Значи законно е да обработваш лозето : копаене , пръскане ,рязане , бране на гроздете ...като си е сварила ракията ... вече е престъпник !!!!Тази жена не я продава , сигурно има и бележки от казана , ракията е за лична употреба .Айдушка държава !!!

11

Дупнишки съд

преди 3 години

Така се прави, срещу такива опасни престъпници трябва да се действа безпощадно, а не да се набеждават утвърдени и уважавани бизнесмени, само защото имали допълнителна тръбичка във винпрома и захранвали цял курортен комплекс с безакцизен олинклузив менте алкохол.

10

Анонимен

преди 3 години

Лешояди

9

Говнанов и ББ кога?

преди 3 години

Говнанов и Бойко взимат 60 милиона и ощетяват бюджета със 700 милиона.Сега големият мъж Каскета погнал една баба за домашарка.Имаше и един дядо с домашарка , една баба дето гледала канабис и пак дядо дето крил една стара пушка да се пази от манганови.Ей с това се занимава Каскета.

8

Анонимен

преди 3 години

Може, може - по селата и малките градчета си има такива местни бабета и дядки, които варят по много ракия и после я продават

7

Анонимен

преди 3 години

Ако криеш ракия в мазето - съд, глоби, санкции.Ако криеш хотел в подпорна стена - си наред.

6

Моля ви се!

преди 3 години

Аз наистина не мога да повярвам,че възрастна жена на 78 години може да се сдобие,да съхранява и евентуално да продаде почти ЕДИН ТОН алкохол!Това,че се е ПРИЗНАЛА за виновна е съвсем друга бира.Някой провери ли тази жена СИНОВЕ има ли,ВНУЦИ има ли,те с какво се занимават,могат ли да бъдат свързани с престъплението по някакъв начин...Или полицайте в България могат да се занимават само с отварянето на ресторанти и ходене по екзотични почивки!И щом някаква бабичка си е "признала" - виновна е!

5

Анонимен

преди 3 години

До автора на статията:Кажи на баба ти да не прави вече така и не ни занимавай вече с лични семейни проблеми!

4

Анонимен

преди 3 години

Не го давайте на Митницата, а на Пивницата за унищожаване.

3

Copocoид

преди 3 години

Периода на зачистване на територията започна.След като се оказа, че дъртите хора намериха други начини за доходи освен пенсиите им от по 150 лева и спряха да *** така както преди, сега започна масов тормоз с цел да им докарват инсулти и инфаркти.Вчера закопчаха с белезници едни старци на 90 години, а днес съдят баба на 80 години.В същото време управляващите мафиоти правят огромни хотели в "подпорни стени".Време е да поканем чернокожи от САЩ да си починат като пребият няколко дъртака за удо

2

Анонимен

преди 3 години

Бабче, по-добре кради или убивай, че може да влезеш в затвора инъче. Като гледам имаш матерял, хакваш един литър и почваш да караш по тротуарите. Така се прави!

1

Хм

преди 3 години

За кокошка няма прошка ...