225

komitataда

преди 4 години

като видиш кой управлява сектора може да стане ясно останалото а че българина иска да прави пачки без да предлага насреща качествена услуга резултата с е вижда

224

Анонимен

преди 4 години

Аз лично на море в България не стъпвам. Не ме захранвайте с патриотарски мастурбации ка трябвало било и как едва ли не било патриотизъм.

223

Ванката

преди 4 години

Тази година във Варна могат да предлагат фекални бани ;)

222

V

преди 4 години

Българския туризъм го съсипа герб .А й на всякъде по света като не вървят нещата се сменя управлението.Преди герб да дойде на власт беше невъзможно да се строи на самия бряг. По гербаво време Ахмед Доган застрои брега .Герб ни скараха и с Русия и ето го резултата. Също като всички други резултати на герб и при туризма копаем дъното на всички класации. А тази година и пшеница няма да има .Банките мой да се разклатят ;)Само смяна на вастта може да промени нещо.Да се махнат некадърниците от герб .

221

345

преди 4 години

Много е скъпо да се почива в България. Цените не са за българи.И въпросът не е само в цените, а в качеството на продукта.А защо не обяват нулев сезон, и не отварят изобщо?Това да слушаш оплаквания цяло лято също е много досадно.Аз например нямам нито хотел или ресторант, трябва ли да се оплаквам защо аз нямам такива неща, а който има хотел или ресторант да му слушам оплакванията? Ами продайте си тези хотели и ресторанти дето ви носят толкова грижи и не си занимавайте с частните си дейности.

220

Мими

преди 4 години

Сега се сетиха,че българският турист е "добър "турист.Явно е късно.

219

Шопа

преди 4 години

Кой държи хотелите,банкоматите в сл. Бряг и др. Застрояване,малка пл. Ивица, обслужване,стил и интелект,имаме ли пране на пари,не обичаме чичко бенчев

218

Тонката

преди 4 години

не, не е нужно да подкрепим родния туризъм, и не, той не е роден, а мутроден

217

С2Н5ОН

преди 4 години

Няма да отида на българското море и да нaпълня гушата на поредния тарикат с "Подпорна стена" или друга подобна нагла измишльотина.

216

Отвратен

преди 4 години

Много скъпо излиза в бг, дерат те навсякъде а за качеството на услугите само смях ме напира

215

Щирлиц

преди 4 години

Тази година без туристи,догодина събаряне на хотели!Амин.

214

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

"Нашата плажна ивица е много голяма...." СМЯХ В ЗАЛАТА!!НАШАТА Е 370КМ, В ГЪРЦИЯ Е ~ 13000КМ + СТОТИЦИ ОСТРОВИ.ПРЕДИ ДА СЕ ЗАЕМЕТЕ С ТУРИЗЪМ, УЧЕТЕ ГЕОГРАФИЯ!!!ТАМ СЕЗОНЪТ Е 4-5МЕСЕЦА, ТУК 2-3!!

213

Личен опит

преди 4 години

В Гърция е по-евтино и много по-чисто. Може да казват Византииците били не знам кви си, аз лично лошо отношение не съм видял. Супер обслужване на добри цени и храната е перфектна. У нас е точно обратно :)

212

МЕНКО

преди 4 години

ГОСПОДИ,ГОСПОДИ В СТРАНА,КЪДЕТО ПОДПИРАТ МОРСКИЯ БРЯГ С...НЕЗАКОННИ ХОТЕЛИ МЕЧТАЯТ ЗА ТУРИЗЪМ!!Трудно е за вярване,че правителството ще удължава сезона-веднъж скъсаното трудно се удължава,само се ...връзва и къса,къса...

211

123

преди 4 години

Докато Българските хотелиери и ресторантьори не се научат как се прави честен бизнес, няма да предпочетем нашето море. Те лъжат на всяка крачка, до сега пренебрегваха нас - Българите, но сега видиш ли имат нужда от нас......, е няма как да стане!!!

210

Черноморски специали

преди 4 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРТаксапразен стол, допълнителна чиния. В частна квартира в Поморие, именуваща се хотел, искат по 50 стотинки на ден заради кафе автомата до входа, от който, ако искаш! със собствени пари си купуваш кафе!Само при вас го има това! В никой друг български град, или планински курорт.... и много мразите софиянцитеЛятото е време за почивка - почивайте си и вие ;)

209

Хохо

преди 4 години

даже не ми се коментира статията. Аз на БГ хотел или ресторант не ходя(и то не защото нямам пари, само на палатки.

208

Анонимен

преди 4 години

Нищо няма да преоткриете, вече над 20 години слагате високи цени, а услугите са под всякаква критика. Дори българите от България ходят в чужбина на почивка! Българите от България ходят в Родината, за да се видят с родители и приятели за 5-7 до 10 дни макс...Така, че докато не се махне карантината за Британци, туризъм в БГ е малко вероятно да има

207

Дядо от село

преди 4 години

Преди , пясъка , въздуха,тревата и морето ,имаше мирис на свобода ! Сега , ..мръсотии, бетон - лабиринт,няма въздух , няма и зелени площи... Вече е трудно да си починеш! Редно е да се съборят половината хотели , и плажовете да се освободят за хората , все пак са държавни, тоест ,на всички ни ...

206

sd

преди 4 години

Следващият министър - председател ще е Пэвски! Не е ли очевидно? Ако Бочо е пръв на изборите, то ще му трябва коалиция. Но ДПС ще го провалят. После и БСП. Накрая ДПС ще направи правителство на Пeэвски с подкрепата на Бочо! Шиши държи на каишка Бочката. Ако Бочи не е във властта, то гешефтатурата ще го опандизи за 1 минута. Бочо е в капан и мърдане няма,и простотията няма да му помогне! По-старите от нас си спомнят че точно така беше създаден кабинатът на Мултигруп ''Беров''. С мандата на ДПС.